Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! !

Polecane posty

Gość gość

Partner mój chce żebym sie wyprowadziła z dzieckiem (18 miesięcy) pod pretekstem ze nie pasujemy do sb . widocznie jego "kocham cie" nie bylo Szczere a 3 lata wspomnieniem . Nie wiem co mam robić . Rodzina mnie nie przyjmie do sb . jestem załamania . Pomocy!

Gość gość
Jak to rodzina cie nie przyjmie? Nie masz mamy taty przyjaciół ? Czy twój chory na głowę partner nie wie ze nie masz dokąd pójść z małym dzieckiem? A pracujesz chociaż ?

Gość gość
jakiej pomocy oczekujesz?

Gość gość
Prace szukam ale nie jest tak łatwo (sprzedawca z zawodu ) . Byłam " gnojona) przez ojca a gdy mialam 17 lat próbowałam mnie zabić więc " rodzice " odpadają .

Gość gość
Próbował mnie zabić * Przepraszam za błędy ale słownik mi tak wczytuje

Gość gość
Oczekuje porady bo nie mam kogo się poradzić ...

Gość gość
Fatalna jest twoja sytuacja . Ale na miłość boska jak można wyrzucić matkę z malutkim dzieckiem na ulicę . Co z niego za człowiek ? Jeśli nie masz dokąd pójść jedyne miejsce jakie jest dla kobiet w twojej sytuacji to dom samotnej matki. Ale może jest szansa na poprawę w twoim związku ? Może facet powiedział tak w gniewie ? Czy na mamę liczyć tez nie możesz? Dobrze by było udać się do MOPSU o pomoc złożyć również wniosek o mieszkanie socjalne zawsze to będziecie mieć dach nad głową . Załóż również sprawę o alimenty niech gnoj się poczuwa do ojcostwa

Gość gość
Powiedzial mam sie ogarnąć i przyjrzeć na oczy . nie rozmawiamy wgl . mieszkamy jak narazie u jego rodziców. Przesiadują cały czas jak nie pracuje u nich . Jeśli chcem go "posłuchać " to mam okazje sluchac jak on rozmawia z tesciami. Pije alkohol praktycznie codziennie jak nie 2 piwa to wódka . raz zdążyło sie ze pojechałyśmy na basen. To tyle nasz cały związek . a ja akceptuje jego sobotnie wychodzenie do kolegów upijajac sie . ja sprzątam wszędzie . Opiekuje sie corcia, ale to akurat kocham robić .

Gość gość
A ja tylko chcialam zeby mnie kochał, calowal , czułość okazywał. Nie chce pieniędzy chce miłość .... Najwidoczniej miłość jest przereklamowana.

Gość gość
Piszesz bardzo chaotycznie ciężko co kolwiek zrozumieć. Porozmawiaj z teściami może oni będą mieć wpływ na syna

Gość gość
Po co ci facet który pije codziennie ? Potrzebujesz pieniędzy bo jak wyrzuci cie z domu to z czego utrzymasz dziecko i siebie. Na czym ma polegać żebyś się ogarnęła? Rodzice akceptują to ze on pije ?

Gość gość
Piją razem z nim. Teście są mądrymi ludźmi nie są tzw patologii . wypija sb ze synkiem. Czuje ze oni są za synkiem swoim a ja jestem z tym sama. Dzisiaj jeszcze podsluchalam rozmowę jego z rodzicami . on planuje ze mną sie rozstać za rok . Znajdę prace on bd więcej zarabia. Nie powie mi o tym ze my sie dogadamy. Jak mi serduchu walilo. Miłość mojego życia i takie słowa . planuje rozstanie ?! Ile on ma lat (26l).

Gość gość
Nwm co mam zmienić bo wgl z sb nie rozmawiamy.

Gość gość
Myślałam ze to bd ten jedynym dla naszej córeczkę jest wspanialy

Gość gość
Planuje za rok on jakimś idiotą jest? On pije teście piją z nim i ty to nazywasz ze nie jest patologia? Szukaj szybko prace złóż w mopsie o zasiłki szybko papiery i o mieszkanie bo skoro z niego taki kretyn i ma zaplanowane wszystko to skończysz na ulicy z dzieckiem szybciej niż ci się wydaje

Gość gość
Od jak dawna tak źle jest między wami ? Jaki jest powód? I czy próbowałas szczerze z nim o tym porozmawiać

Gość gość
Planuje jutro jak skończy prace pogadac , ale z nim jest ciężko . wgl sir nie da rozmawiać . teraz śpi koło mnie to mam ochotę do nie go sie przytulić . ale za duŻo dziś łez przez niego wylalam

Gość gość
Nie wiem co Ci doradzić jesteś zakochana ale pomysł o sobie bo z tego związku nic nie będzie z tego co widać . Skoro facet ma w planach rozstanie chce wyrzucić cie z dzieckiem z domu to znaczy ze nic do ciebie nie czuje

Gość gość
Kłócimy sie o głupoty prawie cały czas on zaczyna . od ponad pół roku . Nwm czy mu na mnie zależy bo często mnie szantażować ze jeśli ja bd mówić ze pije . idzie do kolegów, siedzi u rodzicow tylko to sie rozstaniemy.

Gość gość
To był mój pierwszy mężczyzna taki na prawdę i ostatni . Jeśli sie rozstaniemy nigdy już nie zaufam innemu mężczyźnie. ..

Gość gość
Ile ty masz lat ? Piszesz jak dziecko gościu się szantażuje chleje straszy rozstaniami chce wywalić z domu a ty piszesz ze to miłość twojego życia? A jak wylecisz na zbity pysk na bruk to dokąd pójdziesz z tym maluchem ? A może ty chlejesz razem z nim

Gość gość
Nie , nie chleje. Ja mam malutkie dzieciątka . Odkąd zaszlam w ciążę przestała mnie ochota na alkohol. Moze jestem dla niego zbyt porządna. Mam 23 lata. Masz racje muszę sie ogarnąć . A miłość przelać na dziecko

Gość gość
Nie , nie chleje. Ja mam malutkie dzieciątka . Odkąd zaszlam w ciążę przestała mnie ochota na alkohol. Moze jestem dla niego zbyt porządna. Mam 23 lata. Masz racje muszę sie ogarnąć . A miłość przelać na dziecko

Gość gość
Szkoda czasu na dziada jesteś mlodziutka poznasz kogoś wartościowego napewno kto cię będzie szanował kochał a nie straszył i olewał

Gość gość
Na początku był idealem. Poznałam go jak mialam 18 lat rok później był mój pierwszy raz . Nie da sie tego od tak wymazac. 2 lata były cudowne po tem sie zepsuło. ...

Gość gość
Narazie to nie mam gdzie iść a juz myśląc o nowym mężczyźnie. Trudno znaleźć

Gość gość
Jak wyszła rozmowa?

Gość gość
Autorko odpisz bardzo jesteśmy ciekawi co u cb

Gość gość
skoro masz zawód sprzedawca to idź na kasjerkę do marketu , tam mają miękkie serce .