Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki prezent na chrzest dla dziecka w wieku szkolnym

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie mam być chrzestna matki nie zamierzam pytać bo powie co laska a to mi się z kasa kojarzy a tej nie zamierzam dawać. Dziecko ma 6lat i jest to rodzina lekko patologiczna mieszkają w jednym pokoju z kuchnia wiec jakies biurko czy inny mebel dla dziecka odpada bo nie będzie gdzie go wstawić. Proponowalam ze moja znajoma uszyje sukieneczkę ale matka się nie zgodzila. Na zwykle okazje kupywalam książeczki gry puzzle czy ubranka bo zanim się urodziła wiedziałam ze będę chrzestna

Gość gość
- Nowy plecak do szkoły - zabawka edukacyjna - rower

Gość gość
Rower tez myślałam wsumie niezły pomysł dzis pytalam Ole i mówi ze papuzke ale nie wiem czy to dobry pomysł dziecko chce a rodzic musi się opiekować. Jak zabawka edukacyjna to jaka

Gość gość
Plecak kupilam jej jak szla do przedszkola byla srednio zadowolona bo bohater nie taki i z tego co widzę to nosi inny wiec odpada. Może są jeszcze jakieś propozycje

Gość gość
To moze podpytaj co dziecko lubi, tak zebys kupila prezent praktyczny, ale jednoczesnie taki, ktory wpadnie w jej gusta

Gość gość
Łańcuszek / kolczyki

Gość gość
a może własnie rower dziecięcy? Teraz można całkiem ładne rowerki dziecięce znaleźć - http://trybik.pl/lato/rowery/dzieciece.html - będzie miał trochę zabawy na podwórku przynajmniej maluch.. No albo wlaśnie jakaś gra sensowna, jak ktoś wyżej radził.

Szukasz prezentu dla dziecka, ale nie kolejnej zabawki czy ubranka? Noworodkowi przyda się inhalator. Niewiele ludzi o tym myśli ale naprawdę to bardzo przydatny przedmiot. W niskiej cenie możesz go kupić na stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl .

Twoje małe dziecko marzy o biurku? Możesz spełnić te pragnienia. Na stronie internetowej www.cozacena.pl znajdziesz małe niebieskie biurko dziecięce Paco! Zapewniam Cię, że nie będziesz żałowała swojego zakupu! Polecam.

Chcesz sprezentować małe metalowe autko, które jest w pełni przygotowane do montażu? Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam. Szybka i całkowicie kompletna wysyłka.