Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie osoby lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Ja lubię ludzi wrażliwych, empatycznych,takich normalnych,ludzkich,szczerych,którym można zaufać.. takich, ktorzy maja jakies zasady . A jak dodatkowo sa optymistami, maja poczucie humoru i sa chociaz troche inteligentni to juz ich uwielbiam i skoczylabym w ogien. Reszty nie toleruje :P a wy?

Gość gość
z poczuciem humoru ;)

Gość gość
nie toleruję innej rasy niż biała

Gość gość
z humorem, dystansem do siebie optymista ktory szuka rozwiazan a nie zalamuje sie i szuka ratunku w alkoholu, co kobiete szanuje

Gość gość
Mialam na mysli ogólna sympatie a nie taka do płci przeciwnej

Gość gość
Szczerych,usmiechnietych,zaradnych zyciowo, potrafiacych sie dobrze bawic i smiac z samego siebie, tolerancyjnych.

Gość gość
Luźnych, z poczuciem humoru i przede wszystkim Dystansem do siebie i Świata. Lubię ironię, lubię autoironię, uważam je za przejaw wybitnej inteligencji społecznej. Moi przyjaciele to osoby, z którymi mogę pożartować i z których można pożartować, oczywiście w granicy smaku. Nie znoszę sztywniaków, którzy wszystko biorą do serca. Nie mylić tego z wrażliwością. Można być wrażliwym, a jednocześnie ironicznym. Taki ja jestem.

Gość gość
Ironia to nie jest przejaw inteligencji. Znamy wielu głupców którzy rzucają ironicznymi uwagami wystarczy trochę cwaniactwa

Gość gość
Owszem jest. Zależy jak rozumiesz ironię. Ironia to poczucie dystansu do świata. Rozumiem, że Tobie chodzi raczej o przejaw agresji słownej, zaczepki. Ironia to pewna uwaga mieszcząca się w granicach kultury i smaku, sprytnie owinięta w odpowiednio dobrane słowa. To świadczy o inteligencji i wiedzy. Zgadzasz się?

Gość gość szarik
Ironia powinna byc `r****iwa`...

Gość tyndyrynd hopasiupa
lubię ludzi szczerych prawdomównych uczciwych,serdecznych ,życzliwych i z poczuciem humoru,a jak są do tego mądrzy,inteligentni,bezinteresowni to juz w ogóle szacuneczek

Gość gość
Ja nienawidzę blaznow którzy robia wszystko by błyszczeć i być popularnym a sa w tym okropnie żałośni.

Gość gość88998
ten gość powyżej pomylił chamstwo z ironią :O

Gość mmm4456
ja lubię szczerych, otwartych, z sarkastycznym poczuciem humoru, dystansem do siebie i swiata, charakternych i inteligentnych. Nie toleruję u ludzi przede wszystkim głupoty, obłudy, dwulicowości i chamstwa

Gość mmm4456
aha i nienawidzę pijawek próbujących wiecznie sie wybić cudzym kosztem, prześlizgujących się wszędzie na lizaniu du.py odpowiednim osobom