Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieja faceci, ktorzy w zyciu by nie zdradzili?

Polecane posty

Gość gość

pare moich naprawde atrakcyjnych kolezanek bylo zdradzonych, tak sie zastanawiam o co tu chodzi? Jak tu facetowi dogodzic, czy taka jest meska natura, czy tylko seks sie liczy? Czemu chca miec porzadna kobiete na pokaz, a zdradzac ja z imprezowa lala? Czemu nie beda tylko z takimi a inne nie zostawia w spokoju?

Gość gość
tak prawiczek albo porządny taki cie nigdy nie zdradzi tylko *****cze nieprawiczki moga zdradzić

Gość gość
To tylko kwestia okoliczności.

Są tacy , którzy nigdy by nie zdradzili, bo mają swoje zasady , ale takich jest naprawdę mało na tym świecie .

Gość gość
bo oni nie są z wami z miłości tylko dla seksu

Gość gość
nie mało tylko dużo tylko na takich nie zwraca się uwagi dlatego macie za swoje

Gość gość
ojj skoro piszecie ze okolicznosci.. gosciu z 15:59 tez bys zdradzil jakbys mial okazje :P

Gość gość
haha zdradził byłem w związku miałem okazje zdradzić ale tego nie zrobiłem ja się kieruje uczuciami a nie penisem jak wiekszość mężczyzn.

Gość gość
najlepiej wziac brzydala, ktory nie ma brania, zero konkurentek :P nie no, z takim podejsciem to szacunek do partnera i dobry powod zeby z kims byc, napewno facet bylby zadowolony jakby ktoras tak podchodzila do niego ;P

Gość gość
Jakbyście się szanowały i dawały doopy dopiero po ślubie to by cie nie zdradził, ale wy wolicie badbojów roochaczy a potem wyjecie w poduche bo was zdradził albo wami pomiata jak szmatami :D chcecie badbojów to macie :D na porzadnego faceta a już tym bardziej na prawiczka to żadna z was nawet nie spojrzy... Prawik to nie koniecznie musi być zaraz jakis frajer, nieudacznik albo spasiony brzydal... może mieć po prostu swój wewnętrzny świat wartości i tego się trzyma i uwierz mi że jak facet czeka bez seksu 3-4lata w narzeczeństwie do ślubu to on ten ślub bierze z miłości a nie po to żeby roochnąć, ale wy wolicie dawać doopy takiemu co woli roochnąć i potem też inne roocha na boku. Jakbyście trzymały dziewictwo i prawictwo partnerów do ślubu to byście odsiały ziarno od plew, bo roochacz nie wytrzyma tyle czekać bo jemu tylko chodzi o to zeby bzyknąć, porządny fajny facet wytrzyma bo liczą się dla niego bardziej uczucia niż tylko bzykanie i taki wyczekany seks jest o wiele piękniejszy a poza tym taki facet cie już nie rzuci bo widać ze on ma w głowie poukładane, że miłość i uczucia są dla niego bardzo wazne i taki nie zdradzi bo on tez ma ogromny szacunek do tej dziewicy że nie jest łatwa, że to porządna kobieta i nie po to czekał na nią ileś tam lat żeby teraz to wszystko spieprzyć. Słuchaj to jest tak samo jak z pieniędzmi jak dostaniesz od kogoś 5000zł to większość ludzi raz dwa to rozpieprzy na totalne głupoty bo "łatwo przyszło łatwo poszło" ale jak masz iść samej do roboty i dobre 3 mce na te 5000zł zapjertalać to potem będziesz te pieniądze szanować, bo wiesz jak wielki trud trzeba było w to włożyć ile się naharowac żeby to zarobić i wtedy będziesz rozsądnie te pieniądze wydawać i szanować każdą złotówke. Tak samo dziewica ta wyczekana kochana żoneczka jest skarbem którego nie można tak łatwo stracić, trzeba o niego dbać bo wiele poświęcenia trzeba było aby ją zdobyć, a jak sie ma laske która daje doopy od razu no to h/u/j z taką szmatką, jest nic nie warta, łatwo przyszła to niech łatwo pójdzie i spada, znajdzie się kolejna głupia którą będzie można roochać, bo takich latawic to szanować nie można bo i nie ma za co... No ale jak wy się wolicie k****ić na lewo i prawo i dawać nawet doopy na 1 randce to tak właśnie jest, potem jesteście zerami w oczach faceta i owszem na 1 numerek jako wór na sperme jesteście dobre ale żeby taką kobiete szanować i iść z nią wiernie przez życie to nie ma szans bo taka szmata na takie poświęcenia nie zasługuje

Gość gość
biorą mężczyzn co mówią co chwile o ******iu a potem się żalą na kafetaria jacy mężczyzni to chuje i *****cze żal

Gość gość
16:07 jakie badboje ja nie rozumiem, mam 20 lat i jeszcze seksu nie uprawialam, z tego powodu rzucil mnie juz 2 ;P mam byc romantyczka do konca zycia? Tez mam potrzeby :P

Gość gość
no to daj doopy któremuś roochaczowi i spełniaj swoje potrzeby tylko potem nie psiocz na facetów żę tylko roochać potrafią, jak same sobie pościelicie tak sie wyśpicie

Gość gość
Poczytaj troche o psychologi ewolucyjnej polecam davida bussa

Gość gość
alez bol d**y ;p walnij jeszcze jakas sciane tekstu :p widac, ze jakas dziewczyna cie zranila

Gość gość
wcale mnie nie zraniła jestem prawikiem i czekam na taką kobietę która bedzie chciała czekać do ślubu i wspólne mieszkanie też dopiero po ślubie, niestety trafiam na same idiotki które na tego typu rzeczy są za głupie i jedyne co potrafią to zrobić wielkie oczy

Gość gość
pewnie jestes malo tolerancyjnym czlowiekiem, do tego katolikiem zdaje sie... sory, moze jestes wartosciowym czlowiekiem, ale to nie jest pociagajaca osobowosc, przynajmniej dla mnie. Az strach cos powiedziec przy kims takim :p

Gość gość
Istnieją. Mój mąż taki jest i za to go kocham. Oczywiście lepszej kobiety ode mnie nie znajdzie. Nie jest egoistyczny na końcu myśli zawsze o sobie.

Gość gość
A ile jesteś z nim?

Gość gość
Baby zdradzają jak tylko nadarzy się okazja. Widzę na ulicach całe stada rogaczy z wielkimi rogami. I kupują opowieści o tym że są drugimi partnerami. A te ich baby wy/ru /cha/ne są na wszystkie strony. Hahaha!

Gość gość
Żal ci co ?