Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze byles tym jedynym

Polecane posty

Gość gość

Wielu mezczyzn chcialo mnie posiasc, wielu uwodzilo. Wiele razy patrzyles jak z nimi rozmawiam i czules sie gorszy, czules ze mnie tracisz, a w moich myslach, sercu zawsze byles Ty. Lubilam kiedy chciales byc blisko mnie, siedziec obok, patrzec na mnie, smyrac moja dlon, patrzec mi w oczy, muskac moje dugie wlosy. Lubilam kiedy patrzyles na mnie jak na swoja wlasnosc i nie chciales z nikim podzielic. Kochalam Twoja wielka zazdrosc. Kochalam kazdy fragment Twojej duszy. Nadal czuje to samo. Nie chce calowac innych ust, dlatego nie mam meza.

Gość gość
głupia pusta egoistka

Gość gość
Lubiam Ci pomagac, rozsweselac, lubilam kiedy czules przy mnie spokoj, kiedy jestes szczesliwy, lubilam cie sluchac, rozumiec i wspierac.

Gość gość
ze co prosze?

Gość gość
wielu mezczyzn chcialo mnie posiasc, wielu uwodzilo. wiele razy patrzyles jak z nimi rozmawiam i czules sie gorszy.... kochalam twoja wielka zazdrosc. wszystko to źle o tobie świadczy bawiło ciebie to, że sprawiasz komuś przykrość flirtowałaś celowo z innymi bawiłaś się ludźmi wykorzystywałaś do osiągnięcia własnych celów wykazałaś się egoizmem brakiem empatii i bezdusznością a tak poza tym marny podszyw

Gość gość
Ani troche mnie to nie bawilo ze sprawiam mu przykrosc. W sercu mnie sciska nadal kiedy widze go smutnego. Kochalam jego zazdrosc, poniwaz z nim inaczej nie mozna bylo. Dobrze wiedzial ze nie mam nikogo innego, bo spedzalismy zbyt wiele czasu razem. Nie celowo flirtowalam. Oni chcieli ze mna rozmawiac. Ja niekoniecznie. Nie bawilam sie, poniewaz on mnie interesowal. Nie wykorzystalam go do niczego.

Gość gość
tak jasne, tak mozesz tu ciemnote ludziom wciskac tylko po co?

Gość gość
Ja go kocham. Chce jego dobra.

Gość gość
to se go kochaj i nie zaśmiecaj tego forum co to ma być Internetowa deklaracja miłości? w jakim celu? chwalisz się, czym? przed kim? po co? kochaj go sobie i nie rób z tego afery miłość jeśli jest to nie szuka poklasku a Ty najwidoczniej chcesz komuś zaimponować po co? nie bądź śmieszna

Gość gość
Nie odzyskasz już go...

Gość gość
Nie ty jestes adresatem, wiec to cie tak martwi?

Gość gość
Teraz Ty stracisz mnie na zawsze :)

Gość gość
skad wiesz, ze nie odzyskam?

Gość gość
I co wtedy sie stanie jak strace na zawsze?

Gość gość
znajdzie sobie innego frajera :D

Gość gość
Ale on jest wyjatkowy. Prawde mowiac nie mam ochoty na inne usta.

Gość gość
chrzanisz

Gość gość
Nie twierdze, ze nie ma atrakcyjnych facetow wokol. Nie zaprzeczam ze czasem ich dostrzegam, ale za kazdym razem kiedy probuje sie zblizyc nagle nie moge po prostu pocalowac kogos. Najbardziej tesknie za jego oczami i jego romantycznym calusem.

Gość gość
znów chrzanisz tęsknisz a romansujesz z innymi cóż za miłość, psa warta

Gość gość
nie dotykalam tych facetow to chyba czegos dowodzi. moze i chcialam zwiazac z kim innym zapomniec o nim, bo skoro sie nie dogadujemy, rozgladalam sie troche za innym, ale nie moglam zmusic sie do calowania tego faceta i musialam zostawic to. nie moge dawac tego czym nie chce sie dzielic, bo wciaz czuje to samo do pierwszego.

Gość gość
nie nazwalabym tego romansowanie, bo romansowanie to jest jakas intymnosc, a tu tego nie moze byc, poniewaz nie umiem sie zmuszac do czegos czego od nich nie chce. zawsze chcialam jego. myslalam, ze wie o tym.

Gość gość
chrzanisz widzę niemal zawodowo profesjonalnie to robisz i po co? komu chcesz tu cokolwiek udowodnić? weź przestań udawać wartościową może on jeden potrafił Ci odmówić może on jeden puścił Ciebie kantem i tu Cie boli, że znalazł się ktoś na kogo nie masz wpływu głupia samolubna egoistyczna manipulantka

Gość gość
ale zmyślasz weź zmień temat ten nie wyszedł

Gość gość
Ale czy nie sam sobie tym szkodzi? Przeciez skrycie mnie potrzebuje...kiedy mnie widzi chce porozmawiac. Skoro dazy do kontaktu...

Gość gość
Nie wiem czy cokolwiek mnie boli. Wlasciwie nie narzekam. :) Ale jesli mozna sobie polepszyc...

Gość gość
moze to ze znalazl sie ktos na kogo nie mam wplywu jest wyzwaniem, ale dziala to w dwie strony, bo na mnie tez nikt nie ma nigdy wplywu, tak wiec..trafil swoj na swego czy jak to sie mowi... lubie wyzwania, a rzeczywiscie klame profesjonalnie i wcale nie zaprzeczam, ale jego jedynego nie oklamywalam.

Gość gość
troling to hobby czy choroba? rety jak ty chrzanisz zmyślony temat - 10

Gość gość
dlaczego zmyslony? Bo nie przyznaje sie do romansowania? bo spodobal mi sirzystojny facet, ktauje jak nikt inny? nie ma w tym nic nadzwyczajnego. samo zycie szkoda tylko, ze mozg mezczyzny jest zaprogramowany w ten sposob, ze widzac rozmawiajaca kobiete z innym facetem od razu pojawiaja sie mysli o tym, ze jest miedzy nimi romans, a wcale tak nie musi byc.

Gość gość
*bo spodobal mi sie przystojny facet ktory caluje jak nikt inny? chyba wyolbrzymiasz zepsucie dzisiejszego swiata. kazdy ma jakies uczucia, nawet ci najgorsi BAD BOYS i GIRLS

Gość gość
jesteś bardzo głupim trollem który zamiast zignorować obelgi karmisz się ta pustą dyskusją i negatywnymi emocjami podsycasz ogień bo lubisz prowokować lubisz zmyślać i kreować nierzeczywisty obraz jednym słowem chrzanisz bo jesteś trollem a ja niepotrzebnie karmie Twoją chorą powaloną głowę