Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeoo

Cycki czy to normalne

Polecane posty

Gość Romeoo

Witam . Mam pytanko . Czy uważacie że to normalne kiedy karze zakładać swojej niuni na cycusie "C stanik jej siostry małe "B. Kiedy jesteśmy sami w domu a jej siostra w delegacji karze jej otwierać szafę siostry i wybieram stanik który ma zakładać . Stanik opina jej piękne cycki , jest tak ciasny i tak je ściska ze ledwo może oddychać . Dodam że moja samiczka ma 25 lat 182 wzrostu , jest niczym modelka i szczuplutka i wgl . Ale nie mam pojęcia skąd wziął się ten fetysz ... Jej siostra młodsza też niczego sobie . Gdy moja pani jest w jej staniku to uwielbiam spuszczać się na jej cycki a K***s stoi mi niczym wierzą Eiffla . Po wszystkim odkładamy stanik na miejsce i wszystko wraca do normalności. Czy miał ktoś z Was tak jeszcze ?

Gość gość
ciekawe bardzo ?

Gość Romeoo
No właśnie się zastanawiam czy to ja jestem jakiś inny

cóż w takiej sytuacji piersi wydaja się na większe niż są w rzeczywistości ;)

Gość Romeoo
Ale one są wystarczająco duże . Większych bym nie chciał. Może kręci mnie to że później widzę siostrę w tym staniku na który się nie omal spuscilem A ona jest tego nieswiadoma

Gość wystarczy trochę wiedzy
Fajnie się bawicie, dopóki Twojej dziewczynie nie zrobisz w ten sposób krzywdy. Załóż sobie jej najciaśniejsze stringi i pochodź w nich tak około pół godziny. Jak nie będziesz miał otarć i fiut Cię nie będzie boleć to ok. Ale w ten sposób możesz u swojej dziewczyny wywołać nie ciekawe problemy - nawet włókniaki poprzez punktowe uciskanie gruczołów w za ciasnym staniku, co najczęściej kończy się zabiegiem chirurgicznym i blizną na piersi do końca życia. Ciebie bardziej kręci fakt, że to bielizna jej siostry (psychologia się kłania), którą najprawdopodobniej też byś chciał przelecieć. A efekt uwydatnionego biustu można uzyskać biustonoszem push up, a nie cudzym i za małym. Przemyśl te swoje zabawy zanim dziewczynie przez przypadek krzywdę zrobisz. Piersi to w większości tkanka gruczołową a nie tłuszczowa, więc obchodź się z nimi ostrożnie jak ze swoimi jajami.

Gość Romeoo
Nie możliwe .to już spora przesada co piszesz ...

Gość gość
Też bym tak chciał !

Czarny biustonosz zawsze się przydaje w garderobie każdej kobiety. Polecam model Kaja Mat 909/1. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Koniecznie zapoznaj się z ofertą.