Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie bolesny anal

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z analem, mianowicie boli. Bardzo boli. Narazie nie mam chłopaka i trenuje z dildo. W zasadzie 1 raz też był z dildo. Na początku nie mogłam go włożyć. Obecnie wchodzi ale boli w skali 1-10 to 8. Długo nie wytrzymuje. Co mogę z tym zrobić?

Gość gość
lecz sie na leb

Gość gość
najważniejsze jest nawilżenie, ponieważ w odbycie (w przeciwieństwie do pochwy) nie ma śluzu. Trening czyni mistrza :) Próbuj sama z dildo. Nie staraj się go na razie wpychać za głęboko. Może ci pomóc korek analny.

nawilżenie a po drugie trzeba było zacząć od cieniutkiego wibratora a nie od razu dildo ;]

Gość As28
Nie każda kobieta jest stworzona do anala. Po prostu możesz mieć bardzo silne mięśnie zwieracza, co powoduje silny, przeszywający ból, a co za tym idzie brak przyjemności z takiej zabawy. Innymi konsekwencjami mogą być hemoroidy i krwawienie o***tu. A panowie niech się nie przechwalają, że to kwestia nawilżenia czy praktyki, tylko fizjologiczne predyspozycje i rozciągliwość mięśni.

Gość As28
I tu się z Tobą nie zgodzę. Ja mam sztywnienie mięśni kręgosłupa, które nawet po fizjoterapii i regularnych ćwiczeniach nie są na tyle rozluźnione, żeby nie odczuwać bólu i móc normalnie funkcjonować. I nie ważne ile mój partner by mnie nawilżał i przygotowywał do anala i tak zawsze kończę z opuchniętym i krwawiącym o***tem i problemami przez kilka dni. Taka budowa mięśni i ścianek o***tu. Nawet badanie ginekologiczne przy użyciu rozwieracza w pochwie wywołuje u mnie silny ból.

Gość As28
Drodzy Panowie jak jesteście takimi ekspertami, to sami sprawdźcie na sobie za pomocą wibratora o podobnych rozmiarach do waszych członków. Jak was będzie boleć, to może zrozumiecie, że nie każda kobieta czerpie z tego przyjemność.

Gość gość
Kretyńskie ProVo

Gość As28
Chcieć to nie zawsze znaczy móc. A teorie głoszone przez mężczyzn, że kobieta nie chce bo się źle do nie facet zabiera, albo że bardziej się boi i spina niż to ją boli mnie bardzo wkurwiają. Czasem sama bym chciała z partnerem się tak pobawić gdy jestem już mocno podniecona, ale po prostu nie mogę, bo ból jest nie do zniesienia.

Gość niuniagość
Proktolog się znalazł :D ;)

Gość gość
jest na to sposób. U mnie była podobna sytuacja ale bardzo tego chciałam tym bardziej że mój mąż nalegał a ja chciałam spełnić te jego fantazję :) kupiłam sobie korek analny a dokładnie http://freetaboos.pl/korek-analny-szklany-icicles-no-25-p-1805.html i krok po kroku było coraz lepiej. Teraz już bólu nie ma a przyjemność .. ehh duża!