Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

milczenie to koniec zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

witam was kochane, chcialam prosic o porade, mianowicie mam duzy problem z ktorym juz nie umiem sobie radzic, chodzi o to, ze jestem z moim facetem juz 2,5 roku , niestety zyjemy na odleglosc, plany byly duze, wspolne zamieszkanie , widujemy sie dosc czesto, wszystko bylo w porzadku , codziennie rozmawialismy , lecz niestety on zawsze mial kiepski charaker, zawsze to ja musialam przychodzic dzwonic prosic, aczkolwiek wiem ze bardzo mnie kocha , po prostu taki jest . sprawa wyglada tak , ze on bez zadnego powodu ( nie bylo zadnej klotni ) nagle przestal sie odzywac, z dnia na dzien, w zeszla niedziele rozmawialismy ostatni raz, co robilismy itp. powiedzial ze zadzwoni pozniej i cisza, wiem ze nic mu nie jest ( napewno to wiem, sprawdzalam), dzisiaj minal tydzien a on dalej milczy , dzwonilam i pisalam codziennie przez ten czas a on nawet nie odpisuje , pytalam czy to koniec co sie stalo a on nic ? co ja mam myslec dziewczyny, nie mam juz sily plakac dzwonic i prosic, co to moze znaczyc, nigdy nie bylo tak miedzy nami ? prosze poradzcie mi cos.. czy on tak chce zakonczyc wszystko ? bez słowa po takim czasie bycia razem? nagle przestalo mu zalezec? co myslicie?

Gość gość
Jemu nigdy na tobie nie zalezalo i nigdy cie nie kochal , to ty musialas ciagle dzwonic , prosic . po co to robilas ? moglas dawno z tym skonczyc.

Gość gość
Juz ma dosyc twojego dzwonienia ,przychodzenia , proszenia .... przeciez to nie byl zaden zwiazek .

Gość gość
Tak to raczej koniec u mnie było identycznie;-(

Gość gość
jak to mozliwe? nie rozumiem jak tak mozna ? bez wyjasnienia dlaczego sie rozstac? :( nie mam juz sily

Gość gość
Ja też tego nie rozumiałam:-( tak postępują faceci bez klasy:-(

Gość gość
Przeciez on od poczatku ciebie nie chcial , slepa bylas ?

Gość gość
Więc znajdź siłę i daj sobie spokój . nie płacz. Nie dzwon. Jednym słowem nie narzucaj się. Najwyzsza pora zejść na ziemie. To ty byłaś w tym związku. On najwyraźniej nie.

Gość gość
tez mam podobnie,poltora roku z kims pisalam.byl moim prawdziwym przyjacielem i odrazu ciecie nie odzywa sie ani nic.dla mnie to zwykly tchorz.

zwiazek na odleglosc to chyba strata czasu,przynajmniej dla mnie.Byc moze ma pocieszycielke u boku,ktora wypelnia luke w zwiazku:-P,przykre ale prawdopodobne.Ja nie umialabym ciagle zabiegac o wzgledy,prosic o uczulosc,kontakt..ale Ty,to nie ja wiec..ciezko tu snuc domysly,bo tak naprawde powodow moze byc wiele,dla ktorych milczy,wlacznie z tym,co napisalam na wstepie.