Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emiljana

Co mogą konkretnie oznaczać takie myśli u dziewczyny? Czy jestem zboczona?

Polecane posty

Gość Emiljana

Od października mamy obowiązkowy basen i jestem niestety jedną z nielicznych osób które w ogóle nie umieją pływać. Nic z nic. Pani próbowała mnie zachęcać, uczyć ale ja mam chyba jakiś uraz do głębszej wody choć nigdy się nie topiłam ani nic takiego. Najchętniej wcale bym nie chodziła na żadne baseny ale niestety jest on obowiązkowy. Jednak nie to jest moim prawdziwym problemem. Zdarza mi się masturbować po takim basenie. Kiedyś to robiłam dawno temu a potem długi czas miałam spokój z pokusami a teraz gdy zaczął się ten basen to znowu się zaczyna. Najdziwniejsze mam jednak myśli. Są dziwne i głupie. Wyobrażam sobie, że zapomniałam stroju i nauczycielka jest już zdenerwowana moim ciągłym miganiem się od pływania i każe mi wejść do wody nago. Wystarczy samo wyobrażenie jak rozbieram się a wszyscy na mnie patrzą i wtedy dochodzę w kilka chwil do szczytowania. Czemu tak mam? To chyba niezbyt normalne myśli. Nie ma w nich seksu, nie ma namiętnego mężczyzny, tylko ja jedyna goła i stado wpatrzonych we mnie dziewczyn.

Gość gość
Uważam, że te myśli nie oznaczają że jesteś zboczona. Większość ludzi ma takie lub inne fantazje :) Nie jest to nic nienormalnego (chyba, że masz 10 lat :P)Natomiast większym problemem w twoim przypadku jest wg mnie masturbacja. Jeśli służy tylko i wyłącznie rozładowaniu napięcia seksualnego to jeszcze w porządku, ale spróbuj się trochę ograniczyć :)

Gość Iczi
Basen jest tu sytuacja lekowa . To lek powoduje przymus wyladowania przez masturbacje . Jestes mloda , postaraj sie przestac bac basenu . Masz jedyna szanse aby nauczyc sie troche plywac . Masz opieke i instruktora . To leki powoduja takie zawirowania . Wszystko z Toba jest w porzadku . Masz leki jak kazdy , jestes wrazliwa , wyrzuc poczucie winy , dasz sobie rade . Basen jest dobry i pozyteczny , ucz sie plywac bo to dobre .