Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ma callan

Musisz odpowiedzieć sobie na pytanie

Polecane posty

czy pomimo tego, że oblubienica skrywała pod welonem twarz modliszki, jesteś w stanie trwać przy niej do końca i cierpliwie piłować jej ząbki w imię przysięgi, którą złożyłeś przed ołtarzem, czy wyrzucasz obrączkę i wiejesz gdzie pieprz rośnie, nie oglądając się za siebie?

Gość gość
W sensie, że trafiłeś na zołze?

a może skłonić się ku innej świątyni, która poprowadzi rakietę pomiędzy swe uda?

Gość Kalliope_
za gór siedmioma i wielkim oceanem pomiędzy snem magicznym a zakochaniem gdzieś tam gdzie nie docierają krasnoludy ani elfy spotyka się Czarodziej z Czarodziejką bez chwili przerwy nie znajdziesz na żadnej mapie tego miejsca krainę tą ukrywa potężna magiczna twierdza bo jest to miejsce tylko dla dwojga ludzi których wierność raduje a nie trudzi mijają lata bycia razem spotkań i przytulania na tym właśnie polega magia zakochania prawdziwe uczucie bowiem na tym polega że myśl i uczucie jak ciało do ciała przylega

Gość gość
Modliszki są najlepsze.

w kazdej bajce o milosci wiernosc z cnotą ciągle gości miłość piekna jest w tych bajkach ale bajka znika w majtkach na kochankow czycha przecie żądza, chcica ... no i wiecie cos co zowie sie pokusą jak znam zycie z mini kusą wiec by milosc maiala szanse trzeba kochac z calej sily wlascicielke kusej mini :classic_cool:

Gość Kalliope_
Zapytaj siebie Jak daleko możesz poświęcić siebie dla kochania? Pytanie prostym przestaje być, gdy skończą się gdybania. Bo miłość to nie tylko rozkosz ale też tęsknota i siebie poświęcenie. Nagrodą jest snów wymarzonych i najpiękniejszych spełnienie.

nie wiem o czym ty snisz - powiem szczerze u mnie niespełnienie w nocy sen z powiek bierze jak daleko możesz poświecić siebie dla kochania? ale dlaczego w tę stronę upatrujesz miłości oddania? czyż miłość nie jest zyczeniem szcześcia dla niego? a jesli szczeście wyklucza czystość w przypadku jego dla jednych brak seksu jest niezwyklą ofiarą by milość oprawić wspomnianą przez ciebie miarą uwazam natomiast w obliczy tego miarowania ze ta ofiara dla drugich nie stanowi wyzwania nie zmagają sie z brakiem a jeno przekonani, ze skoro ja nie musze odpowiedzialnosc spoczywa na nim powiedz mi szczerze czy ofiara ta sama w obojgu spoczywa na milosci utrzymania? a uznając ze jednak rowna nie jest , czy tym stwierdzeniem mozna pomyslec iz twoja miara jest milosci zaprzeczeniem?

Gość gość
A gdybym nie była Nieco naiwną poetką I jak niektóre samice za meskimi rozporkami latała... Czy byłabym Jego zmysłów podnietą? Czy miałby w kochaniu ten sam zapał? Czy byłby wciąż blisko przy mnie... Karmił dotykiem i pocałunkami? Gdybym czekała który na noc mnie przyjmie... Czy byłaby miłość między nami? Prawdziwa miłość już nie z tego świata. I my już chyba jesteśmy z innego? Wierność to nie skakanie po kwiatkach... A jednak coś bardzo pięknego.

zgadzam sie:) dlatego tak wazne jest by znaleźć swoją połówkę dla ktorej to nie bedzie wyrzeczenie czy ofiara w imie milosci. A stanie sie tak wtedy gdy nie tylko lączy was serce ;) jak chcesz moge wierszem :P

Gość gość
Czy to Chwila?

Gość Kalliope_
Pewnie, że chcę :p :)

Gość gość
To ona. :)

o jednak chcesz? :D ale ja tak mocno pracuje na swoj wizerunek. czy pisanie wierszy aby mi nie zaszkodzi? :D

Gość Kalliope_
Nie pisz więc :) Ja wiem :)

Grał jak z nut Jesienną balladę Melancholijną... Skrzypce wystrugał z patyka Struna się prężyła Fletem ją popychał Partytura zawsze gotowa Grał z wielkim uczuciem Od serca

dobra sie troche osmielilem i w takim razie napisze oststnia wypowiedz wierszem:P

Gość Kalliope_
Miś był dziś bardzo zły! Miś pokazał światu kły! Tak bywa z Misiem w nudny wieczorek Niestety, żona ma argument czyli wałek. I wali po łbie Pana Misia. Aby był grzeczny dla wszystkich dzisiaj. Historia ta czasem tylko się powtarza. Tak naprawdę Miś nikomu nie zagraża. Tylko żona przesadnie dba o reputację. Dodajmy przy tym, że zawsze ma rację. Więc zawsze wali po łbie Misia biednego... Od tego łomotu coraz bardziej dziwnego. Więc Pan Miś, będzie grzeczny dziś? Chętnie wszystkim rękę poda... Odgryzł rękę, jaka szkoda! Ze zbytniej kontroli ludzie wariują. Szczęśliwi Ci, którzy czasem sobie luzują....

Gość Kalliope_
Misiu luzuj majty ;)

Twój kok, twój kot, twój koc Twój kac, twój świat Twój dotyk, zapach, smak Tworzą mój świat Zielona łąka Majowe kwiaty krzewów I zachód słońca Wszystko przemija Deszcz spłukuje z ławki imiona. Ostatni łyk mocnej whisky I idę stąd Potęsknię w domu :)

musze ci przyznac racje w tej ze chwili nie rozwiazlosc i k******o czas kochankom umili prawdziwe szczescie to nie "muszę"a "mogę" gdy pokusa w mini kieruje na zlą drogę to nie wyrzeczenie, ani nie moja ofiara to chęć, oddanie, wylacznosc i wiara wiara w druga osobe co zawsze jest pierwszą i dla niej wylacznosc nie jest mi udręką to ona mi sercem ale tez i cialem mowi i pokazuje co mam a czego nie mialem :P b dziekuje mowiac to sie slicznie uklonil jak w podstawowce gdy wierszyk klepal z dloni lecz jak zobaczyla to pani z polaka zamiast piateczki dostal mocno po lapach:D