Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość98

Wczoraj pierwszy raz zrobiłam chłopakowi loda

Polecane posty

Gość gość
Seks oralny z przypadkowymi osobami może spowodować zarażenie się wirusem hpv : " Na całym świecie żyje około 630 mln ludzi zainfekowanych wirusem HPV. Przy czym zakażenie to jest najbardziej rozpowszechnione wśród ludzi młodych w wieku 18 -28 lat. Większość zarażeń przebiega bezobjawowo i ustępuje w ciągu 2 lat dzięki immunologicznym mechanizmom obronnym organizmu. Jednak w przypadkach gdy dochodzi do zakażenia najbardziej groźnymi typami wirusa, może w dalszym przebiegu infekcji dojść do rozwoju zmian nowotworowych w obrębie szyjki macicy lub innych narządów moczowo-płciowych"

Gość gość
"Badania nad istnieniem zależności pomiędzy seksem oralnym a nowotworami jamy ustnej zostały podjęte w związku z zaobserwowanym wzrostem częstości zachorowań w latach od 1973 do 2004 na nowotwory podniebienia, podstawy języka oraz migdałków szczególnie wśród młodych Amerykanów. Częstość zachorowania wzrasta o 3 % każdego roku. Najczęstsze lokalizacje raka to migdałki i podstawa języka."

Gość gość
mialem tak samo chociaz mam piekna dziewczyne, bylo to 4 lata temu, ja mialem 18 lat ona 21, tez za pierwszym razem mialem klopot z tym o czym piszesz

Gość gość98
Ale to nie jest przypadkowy chłopak. Jest zagrożenie jesli on miał jakies dziewczyny przede mną, a jestem pewna ze jestem jego pierwsza dziewczyna a on moim pierwszym chlopakiem, slyszalam ze wtedy jest miejsce prawdopodobieństwo choroby. Nie zmieniam facetów, robie to tylko z nim, poza tym to bylo pierwszy raz dopiero, przeciez nie będziemy robic tego codziennie, raz na jakiś czas moze.

Gość Rozmowa
Do rozwoju raka mogą się przyczynić choroby przenoszone drogą płciową (również oralnie), ale sam sex oralny nie powoduje raka. Sex oralny w takim przypadku jest przyczyną pośrednią (sposobem zakażenia chorobą czy też patogenem). Jednak przy uprawianiu sexu oralnego przez zdrowe osoby nie ma ryzyka rozwoju raka krtani z tym związanego.

Gość gość
gość98 dziś tak na to nie patrz raka można miec łątwo

Gość Rozmowa
Gość 98- nie słuchaj głupot, naczytali się pseudonaukowych artykułów lub badań bez odpowiedniej analizy środowiskowej i niepotrzebnie straszą. Gdyby tak było jak piszą z rakiem krtani i podniebienia to byłyby one w czołówce typów nowotworów na jakie chorują ludzi, a tak nie jest. Wciąż w niechlubnej czołówce pozostaje rak jelita grubego, piersi i płuc. Tak czy inaczej- pamiętaj o zabezpieczeniu i rozmowie z chłopakiem- w każdym aspekcie to podstawa związku.

Gość gośćon7
A ja mam 40+ i jak widze atrakcyjna dziewczyne to zaczyna mi drgac, natomiast jak jestem z dziewczyna to zanim dobierze mi sie do rozporka to juz jest sztywny:D tylko brac

Gość gość
A próbowałaś rimming? Może to było by lepsze. Aha a ssałaś jego penisa lizałaś jego mosznę? Bo to ważne byś to robiła. Wtedy mężczyzna czuje się kochany i nakręca się bardziej.

