Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rekrutacja do przedszkola

Polecane posty

Gość gość

Hej Dziewczyny. Orientuje się ktoś z was jak jest przy rekrutacji do przedszkola, w przypadku gdy rodzice nie pracują na etacie, a są rolnikami? My prowadzimy działalność rolniczą, jesteśmy na KRUSIE. Wiadomo, że najwięcej punktów dostaje się, gdy dwójka rodziców pracuje. Pani w sekretariacie nie umiała mi odpowiedzieć. Powiedziała tylko żeby to napisać.

Gość gość
ja bym podała że pracuję cały etat - w pierwszej kolejności tylko pełne etaty są brane pod uwagę u nas nikt nie sprawdzał czy ktoś pracuje 4 godziny czy 8 a odrzucali wnioski z połową etatu a wiadomo na roli też praca ciężka i długa

Gość gość
trzeba przedstawić nakaz podatkowy, liczy sie jako praca oczywiście

Gość gość
Tu autorka. Ja już wniosek złożyłam. Nie pisałam, że pracuję na etacie, no bo tak nie jest przecież. Wpisałam obok, że mamy gospodarstwo rolne- tak mi poradziła pani w sekretariacie przedszkola. Ciekawa tylko jestem czy to jest równoznaczne z "pracą na etacie". Może ktoś był w takiej sytuacji i wie. Albo przypadkiem pracuje przy rekrutacji do przedszkola :)

Gość gość
To dziwne, że pani z sekretariatu nie wiedziała i nie próbowała się dowiedzieć :/