Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie ten stan kiedy on

Polecane posty

Gość gość

powinien się odezwać i milczy, a Wy nie macie żadnej możliwości ruchu ze swojej strony?

Gość gość
I udajecie, że Was to nie obchodzi...

Gość gość
Ja znam stan kiedy ona powinna się odezwać i milczy

Gość gość
Dlaczego ona?

Gość gość
Bo do niej należy ruch. A dlaczego on?

Gość gość
Bo on nosi spodnie. Nie chodzi o ksiezniczkowatosc tylko czasem o to, ze kobiecie nie pozwala odezwac sie do mężczyzny jej pogląd.

Gość gość
Zrob ruch. Zagraj w otwarte karty, zobacz, poczekaj czy Ona odwzajemni.

Gość gość
On tez milczy a ja za przeproszeniem p*****le re gierki i nie bede zastanawiać sie co takiemu siedzi w głowie. Załośni jestescie. Ot tyle w temacie:))

Gość gość
On czy ona... To tak samo okropne uczucie. Problem jest taki, że ktoś wychodzi z inicjatywą, my odwzajemniamy, a ta osoba nie robi kolejnego kroku. I ten stan zawieszenia - ryzykować czy nie ryzykować. Czemu to takie pokręcone :(

Gość gość
No własnie.Ja już tyle razy wychodziłam z inicjatywą a On nic;-( Ok no dobra raz stał pod kinem..ale skąd miałam wiedzieć że tam będzie?co ja jestem jakimś Duchem Świętym?nawet na esemesa z wyznaniem nie odpowiedział choć jestem kobietą i nie powinnam wysyłać pierwsza.

Gość gość
Mnie "mój" zaproponował spotkanie, niestety nie mogłam, przypomniałam mu o tym ostatnio i mieliśmy się zobaczyć w zeszłym tygodniu... Ale nadal milczy. Ja też bo co mam zrobić, drugi raz się nie upomnę... Zresztą mam takie postanowienie, żeby się już nigdy o nic nie prosić.. Czekam i czekam, chociaż nie powinnam. A było nam po prostu miło, czemu nie może być nadal :(

Gość gość
Mnie "mój" zaproponował spotkanie, niestety nie mogłam, przypomniałam mu o tym ostatnio i mieliśmy się zobaczyć w zeszłym tygodniu... Ale nadal milczy. Ja też bo co mam zrobić, drugi raz się nie upomnę... Zresztą mam takie postanowienie, żeby się już nigdy o nic nie prosić.. Czekam i czekam, chociaż nie powinnam. A było nam po prostu miło, czemu nie może być nadal :(

Gość gość
A chrzanić to... mam wolny piątek i chce go z nim spędzić. Jeśli się nie odezwie do środy dam mu jeszcze jedną furtkę. Jak nie wykorzysta, znaczy, że nie warto czekać.

Gość gość
A On wie że czekasz?