Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella1980

mikrodermabrazja korundowa czy warto

Polecane posty

Gość stella1980

Hej dziewczyny! Chciałabym spytać czy wykonywała, któraś z Was mikrodermabrazję korundową? Zależy mi na tym, żeby pozbyć się przebarwień i myślę, żeby zdecydować się na ten zabieg, bo moja koleżanka robiła w klinice Bellisana i jej cera rzeczywiście wygląda dużo lepiej. Jak sądzicie? Mikrodermabrazja czy może jakieś kwasy?

Gość gość
Najlepiej poradź się kosmetyczki, ale ja polecam mikrodermabrazję tylko trzeba być cierpliwym i chodzić systematycznie przez jakiś czas. Przynajmniej nie jest inwazyjna.

Gość gość
Też mi się wydaje, że lepiej pytać u kosmetyczki, która Cię zobaczy. Ja nie mam na szczęście problemów z cerą, ale robię od czasu do czasu dermabrazję, żeby ją odświeżyć i żeby kremy lepiej się wchłaniały.

Gość lassi
Moja znajoma kupowała korund i robiła sobie sama, ale ja bym się bała. Co prawda nic jej się nie stało, ale wydaje mi się, że niewiele trzeba, żeby coś poszło nie tak, tak że jak się zdecyduję to pójdę do kosmetyczki. mam w planach

Gość gość
Ja robiłam, na przebarwienia rzeczywiście pomogło. Cera jest potem bardziej rozświetlona, odżywiona i jednolita

Gość kiqik
ja robię sama w domu z użyciem korundu kosmetycznego. użyty w odpowiednich proporcjach z olejem czy żelem do mycia twarzy czyni cuda :) moje przebarwienia są o niebo jaśniejsze odkąd go stosuję raz w tygodniu :) zamówiłam go za jakieś grosze, coś może 5-6 złotych na www.topdrogeria.pl i jest bardzo wydajny bo niewiele się go używa także starczy na bardzo długo :)

Gość gość
Ja bym się jednak bała w domu, wolę isć do gabinetu

Gość gość
Ja jednak jestem fanką peelingów robionych w gabinecie kosmetycznym oraz mikrodermabrazji diamentowej. :) Miałam spore przebarwienia, a po kilku zabiegach w http://www.esthe.pl efekt jest znakomity.

Gość gość
A ja uważam, że na przebarwienia najlepszy jest laser. Po jednym zabiegu ma się całkowity spokój. :) Miałam spore kompleksy spowodowane stanem mojej cery, aż poszłam na zabieg do http://maestriaklinikaurody.com/ i jest już naprawdę dobrze.

Gość serka8
Może zapytaj specjalisty? Proszę: http://revision.com.pl Kosmetyczka na pewno najlepiej wie jaki zabieg jest skuteczny przy danym rodzaju skóry.

Gość gość
Ja na takie zabiegi chodzę tylko do sprawdzonego miejsca. Nie polecam przypadkowych gabinetów bo można narobić sobie kłopotu. Ja chodzę do nich www.camea-instytut.pl.