Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krew na papierze

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, wczoraj podczas załatwiania zauważyłam ślady krwi na papierze toaletowym, był to cieniutki pasek .dodam że od dwóch dni nie mogłam się załatwić. Prowadzę siedzący tryb życia. NiE zauważyłam żadnych innych objawów, nie schudlam, nie straciłam apetytu. Czy któraś z Was miała podobnie?

Gość gość
Nie , ciąża wykluczona

Gość gość
Nikt nic ??

Gość gość
chemorojdy masz

Gość gość
Hemoroidy? Dlaczego tak myślisz ?

Gość gość
Szczelina o***tu

Gość gość
Krew w kale może świadczyć o rożnych groźnych chorobach np raku jelita grubego albo polipach na jelitach, które z czasem mogą znowotworowiec, udaj się do lekarza jak najszybciej albo kup w aptece test na krew utajoną kosztuje około 25 zł, prosto wykonasz go w domu, wykryje kiedy z jelitami dzieje się coś złego

Gość gość
może świadczyć o hemoroidzie. Musisz skonsultować to z lekarzem. ja miałam je czesto w ciazy i czesto miałam ich dość. Przed porodem je wyleczyłam ale zas dostałam zaparć i musialam brać szybko bezpieczny dicopeg by uniknąć powstaniu żylaków na chwilę przed porodem

Gość gość
hemerody to poważny temat drogi kolego a nie temat do żartów. Nie życzę Ci na nie chorować

Gość gość
Najprawdopodobniej masz hemoroidy. Nie sa powazna choroba, ale dokuczliwa, trzeba leczyc, bo im wczesniej sie zacznie, tym latwiej je opanowac. Druga mozliwosc, bardzo malo prawdopodobna, to nowotwor jelita, ale to naprawde bardzo malo prawdopodobne (przy nowotworach jelita sie NIE chudnie). Wazny jest kolor krwi. Jesli zywoczerwony jak z rany, to raczej hemoroidy, jesli skrzep jest ciemny lub wrecz czarny - bardziej prawdopodobny jest nowotwor.

Gość gość
a może to po prostu jeszcze tylko zwykłe zaparcia, hemoroidy się tworzą jeśli się zaparć długo nie leczy, ja piłam dicopeg i już dawno zapomniałam o tym problemie a objawy były podobne

Gość gość
Reklama dicopecu napisz jak naprawdę będziesz miała problem