Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość98

dylemat 17latki

Polecane posty

Gość gość98

Witam. Mam 17 lat. Od 3 miesięcy mam chłopaka. Bardzo się kochamy i jest nam ze sobą dobrze. Jakis czas temu po długich namowach zrobilam mu dobrze ale ręką. Zdarzyło się to już 2 razy. On też mi to robił, tyle że ostatnio zrobił mi tez minetke. Było na prawde super.. Tylko nie wiem czy jest to juz dobry czas na takie rzeczy? czy powinnismy tak robic? On chce abym ja tez zrobiła mu loda. Troche sie tego boje i nie wiem czy bede potrafiła... Prosze o pomoc :( czy w tym wieku i po 3 miesiącach to normalne w kazdym związku? niestety to mój pierwszy chłopak wiec nie mam doswiadczenia.

Gość gość
poka tzytze :)

Gość gość
Normalne jest to, z czym czujesz się dobrze. Jeżeli się niepokoisz, tzn., że się boisz, a lęk jest mniej normalny, chociaż naturalny. A tak naprawdę to jeśli nie wpadniesz z dzieckiem, to twoje życie za kilka lat będzie takie samo, niezależnie od tego czy zrobiłaś loda po 3 czy po 5 miesiącach, bo w końcu i tak go zrobisz pod naciskiem chłopaka (chyba że zerwiecie).

Gość gość
no, 17 rok to już może być czas na to, jeśli się zabezpieczycie, by nie skończyło się to twoją ciąż uważaj tylko, by się nie okazało, że liczył tylko na seks

Gość gość
dobrze jest,niedaj sie ciaze wpedzic,jak ci minety robi to smialo mozeszmu na fujarce grać;-) z czasem dijdziesz dowprawy:-D

Gość gość98
Na razie nie chce seksu to na pewno. chodzi mi tylko o takie zabawy sobą nawzajem.. Bo nie wiem czy powinnam