Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mogą być objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem kilka dni przed okresem i mam bardzo dziwne objawy. Już sama nie wiem co to może być, bo ciąża w moim przypadku jest możliwa, ale byłaby naprawdę dużym zaskoczeniem (bo kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia na początku okresu, a mój cykl od zawsze trwa 35 dni). Moje objawy to: ból piersi (trwa już ponad tydzień; zazwyczaj bolały tylko przy dotyku, a teraz są nieznośne, potrafią szczypać, piec, rwać; w dodatku czasami mam takie uczucie gorąca, jakby mnie coś grzało w środku), widoczne żyły na piersiach, dreszcze, zgaga (nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że miałam ją już kilka razy pod rząd co wcześniej się nie zdarzało), skurcz brzucha podczas biegania. Wiem, że to dość wcześnie na jakiekolwiek objawy (jeśli to ciąża), ale nigdy wcześniej tak nie miałam przed okresem. A jeśli to nie ciąża to co innego mogłyby wskazywać? Zrobiłabym test, żeby się upewnić, ale niestety jeszcze jest za wcześnie i teraz wariuje po prostu.

Gość gość
każdy stosunek bez zabezpieczenia niesie ze sobą ryzyko ciąży!!!

Gość gość
Mogą,ale nie muszą. Pozostaje ci tylko cierpliwie czekać na rozwój sytuacji.

Gość gość
faktycznie objawy jak na ciaze

Gość gość
Dziewczyno nie nakręcaj się,bo zamartwianie się tylko opóźni okres! Szczerzę mówiąc to wątpię,żebyś była w ciąży,bo nawet jeśli cykl się przesunął to i tak jest bardzo małe prawdopodobieństwo,żeby podczas okresu zajść w ciążę.

Gość gość
dziecinko, po 1 brak miesiączki, senność ,tkliwosc piersi, zawroty głowy , zmęczenie i pozytywny test to 100% CIAZA

Gość gość
Zrobiłam test i najprawdopodobniej nie jestem. Pojawił się cień drugiej kreski (widać ją tylko pod światłem, lub odpowiednim kątem), ale czytałam opinie, że Pre-test może dać taki wynik i to o niczym nie świadczy. Jak okres będzie mi się spóźniał to zrobię jeszcze raz (tym razem innej firmy). Jednak dalej nie wiem, o czym świadczą te objawy, chyba czas wybrać się do lekarza...

Gość gość
a czy ten cień kreski pojawił ci się w krótkim czasie?? może lepiej ponów test,bo to może być ciąża

Gość gość
Druga blada kreska wychodzi przy wczesnej ciazy. Wedlug mnie objawy sa typowo przedokresowe ale wiadomo, ze kazda kobieta przechodzi to inaczej. Moim zdaniem nie jestes w ciazy ale dla pewnosci zrob drugi test jutro rano.