Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucić studia

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Mój problem polega na tym, że chce rzucić studia tylko nie wiem za bardzo jak. Po liceum poszedłem na studia po nie miałem kompletnie pomysłu. Ale nie odnalazłem się zupełnie w nowym mieście i na uczelni. Nigdzie nie wychodzę, z nikim się nie spotykam, nie mam tu żadnych znajomych a jestem tu już pół roku. Źle się czuje non stop, gdy jestem na uczelni czuje się jak jakiś dziwak, bo z nikim nie gadam i tak dalej. Jeszcze przed sesją myślałem o tym, że to dłużej nie ma sensu, że coraz bardziej mnie to przygniata. Sesje zdałem, ale nie mam kompletnie sił na następny semestr. I bardzo poważnie zastanawiam się, żeby rzucić te studia w cholere i ewentualnie bliżej zastanowić się co chce robić i od października znów spróbować swoich sił. Tylko nie bardzo wiem jak będzie to przyjęte przez moje środowisko. Jakie wy macie doświadczenia? Naprawdę się męczę i czuje, że dłużej nie dam tutaj rady.

Gość gość
Rzuć i się nie przejmuj.

Gość Turkuć
To że z nikim się nie spotykasz to chyba nie wina studiów tylko twoja.

Gość gość
Rzuć żonę i dzieci i studia i pracę i idź na rentę, albo na zasiłek, lub zapomogę! Zasil się sam i dopomóż sam sobie!

Gość gość
Jak masz pomysły co innego robić to rzuć te studia skoro ci się nie podobają, a jak nie masz to nie rzucaj:o co cie obchodzi co pomyślą inni:P

Gość America USA
W ameryce w usa ojciec pracował i tak polskie dzieci wykarmił, że nie urosły, zachorowały, a na końcu zmarły te karły i nic nie zżarły tylko mordy przed śmiercią wydarły, a się życia na koniec wyparły i na żarcie nie parły!

Gość gość
studia to strata czasu, lepiej pomyśleć nad założeniem biznesu

Gość gość
ale jaki to kierunek? ty piszesz o znajomych a nie o samym kierunku...

Gość gość
Biznes to strata czasu i zdrowia oraz pieniędzy! Tylko renta! Biznes przed Wami założyli już Ci, którzy mieli to zrobić! Świat zatrzymał się na twitch i youtube und facebook and twitter!