Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać rodziców mojej dziewczyny, że myślę o Niej poważnie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć jestem Tomek. Jestem w związku z pewną niesamowitą dziewczyną. o imieniu Klaudia. Jednak jest między nami trochę różnicy wieku. Ja mam 29 lat a ona 16, prawie 17. Spotykamy się niecały rok jednak chciałbym by Jej rodzice wiedzieli, że nie chcę skrzywdzić Ich córki. W końcu jestem gotów być w związku i jak dotąd z żadną kobietą również nie uprawiałem seksu. Moja dziewczyna z tego co mi mówiła to również nie. Ufam Jej. Na zaręczyny jest stanowczo za wcześnie. Poprosić Ją o rękę planuje dopiero jak skończy szkołę średnią i do tego czasu planujemy również zachować czystość jeśli chodzi o seks. W jaki sposób mógłbym do siebie przekonać Jej rodziców? Zawsze na czas odprowadzam ją do domu ze wspólnych spacerów, rzuciłem palenie, znalazłem lepszą i lepiej płatną pracę, robię różne kursy by podnieść swoje kwalifikacje zawodowe. Staram się spełnić każde wymaganie Jej rodziców, odnoszę się do nich z szacunkiem, staram się być dla Ich córki cudownym chłopakiem a dla Nich wspaniałym przyszłym zięciem. Na prawdę mi zależy. Co muszę jeszcze zrobić by zostać choć zaakceptowany?

Gość gość
Koterba kolejny temat dzisiaj :O

Gość gość
ty nie masz nawet 29 tylko z tego co dobrze wiemy dużo wiecej Grzesiu wiec o akceptacji rodzicow dziewczyn w tym wieku możesz sobie marzyc :D🖐️

Gość gość
Jaki debil! Kto normalny chce się żenić i stara się o kobietę?!