Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to smiecie !

Polecane posty

Gość gość

psychole pozbawione czlowieczenstwa

Gość gość
Ale za to maja penisy

Gość gośćon7
smiecie ktore znosza wasze kaprysy:P

Gość przerost tresci nad forma
w imieniu facetów serdecznie dziekuje masz [kwiat} za to :D

Gość przerost tresci nad forma
nie wyszlo 🌼

Gość gość
Może po prostu źle trafiłaś?

Gość gość
nie wszyscy kochana, ale wielu… są jeszcze cudowni faceci.

Gość gość
bo szukają modelki do związku z licówkami z 30 000 zł i ciemną karnacją o nie na zawsze sama

Gość gość
Kaprysy nasze znosza tylko inne kobiety, faceci krzycza, bija, wyzywaja i kloca sie gdy kaprysimy. Penisy facetow mnie nie interesuja i nigdy nie interesowaly.

Gość gość
gość dziś bo szukają modelki do związku z licówkami z 30 000 zł i ciemną karnacją o nie na zawsze sama x nie szukam, nie pochlebiaj sobie, smieciu .. nie ma z was pozytku zadnego, wiec nie pochlebiaj sobie

Gość gość
nie wszyscy tacy są. znam jeszcze uprzejmych i szarmackich mężczyzn, którzy są kochani i potrafią się zatroszczyć o kobietę. miałam przyjemność być "zatroszczoną" przez jednego. naprawdę…trzeba tylko spotkać dobrego człowieka, a nie palanta.

Gość gość
nie szukam, nie pochlebiaj sobie, smieciu .. nie ma z was pozytku zadnego, wiec nie pochlebiaj sobie ej co to za chamówa, laska przedrzeźniała jakiegoś podszywa po prostu

Tytul niezbyt mily:-OMoze nie uogolniaj?To tak,jakby wszystkich ludzi nazwac skur...lami,a przeciez wszyscy zli nie sa;-).Moze po prostu Sama zle wybierasz i zauraczasz sie w nieodpowiednich:-P

Gość gość
nie szukaja modelki, bo mi wystaja kosci i nie mam kraglosci i to jest powod. a kasa to wiadomo, kazdy mysli o pieniadzach ;)

Gość gość
są różni, jak i kobiety.

Chyba jestes baaardzo mloda,ze tak do tego podchodzisz:-P

Gość gość
Choć ja cie wezme z tymi kośćmi. Nie boje się siniakow :P

Gość gość
ja od tych kości. chyba juz mam dosc wysluchiwania, ze nie ten kolor koszuli mam, a nie takie wlosy, a jestem za chuda, a jakas taka, a owaka, a moglabym zmienic to , a tamto, a owamto, a moze lepiej dac sianka i bedzie spokoj

Gość gość
Nie rozumiem jak kobiety moga zyc z facetami, ktorzy je bija, wyzywaja, cale zycie rania, po prostu nie rozumiem, ja wole byc sama do smierci, bez faceta zycie jest spokojniejsze, a z psycholem samo cierpienie jak patrz na inne kobiety, Faceci nie daja zadnego pozytku, nie wiem po co kobietom oni, zeby sie cale zycie z nimi klocic.

Gość gość
ja lubie jak wszczynal awantury o zazdrosc, przynajmniej sie cos dzialo, czasem ludzie mowili, ze on sie zadaje z inna, a ja w tym czasie tez rozgladalam za innym i bylo wesolo, bo cos sie dzialo, a tak to wieje nuda :(

Gość gość
Nie wiem, jak faceci mogą wytrzymać z tak gderającymi kobietami:-O

Gość gość
Autorka chwali się za jakimi mężczyznami przepada :)

Gość gość
Słuszna uwaga:-)

Gość gość
gość dziś "Nie rozumiem jak kobiety moga zyc z facetami, ktorzy je bija, wyzywaja, cale zycie rania, po prostu nie rozumiem, ja wole byc sama do smierci, bez faceta zycie jest spokojniejsze, a z psycholem samo cierpienie jak patrz na inne kobiety, Faceci nie daja zadnego pozytku, nie wiem po co kobietom oni, zeby sie cale zycie z nimi klocic. " Przecież nikt nikogo na siłę nie zmusza do tego aby był z inną osobą. Ja również uważam, że jeśli kobieta jest raniona to powinna od razu zerwać z kimś takim. Dziwię się, że niektóre kobiety chcą to znosić, bo zawsze znajdzie się ktoś lepszy, trzeba tylko chcieć poszukać i coś zmienić w swoim życiu. Jednocześnie nie jestem w stanie pojąć tych facetów którzy krzywdzą kobiety. Od razu wysłałbym kogoś takiego na stryczek...