Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolcze

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Jakiś czas temu uprawiałam z chłopakiem seks w zabezpieczeniu(prezerwatywie), dzień po okresie, więc niby dni bezpłodne.. poza tym chłopak doszedł na zewnątrz i już później we mnie nie wszedł. Czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Później sprawdzał czy prezerwatywa była uszkodzona, lecz nie. Boję się, bo 3 dni temu(środa) powinnam dostać miesiączki, ale wciąż nie dostałam. Po dniu-dwóch dniach od okresu normalnie dostałam śluzu, który utrzymuje się do dziś. Na początku było go więcej, lecz teraz już odrobinę mniej. Obawiam się, ponieważ w ostatnim czasie zaczęłam mieć większy apetyt i 3 dni temu pierwszy raz od x czasu dostałam zgagę. Jesteśmy oboje zbyt młodzi na dziecko, a ja zaczynam panikować. Chłopak mówi, że jestem przewrażliwiona. Proszę o pomoc. Stosunek był 11 lutego. Dodam, że moja temperatura ciała waha się. Wczoraj koło godziny 20 było to 36.3 dziś(godz. ok. 17:40) jest to 36.6 ostatni okres miałam 5 lutego

Nie jesteś w ciąży. No chyba , że jeszcze dodatkowo z innego stosunku niż tutaj opisałaś .

Gość gość
Jak się bzykasz to mozesz zaciążyc.

Gość gość
Mozesz byc w ciazy. Najlepiej lec kupic test ciazawy. Wiem po sobie ze mozna w taki sposob zajsc.

Gość gość
Tak, ja też tak zaszlam

Gość gość
nie jesteś, co za bzdury.