Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pani baran i pan byk

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takim połączeniu? Macie jakieś doświadczenia w tej kombinacji znaków?

Gość gość
Z takiej pary wyjdą oślokoziolki:-P

Gość gość
tak. bardzo kiepskie jeśli chodzi o związek.

Gość gość
My się ciągle kłócimy, nikt nie chce ustąpić, ciągłe rozstania i powroty... niby źle razem ale osobno jeszcze gorzej...

Gość gość
Moi rodzice to matka baran a ojciec byk. Są po rozwodzie. za cholere nie mogli się charakterami dopasować.

Gość vivica_fx
panowie bycy są mdli jak flaki z olejem, tylko kasa,polityka i ciuchy - taki gumowy Duduś, Rostowski czy Tusk - krętacze którzy nigdy w zyciu się nie napracowali.

Gość fretka_susu
mój 1 był baranem - tak samo jak szybko zapala sie ich uczcie, tak samo szybko gaśnie. 2 rogate dusze w związku to za dużo. aczkolwiek jakbyscie chcieli sie sugerowac astrologią, to więcej moze wam powiedziec ascendent i jeszcze coś tam. znam laskę która ma własnie mieszanke swoich planet w znakach baran, koziorożec, byk - nie da sie z nią wytrzymac, jest przekleństwem każdego kogo spotka na swej drodze :D

Gość gość
jakieś plusy są takiego związku? ;)

Gość gość
tak są, dość ognisty seks ;-) bo obydwa te znaki są bardzo temperamentne

Gość dylematy_za_grosz
a z seksem to nie wiem, bo mieliśmy po 16 lat, skończyło sie na pettingu, ale fakt, namiętność i ogień był niesamowity, potrafilismy całe noce się miziać. jednak barany mają to coś w sobie, że pamięta się ich nawet po latach. nikt tak nie całował i nie miał tak szalonych pomysłów. ale byl oszustem i kretaczem, tchórzem, wiec to wychodzi w praniu.

Gość gość
sex zawsze dobry na zgodę ale potem od nowa się zaczyna :P

Gość gość
u mnie to byk był większym oszustem akurat :)

Gość gość
:D

Gość devon_sioor
inaczej panowie byczki nie byliby tak skuteczni w polityce, takie małe krętacze :D aczkolwiek Bolka nic nie pobije

Gość gość
Jestem facetem bykiem, nigdy nie pracowałem, ani nie miałem kobiety, seksu nie uprawiałem. Mam 25 lat. Horoskopy nie zawsze prawdę mówią, chociażby, że panowie byki chcą założyć w życiu rodzinę i to jest ich główny cel, a ja nie chce mieć ani żony ani dzieci.

Gość gość
Znam taka parę, ona baran, ma firmę i zarabia kokosy, on byk - interes dawno splajtował, facet jeździ sobie na rowerku i jest na utrzymaniu żony, która haruje na 3 etaty i obrabia mężusia jak wszystkie matki - Polki.

Gość gość
Jestem kobieta baran , sama ze soba wytrzymac nie moge. Nie stala w uczuciach, namietna , faceci szybko sie nudzą mimo woli. Konfliktowa , problematyczna, sama dla siebie wredna

Gość gość
Znam wielu facetow byków, kazdy zdradza partnerkę. Bez wyjątku. Okropny znak pid kazdym wzgledem

Gość gość
Ja nie zdradzam, bo nie mam i nigdy nie miałem, a mam 25 lat. Bzdury w tych znakach.

Gość gość
No nie wiem, jak facet ma od żony wikt, sprzątanie i utrzymanie , to chyba jej nie zdradza, bo za dużo by stracił.

Gość gość
22:04 jak bedziesz mial to zdradzisz, wspomnisz moje slowa ;)

Gość gość
Byki lubią sobie odjąć z 30 lat :classic_cool:

Gość gość
Nawet jak ma seks od zony to tez zdradza. Jestem byk to wiem co mowie. Miałem ponad tysiac kobiet , prawda z tymi bykami

Gość gość
moja bratowa byk zdradza mojego brata , straszna suka az na wymioty zbiera , taka oblesna

Gość gość
i z 30 kilo tez lubia sobie odjąć i dodac centymetry tam ...., ;)

Gość gość
22:04 jak bedziesz mial to zdradzisz, wspomnisz moje slowa xxx xxx Nie zdradzę, bo zwykły seks mnie tak nie pociąga, i zdrada również nie leży w mojej naturze.

Gość gość
To sie okaże. Narazie nic nie mozesz powiedziec bo nie miales i nie masz nikogo :)

Gość gość
To sie okaże xxx xx Wmówiłeś sobie chłopie, że każdy byk pewnie zdradza, i się dziwisz ;) Mnie do zwykłego seksu nie ciągnie, więc nie miałbym z kim zdradzać, bo kobiet, które mnie pociągają, jest bardzo niewiele w społeczeństwie. Mam masochistyczne i uległe zapędy, z różnymi dziwactwami, więc seks zwyczajny mnie nie pociąga, czasami mam na niego chęć, ale rzadko. Moje preferencje przeważają, więc sam sobie odpowiedz.

Gość gość
22:51 patologia