Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOJE SIĘ BOGA BO TO PSYCHOL I ZJEEB

Polecane posty

Gość gość

Jak można tak patrzeć na tyle cierpienia i zła na tym świecie, ludzie sie modlą proszą o różne rzeczy, często to wręcz ostatnie desperackie kroki przed podjęciem samobójstwa a on nic... pozostaje niewzruszony i jeszcze ma pewnie niezły ubaw z tego wszystkiego tylko mu k***a popcorn donoszą a on tylko jeszcze rzuca pod nogi dodatkowe kłody, on nawet nie chce k***a zabić uśmiercić żeby człowieka od tych cierpień ziemskich uwolnić. Nic! totalnie nic! ani pomóc ani zabić Kim k***a trzeba być jakim ohydnym bydlakiem i psycholem by tak nie wzruszenie na to wszystko patrzeć? boje się go... o ile w ogóle istnieje :o

Gość gość
już dawno powinien zrobić porządek na Ziemi ale nic się nie dzieje takiego

Gość gość
Bóg powiedział w ostatnim objawieniu, że nie zbudował piekła dla ludzi ale dla zbuntowanych aniołów i demonów. Wielokrotnie do tej pory przekazywał ,że nikogo z ludzi do tej pory tam nie zrzucił. Ale wszystkie te ostrzeżenia, nieujawnione, zalegają archiwa Watykanu. Wszyscy którzy tam w piekle obecnie są , to ci uwiedzeni przez diabła w ostatniej rozmowie(spotkaniu) z Bogiem (dzień po swej śmierci tu na ziemi) - samowolnie wybrali to miejsce. Świadomie odeszli od rozmowy z Bogiem też dlatego, iż nie znali i nie czytali szczegółów z tego strasznego miejsca.

Gość gość
chyba potrzebny ci psychiatra. Bóg jest dobry.! więc się nie bój. Módl się.

Gość gość
ZUS jest groźniejszy

Gość gość
jak samowolnie można wybrać piekło i to jeszcze dzień po swej śmierci

Gość gość
no to jak to wytłumaczysz martynko? bo jak ja np sobie wyobraże że moi świętej pamięci rodzice patrzą na mnie z góry jak ja się tu męcze to dla nich to musi być taka sama męczarnia no chyba że oni już nas nie widzą... mają swój szczęśliwy świat i tyle, ale czy nie myślą nie tęsknią? no ale już na inny temat... ale jak można na tyle okrucieństwa patrzeć i nic nie zrobić? chciałabyś codziennie patrzeć na krwawe morderstwa jak łby odcinają na gwałty rozboje na to jak mąż n*******la swoją żone ogólnie na krzywde ludzką? a Bóg na to patrzy... jak nie wiem kim trzeba być jakim socjopatą bez uczuć żeby móc tak swobodnie na to wszystko patrzeć

Gość gość
Bóg wszystkim da pieniądze! Bóg chorych uleczy! Bóg nakarmi głodnych! Bóg pokona szatana!

Gość gość
Bóg nie istnieje, dowodem jest Holocaust, eksperymentowanie na dzieciach przez Mengelego, zabijanie karłów, bliźniąt, wstrzykiwanie tyfusu, morderstwa ss-manów, nkwd, i wiele wiele innych, trzęsienia ziemi, gdzie giną miliony ludzi, potężne tornada. Zwierze zjadające kolejne zwierze, dla podtrzymania gatunku. Cała chora ewolucja, niesprawiedliwa, dowidzi, że Bóg nie istnieje, przynajmniej nie ten religijny wymyślony na pustyniach.

Gość gość
Bog jest tajemniczy. Jest czy nie ma to niewiadoma.

Gość gość
martyna 33 - Mam cichą nadzieję, że Islamiści cię kiedyś zabiją za wypisywanie tych powtarzających bredni biblijnych. Jesteś kompletną idiotką bez mózgu, która potrafi jedynie powtarzać te same wywarte z kontekstu brednie, spisane przez ciemniaków i tym sobie tłumaczyć zło na ziemi. Zero myślenia. Zero! Bóg chrześcijański to obrzydliwiec, podobnie jak jego chorzy wyznawcy.

Gość gość

boga nie ma ..."bo zwierze zjada zwierze" xd ale mi to dowód, zjada bo jest głodne, holocaust też nie znaczy o tym że boga nie ma bo w biblii gdzieś pisane  było że naród żydowski poniesie karę itd  nkwd i inni zwyrodnialcy też zostali sumiennie opisani, więc czy go nie ma ?nie byłbym na tyle odważny żeby tak pisać...