Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darzę uczuciem mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

Od samego początku naszej znajomości widzę w nim atrakcyjnego faceta, ale nigdy nie miałam odwagi mu powiedzieć o tym. Zaczęłam brnąć w tę znajomość mając nadzieję, że z czasem zobaczy we mnie kogoś więcej niż tylko przyjaciółkę, ale tak się nie stało. Ciągle opowiada mi o coraz to nowszych dziewczynach, a ja coraz gorzej to znoszę. Nie popełniajcie mojego błędu dziewczyny.

Gość gość
Nie wiem jak mam teraz postąpić. Wszystko poszło za daleko. :/

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość paulina34
Mam podobną sytuację. Jestem po trzydziestce. On ma życiową partnerkę, a ja to pocałowałam. Czuje się okropnie. Kocham to od dawna. Również bałam się mu wyznać swoje uczucie no i tak to jest...

Gość gość
No właśnie, obydwie za daleko zabrnęłyśmy. :(

Gość gość
Jest mi bardzo przykro z tego powodu. Teraz ciągle opowiada mi o innych kobietach, a ja choć robię dobrą minę do złej gry czuję się przybita. W sumie to było do przewidzenia...

Gość gość
No niestety...jako facet musze powiedziec ze i nam sie to czesto przydarza :((( sam trafilem do friendzone ale zawalczylem...i byloby cos wiecej ale za duzo komplikacji po drodze :( dzis to uczucie jest jak uspiony wulkan ale chyba wciaz aktywny :) a to za sprawa braku kontaktu juz prawie rok czasu...jakos juz sie z tym pogodzilem i staram sie juz podchodzic do tego na luzie i obiektywnie ze co ma byc to bedzie ;) tez w to zabrnalem daleko i to ona sie tez o to postarala ale jest jak jest...sa wazniejsze rzeczy w moim zyviu teraz i zalezy mi na tym by je realizowac...reszta mnie nie obchodzi...

Gość gość
Też mam na dzień dzisiejszy ważniejsze rzeczy tj.życie i zdrowie swoje ale przedewszystkim córki .Już totalnie nie wiem co robić:-(Boję się że ją stracę a ten dziad ma to gdzieś.Moj best frend był jedyną osobą na ktorej pocieszające i podtrzymujące na duchu słowo zawsze mogłam liczyć.

Gość gość
Też tak mam, nie moge z nim byc wiec myślałam ze taka bliska znajomosc, przyjaźń mi wystarczy..... i co? Nie tędy droga, męczę sie niesamowicie, sprawia mi to tyle przykorosci a nie umiem zerwac kontaktu

Gość gość
Moze zacznij sie spotykac z innymi chlopakami (mezczyznami) a jesli to nic nie da to po prostu napisz do swojego przyjaciela list w ktorym opiszesz co czujesz do niego tylko pamietaj jesli wam nie wyjdzie moze to tez zakonczyc wasza przyjazn ale mam nadzieje ze wam sie uda jesli nie w zwiazku to chociaz w przyjazni,powodzenia :)

Gość gość
stalker a nie przyjaciel, jest to zasadnicza roznica k********.a.r.z.u :O