Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość111423434

sama umiescilam sperme w pochwie. ciaza?

Polecane posty

Gość gość111423434

nie krytukujcie i nie oceniajcie Moje pytanie jest takie czy jest szansa na ciaze gdy sama po seksie umiescilam sperme w pochwie (palcem), sperma byla na poscieli, nie w prezerwatywie. Dodatkowo po tym incydencie kochalismy sie jeszcze raz (z zabezpieczeniem i nie do konca). Byly to dniplodne.

Gość gość
dziewczyno, bój się Boga nie wolno tak robić

Gość gość1115432424342
czyli szansa jest...

Gość gość1115353535
up

Gość gość
Nie ma to jak zaufanie w związku. :O Ile czasu po wytrysku wprowadziłaś spermę do pochwy?

Gość gość1115353535
nie dłuzej niz 3 - 4 minuty po

Gość gość
Kocham takie tematy. Determinacja niektorych kobiet mnie przeraza ale i wzbudza podziw ;)

Gość gość
nie ma szansy plemniki dawno padly

Gość gość1115353535
po 3 minutach???

Gość gość
Jezeli to nie prowo to autorko jestes szalona :) prosze wroc tu za jakis czas i napisz czy sie udalo.. a czemu twoj partner nie chcial dziecka?

Gość gośćon7
a co robilas ze sperma przez 3 minuty, wybieralas najsilniejszego plemnika?:D

Gość gość
No to szanse marne. To troche czasu jest a sperma potrzebuje sprzyjającego środowiska a poza tym chodzi tez o ilość. A w tym przypadku z pościeli nie zbierzesz zbyt wiele.

Gość gość1115353535
przez 3 minuty czekalam az partner wyjdzie z pokoju, wiem, nie jest to zbyt madre partner dziecka nie chce bo nie chce sie wiazac, co lepsze razem tez nie jestesmy, spotykamy sie od 10 lat na seks ja go kocham, on kocha tylko moja d**e i to nie jest prowo

Gość gość1115353535
zastanawiam sie czy wszystko ze mna okej, chce dziecka i jestem pewne ze chce z nim ale wiem, ze to nie w porzadku wobec niego, bardzo nie w porzadku kupilam dzis tabletke "po" i zastanawiam sie czy polknac

Gość gość
to gdzie ci sie spuscil?

Gość gość
Po cholerę chcesz na siłę zatrzymać faceta któremu nie widzi sie życie z tobą? Zdajesz sobie sprawę ze z takim podejściem nawet dziecko go nie zatrzyma?!

Gość gość1115353535
spuscil sie na posciel

Gość gość
niech ci sie sposci do ust idz do lazienki i sobie wprowadz do cipki, moze sie uda

Gość gość
A czyli dawcy spermy potrzebujesz? No to po co ci tabletka po? Weź sie zdecyduj co chcesz.

Gość gość
Zrob jak ktos pisal wyzej z ustami.... a tak by the way to lepiej byc samotna matka z dzieckiem z alimentami niz samotna stara panna.... zapamietaj te slowa

Gość gość
Ja nie potepiam autorki... gdybym nie miala innej mozliwosci moze tez bym tak zrobila... zycie pisze rozne scenariusze...

Gość gość
Bleh, i co po kazdym seksie macie pościel uwalana? Niech jeszcze w firanki wytrze :D

Gość gość
Byl taki film z jennifer aniston ze ona potrzebowala dawcy spermy i koles jej sie spuscil do pudelka a ona sama sie zaplodnila. Wiec chyba mozesz byc w ciazy....

Gość gość
Mnie tam rybka co ona zrobi bo to nie moje życie ale nie potrafiłabym wybaczyć facetowi gdyby nie licząc sie z moim zdaniem wrobil mnie w dziecko. Dziecko to decyzja dwóch osób a jeśli zdania są odmienne to trzeba pójść na kompromis lub zmienić partnera na takiego który ma takie samo zdanie jak ja.

Gość gość
Czym innym jest wprowadzenie sporej ilosci spermy ze sterylnego opakowania, a czym innym malej ilosci na palcu. A powolywanie sie na film to w ogole ekstra argument Istnieje jakis % szans na zajscie,ale no niezbyt duzy. Przeciez te plemniki musza do jajowodu dotrzeć, a właściwie do obu. Nie bez powodu mezczyzna tryska i nie sperma z niego wyplywa delikatnie tylko pod pewnym cisnienien

Gość gość
gość dziś dziekuje to moj byl pomysl:D

Gość gość
Nie bierz tabletki po!!!! Dobrze zrobilas!!!

Gość gość
nastepnym razem jak juz dojdzie i sie spusci zrob zdjecie jego s*****e i wsadz je.gwarantowana ciaza i palcow nie pobrudzisz☺

Gość gość
Niech ci sie spusci do ust wtedy przelej to w strzykawke (mozesz kupic wieksza w aptece) i wprowadz ja gleboko w pochwe i wycisnij calosc.. 100% ze masz szanse zajsc moja przyjaciolka tak "wrobila"meza.... powodzenia