Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gegala

kafe usunela moj post o masonach dlaczego

Polecane posty

czy kafeteria tez jest pod wplywem masonow i iluminatow napisalam prawde ze pratykuja okultyzm to usuneli moj post wulgarnych postow to nie usuwacie gdzie pelno chamstwa a jak ktos pisze prawde zeby ludzie wiedzieli cos wiecej to usuwacie

Gość gość
bo jesteś zajeebaną piizdą ciioto osrana czaisz baze kurrwo ?? wypierrdalaj z tymi farmazonami stąd kurrwa

Gość gość
ja tam cały czas po nich jade jak po szmacie i mi postów nie usuwają

Gość gość
bo kafeteria jest zarządzana przez masonów i chce uczestniczyć w podziale władzy nad światem. To oczywista oczywistość:P

fajus.... haha masz adekwatny nick do poziomu twojej inteligencji reprezentujesz motloch ktory jest niczego nieswiadomy jestes dobry tylko w chamskich odzywkach i tyle

Gość gość
ty k***o idź najlepiej se czytaj dalej te banialuki i już całkiem schowaj sie pod łóżko i nie wychodz już nigdy z tego strachu piizdo

Gość gość
to podstepne typki przeważnie robią wszystko odwrotnie niż ludzie są do tego przyzyczajeni. dla przykładu walą sie w dooopala byle tylko zrobić na złosc stwórcy już nie mówiąc o gwałceniu dzieci, torturach i mordach rytualnych

Gość gość
co masz na mysli pisząc, że to banialuki?

Gość gość
tzn mówie o tych z dobrymi stopniami:) bo ta hołota na niskim szczeblu wtajemniczenia naganiana wizją prestizu i koneksji to zwykłe bezrozumne zwierzęta. w zasadzie wtajemniczenie to złe słowo bo jest to zwykła dezinformacja. kiedy pisze o masonach mam na mysli raczej tych, którzy tym kręcą i w zasadzie sie ich nie boje bo masoneria jest przeznaczona na odstrzał

Gość gość
to samo zrobili z templariuszami. ciekawy wydaje sie podział organizacyjny np kwestia zakonu syjonu. obawiam sie jednak, że obecnie cała ta struktura została w wiekszosci obłozona kozłami ofiarnymi a faktyczne kierownictwo sie kamuflue gdzie indziej

Gość gość
widziałem filmik ze stanów, w którym masoneria prowadzi nabór w swoje szeregi to jest smieszne branka przeważnie kończy sie rzezią mięsa armatniego.

w PL ten temat jest mniej popularny ale ja mieszkam za granica od kilku lat i obecnie studiuje wiec slysze duzo od innych ludzi i czytam na ten temat Polska nie jest bardzo waznym centrum ze tak powiem rozgrywek politycznych na arenie miedzynarodowej ale juz USA tak. ta grupa masonow jest jakby tajna oni maja tajne spotkania dlatego mniej ludzi o nich wie i jest to 2 % najbogatszych ludzi na swiecie ktorzy maja w rekach banki, firmy elektroniczne, firmy farmaceutyczne przemysl muzyczny i sa w posiadaniu 50% majatku na tej planecie a treaz chca NWO. Radze kto jest zainteresowany wiecej poczytac na ich temat oni zastrzelili jednego z prezydentow USA bo byl przeciwko nim plus zabili popularnego rapera w usa bo ujawnil ich w piosence i inne osoby jak rezysera filmowego bo pokazal ich obrzedy itp.

Gość gość
krótko mówiac jepac frajerów bo jest zezwolenie. jak ci kasuja posty to zeby cie przekonac do twojej wizji;) mają w tym doswwiadczenie, mnóstwo technik i środków. sami masoni prędzej dadzą sie zarznac niz zrezygnuja z lansu w piertolonych fartuszkach i wzajemnego całowania sie po dooopach w lozy

Gość gość
w szeregach masonów nie ma najbogatszych ludzi na świecie. tzn może są ale nie ma tych najbardziej wpływowych to nie jest takie proste nie daj sie oszukac te wycieki w internecie to też w wiekszosci ich dzieło. nie dokonywałbym tez podziału na masonów jeuitów i innych bandytów. jeden koles taki elokwentny młody koleś historyk cały czas sugeruje, ze toczy sie wśród nich wewnetrzna walka o władze tudziez metody. ja w to nie wierze. tzn moze i sie toczy jakas walka ale jest to konflikt kontrolowany jak każdy inny na tym świecie może oprócz mordobicie na weselu w remizie

dodam jeszcze cos co pewno was zaskoczy i zburzy wizje super bajek z dziecinstwa ...... sorry ale lepiej wiedziec pozno niz wcale ... a wiec moi drodzy Walt Disney byl masonem i jest duzo podtekstow w jego bajkach Mial nawet klub o numerze 33 bo byl masonem najwyzszego stopnia wlasnie 33 - ego. Rodzina Simpsonow to masonska bajka takze sa tam ich symbole. Ja sama ogladalam te bajki w dziecinstwie bo wydaja sie fajne i dziecko nie dostrzega tych podtekstow.

