Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zgadniecie dlaczego rzucił mnie facet!!!!

Polecane posty

Gość gość

rzucił mnie dla innej bo mieszka bliżej niego :D a ja kminilam i plakalam po tym idiocie

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
To mniej mu schodzi na paliwo, może do niej chodzić na pieszo, ona mu gotuje obiadki, wiec on nie musi jej nigdzie zabierać, żona idealna, nie wiesz jacy sa faceci? :D

Gość gość
ale przecież jest w tym głęboka logika a ty jako kobieta, a więc w istocie stworzenie z natury swej nielogiczne, pojąć tego nie możesz

Gość gość
bez kitu, teraz już wiem... jak sie poznalismy mowil ze odleglosc nie gra roli, ponad 100 km, ale pojawila sie inna i jedyne co zawazylo to to że mieszka bliżej

Gość gość
A co miał wprost powiedzieć, ze tamta ładniejsza?

Gość gość
i co w tym takiego niezwykłego? Naturalnie najłatwiej utrzymywać więzi z ludźmi którzy są fizycznie dostępni - których możemy widywać częściej. Więc z kim miał szansę na stworzenie silniejszej relacji - z kobietą którą widywał prawie codziennie czy z ikonką komunikatora na telefonie?

Gość gość
jezeli ktos w milosci kieruje sie logika, to nie chce byc z kims takim. ZAWSZE znajdzie sie ktos lepszy, ladniejszy, zgrabniejszy, lepiej gotujacy, bardziej przedsiebiorczy i co wtedy?

Gość gość
spotkanie raz na tydzien to chyba nie zadna tragedia? dla mnie to idiotyczne z takiego powodu sie rozstawac

Gość gość
ladniejsza? nie sadze, a nawet jakby byla to mnie to nie rusza. jesli facet szuka tylko urody, to krzyz mu na drogę. zawse sie znajdzie ladniejsza

Gość gość
nie rozumiesz...on nie zostawił cię bo miał daleko tylko dlatego, że poznał kobietę z którą pewnie częściej się widywał, więcej rozmawiał na żywo i po prostu się zauroczył/zakochał/nawiązał z nią bliższą relację niż z kimś kogo widywał raz na tydzień

Gość gość
poznal ja jeden dzien przed zerwaniem!!

Gość gość
prowo pijak 24 lata pewnie dlatego że mieszkasz ze starrymi

Gość gość
albo taka jest wersja dla ciebie.

Gość gość
Poszedl tam, ona mu robi obiadki i robi anal.

Gość
hahahaha aż nie chce mi sie w to wierzyć...:D mysle ze to jakiś naprawdę głupi pretekst. jak jakiś czas mieszkałam na wsi to mój chłopak dla sportu nieraz jechał do mnie na rowerze niecałe 10 km w jedną stronę. ;):P Wsiadał z rowerem w pociąg i dojeżdżał do większej miejscowości. :)

Gość gość
dokładnie a co miał powiedzieć...

Gość gość
Oprocz obiadow tez pewnie ma seks, czesciej, łatwiej dostepny, bo tamta szukała faceta, wiec zdeterminowana. Ty juz zdobylas wiec napinac sie myslałas nie musisz. Faceci sa prosci... Za jakis czas i tamta odpusci tj ty. :D

Gość gość
jezu, ludzie nie dopowiadajcie sobie tyle. mi powod zerwania podal zupelnie inny dopiero po miesiacu podczas rozmowy pod moim naporem przyznal mi sie. bylismy ze soba krotka.

Gość gość
Szanujemy i siebie i innych. Szanujemy przyszłego meza / zone. Szanujemy swoja przyszla rodzine i obecna rodzine w tym wlasnych rodzcow, dziadkow, wujkow i ciocie, kuzynostwo itd. Szanujemy swoja godnosc naszego przyszlego dziecka. Nikt z nas nie chcialby sie urodzic z wpadki i byc tragedia zyciowa dla matki i ojca. Tylko dlatego, ze komus sie "chcialo" i skorzystal z okazji.

Gość gość
Faceci są wygodni, a kobiety tego nie potrafią pojąć. Baby myślą, że jak będą miały wygląd modelki, to ich wybranek nie rzuci dla brzydszej. Wystarczy tylko, że ma blisko do takiej ropuchy, a dodatkowo ta ugotuje mu obiadek, to wygląd traci całkowite znaczenie. Może być brzydka i tłusta, a i tak będzie się jej trzymał.

Gość Dasertyn
"Faceci są wygodni, a kobiety tego nie potrafią pojąć. Baby myślą, że jak będą miały wygląd modelki, to ich wybranek nie rzuci dla brzydszej. Wystarczy tylko, że ma blisko do takiej ropuchy, a dodatkowo ta ugotuje mu obiadek, to wygląd traci całkowite znaczenie. Może być brzydka i tłusta, a i tak będzie się jej trzymał. " Baby myślą, że wszyscy faceci to idioci i wystarczy szczuć cycem i tapetować się, aby facet chciał z nią być.

Gość gość
Faceci nie ogladaja sie za kobietami - deskami i bez makijazu. Pisac tu to se mozna takie rzeczy, ale widzimy jak jest. Tylko lecicie do tych z najwiekszym biustem i najbardziej zmyslowym makijazem.

Gość gość
Fakt, lecą na wytapetowane i z cycem, ale tylko żeby poromansować. jak się okaże, że jakaś ropucha potrafi go podejść i podawać mu codziennie po pracy cieplutki obiadek, to wygląd traci znaczenie.

Gość gość
ciepły obiadek, lokajowanie, seks analny, głębokie gardło, sexi bielizna (na otylym ciele wiadomo jak to wyglada :D)

Gość gość
a ja myślę, że autorke miał na przeczekanie żeby seks był chociaż raz w tygodniu. Poznał inną to zerwał

Gość gość
zdziwie cie, nie bylo seksu ani razu, poza tym jak mozesz tak pisac przedmiotowo o mnie :/