Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci zachowuja sie czasami jak swinie

Polecane posty

Gość gość

jak widza,ze nie robia wrazenia na lasce,ktora im sie podoba ?No sorry,ale nie kazda leci na wasze glupie teksty i nadymanie sie jak paw:)Raz przechodzil kolo mnie taki jeden z kolegami i zaraz nadal sie jak taki macho i zaczal sie glupio smiac,zgrywal nie wiadomo jak z******tego a mi sie po prostu zachcialo smiac i ledwo to stlumilam :)On to zauwazyl i zaraz plyta sie zmienila i powiedzial urazony :"Niektorym laskom to powinno sie dac w ta arogancka morde",co w sumie jeszcze bardziej mnie rozsmieszylo.Dlaczego jestescie tacy zadufani w sobie ?:D Jak ja widze faceta,ktory mi sie podoba ,to przynajmniej nie zaczynam sie glupio chichrac i nie robie z siebie idiotki.

Gość gość
no wlaśnie dlaczego ?

Gość gość
up

Gość gość
jak to dlaczdgo bo urazilas ich dume

Gość gość
a wy to co ksieżniczki same traktujecie jak g****o a chcecie szacunku haha

Gość gryfny
a co ma do tego świnia ? powinnaś natychmiast przeprosić wszystkie świnki, odyńce, warchlaki !

Gość gość
gość 2016.03.07 jak to dlaczdgo bo urazilas ich dume x Sam sie o to prosil.

Gość gość
a dlaczego jak czasem idzie grupka podpitych facetów i przechodza obok ładnej dziewczyny to bekają albo pierdzą? :(

Gość gość
A W zasadzie to co Cię interesuje ktos kto przechodzi obok Ciebie. Niech się zachowuje jak chce. A może on wogole Cię nie zauważył. Często są takie sytuacje, może nie na ulicy, ale w siłowni czy klubie ze gadamy sobie z kolegą i jakas lask obok myśli ze my się przed nią nadymamy a my nawet jej nie widzimy. I nagle laska robi jakąś dziwną minę ni z gruszki ni z pietruszki.

Gość gość
No wiesz,jak stoi obok ciebie,co chwile ukradkiem zerkajac,zaczyna sie smiac od ucha do ucha i jest coraz glosniejszy,co to nie on,to trudno tego nie zauwazyc,nawet,jak ma sie go w doopie.

Gość gość
up