Gość gość
piperzy cos o jezuickiej wizji totalitaryzmu, papieskiej dziel i rządx i masońskiej w zaleznosci od tego kogo zainstaluja jako wielkiego mistrza. nie wiem czy to przemyslał ale to niemozliwe

Gość gość
słuchaj od czasów platona cała kultura jest kreowana przez "tajniaków" a jeżeli dopatrujesz sie ich wpływu tylko w pedofislskich podtekstach tudziez przekazach podprogowych to jesteś w błędzie

Gość gość
No to Miruś pierwszy w kolejce po czipa? :D

a co myslicie o popularnych piosenkarzach szczegolnie amerykanskich i tych ich gestach jak piramida z dloni zakrywanie jednego oka znaki diabla itp czy oni sa pod wlywem masonow ewentualnie satanistow? zobaczcie taka Lady Gaga co on apromuje w piosenkach gdy zjada rozaniec , pokazuje jakby orgie ,uzywa pentagramu jako symbolu ma nawet piosenke o Judaszu a jej teksty kto zna angielski to moze posluchac ze ona spiewa ze cos jest w srodku niej co daje jej moc http://www.whale.to/b/lady_g31.jpg

Gość gość
a co mam myslec? kuja w tym oczy nie bez powodu a powod jest taki, ze wystą pią w podwójnej roli dobrego i złego charakteru co oznacza, ze sami "zniosą" swoja dyktaturę a na jej miejsce wprowadzą nowa. kontrolowana rewolucja jak np ta francuska. robią to ponieważ obecny przekręt wyczerpał możliwości dalszego czerpania z niego korzysci bez wpędzania ludzi w jawna niewolę. to u nich standardowa i dośc częsta procedura zaloże się, ze trzymaja specjalne agendy do tego celu. w dodatku przez cały czas nawet kiedy nie sa potrzebne.

Gość gość
moja propozycja jest taka: skup sie na jepaniu masońskich cweli bo to przyjemne a w dodatku zaplanowane;) następny bedzie watykan, póxniej zabiorą sie za banki bo im juz do niczego nie będą potrzebne. oczywiście trzeba tam wstawic jakiś zywy cel zeby tłum miał mozliwosć zaspokojenia skądinad słusznej a raczej instynktownej w tej sytuacji rządzy krwi i mordu. moja druga rada jest taka: nie pchaj sie na żadne eksponowane stanowiska nawet jak będą ci mówilialbo sugerowali że jestes ukrytym spadkobiercą rodzinnej fortuny rotchildów. z tymi ludźmi nie ma sensu rozmawiac sa jak jadowite pajaki. trzeba albo spiertalac albo zajepać butem zanim cie dziabnie

Gość gość
chociaż istnieje równiez mozliwosc, o której czytałem na jakims blogu, ze przygotowuja trzódke na przyjęcie nowej religii opartej o rytuały i symbole znane i lubiane za sprawa róznych celebrytów typu daljlama albo inna doda. ale nie chce mi sie w to wierzyc. to może byc jedynie wersja dla podwykonawców, którym niebawem będziemy toczyc krew w hektolitrach

Gość gość
powiem ci jeszcze że najprawdopodobniej opierają sie na kalkulacjach statystycznych wiedzą na co sobie mogą pozwolić żeby wywołac okresloną reakcję. nie muszą siedziec po norach i sie bunkrować ze strachu przed dekonspiracją ba jak widzisz muszą wręcz dawać o sobie znac zeby ktoś ich łaskawie zauwazył. to smierdzi przewałem na kilometr. podchodź tez z rezerwa do internetu jako xródła informacji. nie ma i nigdy nie było wolnego internetu. żaden tor, vpn czy inny open sorce nie daje ci bezpieczeństwa. każda informacja, która jest w necie jest ściśle kontrolowana a tym którym sie wydaje, że sa jakimi zajepanymi piratami w rodzaju czarnobrodego serfujacymi dziko i nieskrepowanie po sieci moge powiedzieć tylko jedno: żegnajcie frajerzy:)

Gość gość
masoneria to kosciuł szatana i dlatego walczy z kosciołem wojna domowa meksyk hiszpania rewolucja francuska bolszewicka rozbiory polski tak ostatni król polski to mason wszyscy sasi to nalezeli do masoneri

Gość gość
na jakimś poziomie zapewne środkowym cwaniactwo zacznie werbowac co bardziej intersujące zużytecznego punktu widzenia sztuki do swoich celów opozycja też sie zacznie organizowac oczywiście pod kierownictwem zakonspirowanych od dawna wśród ludu agentów a wszystko to będzie przybierało na sile wraz ze świadomością społeczna, że statek tonie i trzeba sie albo przyłaczyć do szczurów i zmonopolizowac szalupy albo stanąc po stronie "sprawiedliwych i uczciwych" żeby zrobić to samo:D edekt będzie takii, że sie dekle nawzajem pomorduja, wyczerpą siły a wtedy kapitan zatka korkiem dziure w balii i wypompuje z niej wode;)

Gość gość
tak tak skończ piertolic dyrdymały zasłyszane w necie i zacznij mysleć bo tyko myslenie może cie uratować

Gość gość
sytuacja jest beznadziejna każdy wybór prowadzi do nieuniknionego i nic z tym nie zrobisz. al do kooorfy nedzy nie trac godności bo bez niej stracisz rozum ze strachu. jak masz utonąc to utoniesz c***j z tym ale nie panikuj i nie wchodź w doope papieżowi bo on cie nie uratuje

Gość gość
ciesz sie chwilą;) ja np bardzo sie ciesze że zyje w czasach w których zyje inaczej nigdy nie miałbym szansy obserwowania tego cyrku i zblizenia sie chocby na milimetr do prawdy. reszta, powiedzmy, jest dla mnie mniej istotna

Gość gość
wole to niz życ bez celu jak jakis arystokratyczny spaslak z czasów imperium rzymskiego i z tego szczęscia zdechnąc z przeżarcia albo gwałcąc jakiegos nastolatka. mi tam pasuje

Gość gość
a najwiekszą beke będę miał jak wszystkimzaczną puszczac nerwy i rozpocznie sie okres wielkiego kombinowania:D oczywiście chciałbym jeszcze zobaczyc jak to kombinowanie wyjdzie wszystkim bokiem ale to juz tylko ze wzgledów artystycznych bo dokłdnie wiem jak im wyjdzie