Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o kolegów od seksu

Czy miewacie po kilku kolegów od seksu jednocześnie?

Polecane posty

Jak jesteście singielkami.

Gość gość
Może nie bardzo kilku , ale przez dłuższy czas spotykałam się z 3 partnerami.Nie tylko na kawę.

A plus do tego chodziłaś jeszcze z innymi na normalne randki?

A z takim f**k friendem robisz w łóżku to samo co robisz ze stałym partnerem, gdy go masz?

Gość gość
Pytanie o kolegów od seksu dziś A z takim f**k friendem robisz w łóżku to samo co robisz ze stałym partnerem, gdy go masz? x Z kolegami do seksu robię znacznie więcej niż z moim menem. Kolegom obciągałam i miałam anal a swojemu TŻ na takie rzeczy nie pozwalam no i najpierw musi sobie na cokolwiek zasłużyć:P

Gość gość
Spotykałam się z nimi trzema równocześnie i nie wyróżniałam żadnego.Byli równoprawnymi friendami, oczywiście nie znając się zupełnie.Po prostu uzupełniali się, zadowalali moją potrzebę seksu i bycia z kimś a że nie miałam typ one, to było jak było.

A anal z którymś z nich bywał? Ile wtedy w ogóle miałaś lat?

A Twój obecny facet wie, że miałaś w przeszłości taki niechlubny epizod?

Gość gość
1. A co w tym niechlubnego, słonko? Mam duży temperament i tyle. 2. Nie mam kogoś typu " obecny facet".

Gość gość
ona jest rozwiązła więc co ją to interesuje

No trochę niechlubne jest to, że kilku jednocześnie Cię obracało. Nie ma również nic gorszego, jak umawiać się na randki z dziewczyną, która jednocześnie się z kimś bzyka bez zobowiązań.

Gość gość
Pytanie o kolegów od seksu dziś Jeśli nie pogodzisz się z rozwiązłością kobiet i nie zaakceptujesz jej nie będziesz miał nigdy ukochanej!

A po co mi taka "ukochana"?

Gość gość
Pytanie o kolegów od seksu dziś By ją kochać, stworzyć wspaniały związek, założyć rodzinę i być z nią szczęśliwy. Byle kto nie zostaję mężem tak wspaniałej kobiety!

Gość gość
Jeśli nie pogodzisz się z rozwiązłością kobiet i nie zaakceptujesz jej nie będziesz miał nigdy ukochanej! x no nie zgodzę się… ja jestem kobietą i kolegów od seksu nie mam, nawet pierwszego razu jeszcze nie przeżyłam. Nie potępiam Ciebie, nie uważam, że ilość partnerów seksualnych powinna rozstrzygać o czymkolwiek, tylko proszę żebyś nie generalizowała, bo nie wszystkie dziewczyny mają f8ck friendsów.

Gość gość
1.Słonko, nikt przecież nie mówił o randkach w sensie uczuć. Każdy wiedział, że spotykam się z nim na sex a robienie planów uważałam za niepoważne. 2.To twój problem, jak postrzegasz spotykanie się z dziewczyną i co od niej oczekujesz. 3. Gdyby był ktoś na zawsze, to żaden z friendów nie miałby polotu. 4.To nie oni mnie obracali, nie jestem towarem, sama wybieram , z kim chcę się bzykać.Wybrałam ich i powinni z tego się cieszyć.

Gość gość
a skąd bierzesz friendów? to przypadkowi faceci czy ktoś kogo znasz od dawna i masz pewność, że nie będzie z tego żadnych problemów "uczuciowych"? Miałaś kiedyś sytuację, w której friend się zakochał czy wszystko od początku było między wami jasne?

Gość gość
1. Studiowałam i obracałam się w dość luzackim towarzystwie, nie było problemów z tego typu umową czy umowami. Pracowałam w kawiarni , kwiaciarni a potem w ekskluzywnym butiku, nam łatwość nawiązywania kontaktów, jak tego chcę i nie było z tym problemów. 2.Zawsze mówię, czego chcę . Ucinałam kontakty w razie zbytniej poufałości i " zaczadzenia" chłopaka.

Nie zazdroszczę Twojemu przyszłemu mężowi.

Gość gość
Ona lubi się bzykać z każdym, który jej się spodoba i jest porządna odczepcie się od Niej! Kobieta ma prawo sypiać z kim i kiedy chce nawet z żonatymi!

Gość gość
1.Dzięki za wsparcie , słoneczko . Tak właśnie uważam.Jestem wolną kobietą i mogę bzykać się z kim chcę, z każdym , kto mi się podoba . 2.Nigdy nie wybieram i nie podrywam żonatych, chociaż jeden z tym się krył i raz mi to przydarzyło , ale natychmiast po tym go spławiłam. Nigdy też nie robiłam i nie zrobię tego analnie, o czym wcześniej pisałam i co zostało wykasowane z tematu. To sex dla zwyrodniałych degeneratów .

Gość gość
jesteś towarem ,nie oszukuj siebie, ,zwykłe szmacisko,kolega tutaj bardzo mily dlaCiebie

Gość gość
Zazdrościcie Autorce bo jest porządna i ma powodzenie u mężczyzn

Gość gość
takie uklady niszcza moim zdaniem-