Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaszkodzę dziecku czy panikuję?

Polecane posty

Gość gość

córka 8 m-cy jest podziębiona tzn kaszle jutro idę do lekarza. Właśnie ją wykąpałam nakarmiłam i śpi. Ubrałam ją w body kaftanik półśpiochy bawełnianą czapeczkę. Śpi pod kołdrą swoją. Tylko że w sypialni jest tak rześko wietrzyło się a poza tym jest przykręcony kaloryfer. Jak się wchodzi z korytarza lub salonu to czuć że tam jest zimniej. Stanie jej się cos? Jak ktoś ma mnie od głupich wyzywać to niech się wstrzyma , mała niedawno chorowała i się martwię

Gość gość
to po co tak wyziębiasz mieszkanie??? serio pytam...

Gość gość
zdejmij dziecku tą czapkę!!

Gość gość
Jedyne co tu może zaszkodzić to ta czapka na głowie, ty też śpisz w czapce??? W chłodnej sypialni lepiej się śpi i katar i kaszel mniej męczą.Wywal tylko tę czapkę bo się maluch zapoci.

Gość gość
Ile jest stopni w pokoju? Moim zdaniem powinnaś zdjąć jej te czapke

Gość gość
Czapka won Jak za zimno to odkrec kaloryfer na 15-20.minut i już

Gość gość
właśnie nie wiem ile stopni, chłodno w porównaniu z resztą mieszkania. starsze dziecko ani razu nie miało czapki na głowie a młodszej juz sama nie wiem co robić bo ciągle katar kaszel itp i założyłam no zaraz zdejmę. Nie lubie jak dziecko nawet chore brudne jest więc ją wykąpałam zaniosłam tam i martwię się teraz

Gość gość
Nie przegrzewaj i zdejmij czapkę,na litość boską. Przegrzewanie może szkodzić,a nie wywietrzona sypialnia.

Gość gość
Zdejmij dziecku czapke. Przegrzanie jest gorsze. Ja mialam zawsze w pokojach dzieci na noc 18-19 stopni i nigdy nie zmarzły.