Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mam 32 lata i nadal prawiczek

Polecane posty

Gość gość
ty też czekasz na księżniczkę ?

Gość gość
Koleś! Tyle fajnych dziewczyn stoi przy drogach a ty jeszcze prawiczek? Wiem, że ryzykujesz życiem. No ale skoro chcesz się powiesić .....

Gość gość
Aaaaa .... i tu cię mamy centusiu! Za darmo byś pociupciał! Jesteś może z Krakowa?

Gość gość
A szukasz chociaz jakiejs ksiezniczki? To zadna tragedia byc prawiczkiem w tym wieku..ze brzydki jestes ? To nie problem ,wiara w siebie a raczej jej brak-tu jest pies pogrzebany,moze sprobuj jakies oazy Przykoscielne tam pelno dziewic ..?

Całym problemem twoim jest to że ty chcesz stracić prawictwo uprawiać seks. A nie pokochać kogoś. Jesteś nieudanym *****czem tylko że bez jaj i szans na kopulacje. Powiedz co przez te ostatnie 7lat zrobiłeś.

Gość gość
hahahahaha ale przegryw

Gość gość
Moze dla cjipki warto sie przelamac I pojsc ze 3 razy Na msze?

Gość gość
Z Łodzi? Pewnie podwodnej i nazywasz się kapitan Nemo Czas wypłynąć na powierzchnię Kraków to takie miasto centusiów jakbyś chciał wiedzieć. Takie brytyjskie oszczędne Szkoty tam mieszkają :-P

Gość gość
Centuś to taki gość co poskąpi nawet centa na dziewczynę. Typ utrzymanka :-P

Gość gość
Grzeczni i mili nie bzykają

Gość gość
Dam Ci męską radę. Przyjmij ją lub nie. Piszę w dobrej intencji. Masz 32 lata, to już poważny, męski wiek. Nie jesteś już podlotkiem. Kobiety w Twoim wieku oczekują już zdecydowanych mężczyzn, którzy wiedzą co robią z kobiecym ciałem. Pomyśl sobie. Sam jesteś sobie panem, sam się rozliczysz, przed samym sobą, tylko sam możesz się sądzić. Idź na d****** nauczysz się seksu w mig. Jaka różnica zapłacić jednorazowo 150zł i mieć seks od randek gdzie obkupujesz kobietę no i może w końcu seks otrzymasz? Pierwsze jest pewne i sprawiedliwe. Znajdź mi kobietę, z którą po dobrej kolacji w restauracji (bo tyle kosztuje przeciętnie godzinka z ładną prostytutką), uprawiasz seks analny, fisting, głębokie gardło i spust do buzi?

Gość gość
Prostytutka albo dziewica z oazy przykoscielnej innych szans nie widze..

Gość gość
Tak, pewnie. Jest takie ludowe, chłopskie przysłowie: "Chcesz sprawiedliwości - idź do burdelu'' Tylko mężczyźni to zrozumieją, kobiety będą zniesmaczone. Ale taka prawda, między nami mężczyznami. Powinniśmy sobie jakoś pomagać. Jakaś jądrowa solidarność musi być. Idź do córy Koryntu już po drugim razie nabierzesz męskiej pewności siebie, poznasz swoje ciało, reakcje. Gwarantuję Ci.

Gość gość
Ja tez ci to radze jako kobieta z jajem,tylko sie nie zakochaj..

Gość gość
I jeszcze jedna rzecz. Bardzo głupie jest mówić ''jestem prawiczkiem, naucz mnie seksu''. Nawet jeśli masz do czynienia z prostytutką. Pamiętaj, że jej płacisz za to, żebyś sam się nauczył. Ona udostępnia Ci swoje ciało. Prostytutkę traktuje się bardziej instrumentalnie niż kobietę w rzeczywistości bo taka jej praca i ona się na to godzi. Skorzystaj więc najwięcej.

Gość gość
Spokojnie, to nie boli. Wyzej napisales, ze jestes ateista. To moze nawet lepiej. Rozumiem, ze jestes mniej skupiony na moralnosci i sumieniu niz katolik.

Mam kolegę. Kolega jest w Twoim wieku. Jest gruby, brzydki i bardzo fajny, to znaczy ciekawy pod względem charakteru, miły, inteligentny i wygadany. Nie może opędzić się od panienek. To Twoje złudzenie, że wygląd (w sensie urody) jest bardzo ważny. Nawet geje do tego stopnia na wygląd nie patrzą, a co dopiero kobiety.

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty w poradni zdrowia psychicznego w kazdym miescie przyjmują na NFZ. I na psychoterapie.

Koniowi zamelduj, najlepiej przewalskiemu, bo to już się nudne robi...