Gość gość
Kariere zrobisz w Algidzie ciekawe jak się mu znudzisz komu będziesz robila loda buaaa ha ha co za pusta idiotka dobrze źe HIV nie dostalas albo syfa kwestia czasu Teraz zrob mu polykiem i jego kolegom

Gość gość
no a teraz czas najwyższy na krochy na mózgu a grzybica ryja pewna wcześniej czy póżniej bo on ma grzyby na wuju laski którą walił w doopę kilka dni wstecz itd itp cdn bądź pewna i nie ma się czym chwalić

Gość gość
Dziwne, że młodemu chłopakowi nie stanął. Może faktycznie ma jakieś problemy, a może był zestresowany (obawiał się, że zawiedzie Cię rozmiarem, czy coś), wątpię, by to była Twoja wina. Ja atrakcyjna nie jestem, a facet kilka lat starszy od Ciebie "stawał na baczność" zaraz po spotkaniu, choć wiedział, że jesteśmy w miejscu publicznym i nic się nie wydarzy, to młody chłopak na myśl o bliskich kontaktach ze swoją dziewczyną na pewno zareagowałby od razu, gdyby wszystko było w porządku, gdyby był rozluźniony, bez innych problemów.

Gość gość98
Dziekuje o wypowiedzi szczególnie te na temat chorób, niektóre mnie troche uspokoiły :-) a co do tego ze mu nie stanął na poczatku to moze to byc ze stresu lub przemeczenia??? Akurat byl wtedy w takim stanie, przemęczony a stres dlatego ze bylo to miejsce gdzie mogl nas ktos przyłapać. Ale tez byłam troche zawiedziona ze ja nago całujemy sie i wgl wszystko pięknie a u niego flak no nie za fajnie :-\

Gość gość98
Wiesz moze nie każdy ma taką osobę której moze to powiedziec, nie ujawniam tu ani swoich ani jego danych wiec nie wiem o co ci chodzi czlowieku

Gość gość98
Ale ty wiesz o tym ze to gość98 a nie moje dane personalne prywatnie, z reszta gowno cie to obchodzi, ty byś tak nie zrobil moze ale nie każdy jest tobą. Poza ty nie szmace sie bo nie zrobie tego z nikim innym, on jest wyjątkowy a ty gowno wiesz o tym co nas łączy, nie tobie to oceniac

Gość Rozmowa
Nie wydaje mi się żeby przeciętny 17-latek mógł być na tyle zestresowany czy zmęczony żeby miał problemy z erekcją. Jeżeli wcześniej nie było tego problemu to mogło mieć to związek z pierwszym seksem oralnym. Ogólnie ciało mężczyzny na początku na pierwsze razy (pierwszy sex, pierwszy sex oralny itp.) reaguje w różny sposób: może bardzo szybko dojść, mieć problemy z dojściem. Czy w związku z tym może mieć problemy z erekcją? Nie wiem, pewnie tak. Jeżeli to pojedyncza sytuacja to w ogóle bym się tym nie przejmowała. W końcu to człowiek, a nie maszyna- jego ciało też może czasem go zawieść.

Gość gość
Pełno zazdrośnic które nie spotkały jeszcze faceta i nie mają komu zrobić takiej przyjemności.Niektóre kobiety są kochane .

Gość gość
Dobrej gospodyni to ciasto w rękach rośnie.Wyjątkową kobieta potrafi i takie sztuczki.

Gość gość
Najpierw z nim porozmawiaj , uważam że takie rzeczy powinnaś od razu załatwić ponieważ przy nastepnej inicjacji będziesz spięta. Jeżeli twój chłopak ma problemy z erekcją delikatnie zaproponuj mu suplement np erekton fast . uważm , że nie powinien się wstydzić problemu. Lepiej mieć dystans do siebie, nigdy nie wiesz kiedy Ciebie spotka wstydliwy problem.

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na chleb! Przelej mi 5 zł na to konto bankowe: 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
A połknęłaś spermę?

Gość obiektywny

ja pierdzielę, co to za chamowate społeczeństwo. To że dziewczyna kocha chłopaka i chciała zrobić coś wyjątkowego o czym marzy wiekszośc facetów to coś złego? Prawda jest taka że większość tych osób chciałaby ale niezwykle trudno będzie to osiągnąć na własną głupote i bezmyślny wyraz twarzy