Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 i się pokłóciła z Niną #beka #modanasukcespowraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 ożenisz się ze mną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 zastanowię się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 wiem, że fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 noo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 Szkoda mi troche tej Alex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 6, 2016 mi też jej szkoda. ona jest manipulowana i wykorzystywana przez Wielbłądzice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 Ale po co odrazu nazywać to cos Wielbkadzica szkoda tez zwierząt.to jest "TO COS"żebym wiedziala ze pójdę siedzieć za czlowieka to bym ubila jak psa ale za k/u/r/w/e nie mam zamiaru siedzieć bo za śmiecia nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach