Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja psycholog

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robic chodze do psycholog ale mam wrazenie ze ona nie pomaga mi. Zastanawiam sie czy to we mnie tkwi problem czy w niej. Ogolnie jedt mila sympatyczna osoba ale ostatnio po kazdej wizycie czuje sie ciraz bardziej sfrustrowana iniezrozumiana.Wiem zenie jestem latwa osoba ale ona mam wrazenie nie jest w stanie pomic mi zrozumiec, choc nie powiem do tej pory chyba pomogla mi sporo bo wiele sie zmuebiko w moim zyciu na plus. Ale ostarnio zaczynam troche watpic w hej kompetencje. np taka sytuacja chlopak odrzucil mnie dal mi do zrozumienia ze niw chce byc w zwiazku postanowilismy wiec byc przyjaciolmi. Bylam strasznie zla, mialam poczucie ze nie kestem wystarczajco dobra dla niego i ta przyjaxn powoli zaczrla mnie wyniszczac. Gdy jej o tym powiedzialam w nadzieje ze mnie poprze ona przywolala jakas historie o tym ze ierwszy maz tez ja odrzucil na ppczatku a po killu latach tak sie zakocjal.ze zostal jej mezem. No i co ja mialabym z tej historii wyciagnac ze mam przyjaznic sie z tym moim chlopakoem.w.nadziei ze.ktoregos dnia zmieni zdanie. Gdzie ka caly czas cierpialam z tego powodu. Chociaz tu tez pogmatwana sprawa bi w sunie nue wiem do konca czy bylo tak ze mnie nue chcial czy wystraszyl sie mojego zaangazowania. W sumue poznuej dalej do mnie pisal regularnie ale nue wiem czy zwyczajnie nue chodzilo mu o seks. Ona stwierdzila jakby to byla moja nadinterpretacja a nie wydaje mi sie. Z tego co mowil wynikalo co innego.i nie chcialam juz cierpiev nawet kesli bylo.inaczej to nie mialam juz sily sobie robic nadziei. Moze to.glupie alw czuje siw jakby w.ogolw nie zrozumiala moich uczuc...i zastanawiam sie czy jest sens falej kontynuowac ta terapie.

Gość dd_reporter
nic was juz nie laczy

Gość Sanchita
A jak długo do niej chodzisz? Co wiesz o jej kompetencjach?

Gość marines555
Pamiętaj, że to Ty masz być zadowolona z psychologa i to psycholog ma Ci odpowiadać a nie na odwrót. W każdej chwili możesz zmienić terapeutę. Każdy psycholog prowadzi inną terapię (np. behawioralna itp). Nie napisałaś chyba z jakiego miasta jesteś, jeżeli Kraków lub okolice to ja polecam np. http://annarekel.com.pl/

Gość gość
Ale scieme walisz. Zadna psycholog by ci czegos takiego nie powiedziala,chyba ze jakas pseudo. ZADEN psycholog nie bedzie angazowal sie osobiscie w sprawy pacjenta w ten sposob, min. wyciagajac jakies prywatne sprawy i cos insynujac. Albo sciemniasz,albo faktycznie dokonujesz,nadinterpretacji.

Gość gość
Dla mnie, to też dziwne. Psycholog na terapii nie udziela porad i nie opowiada o świecie życiu. W ogóle to należy się trzymać od nich z daleka.