Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają mi się starsi mężczyźni ale

Polecane posty

Gość gość

I chętnie znalazłabym kogoś takiego.. Ale bardziej chodzi mi o romans, nie związek (ale nie z żonatym/zajętym - co też trochę utrudnia, bo ciekawych i wolnych w tym wieku jest pewnie mało). Irytuje mnie jednak to, że ktoś przed 40stką albo po 40stce traktowałby mnie pobłażliwie. Ja mam 23 lata, uważam się za dojść dojrzałą osobę, ale wiadomo, że jestem na innym etapie życiowym. Czy któraś z was miała tyle lat starszego partnera? :) Jak się z nim czułyście?

Gość gość
BTW, ja jestem dziewicą.. tak formalnie. Bo były różne formy seksu z eks, ale nigdy penetracja. Też tak zabawnie..

Gość gość
Są tacy wolni faceci (choć najczęściej rozwodnicy). Inteligentni, zaradni, bogaci itp. A potem często wychodzi, że są niedojrzali albo mają jakieś kompleksy albo dziwne poglądy o kobietach itp. Tak wynika z moich obserwacji.

Gość gość
Ja właśnie nie chciałabym zetknąć się z kimś takim. Mimo, że myślę o takich facetach bardziej w kontekście kochanka, to jednak perspektywa spania z ukrytym mizoginem albo kimś mocno niedojrzałym nie jest przyjemna

Gość gość
Ja mam 55 lat i 5 lat temu zmarła moja żona. Jeśli nie przeszkadzałby Tobie mój wiek to jestem zainteresowany na romans. Zawsze lubiłem młodsze ode mnie kobiety szczególnie te dojrzałe tak jak Ty.

Gość gość
55 to już za dużo :)