Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niechciane zakochanie

Polecane posty

Gość gość
10.35 dokładnie ja ja tak sie zachowuje i dokładnie TAK myślę. Wlasnie z premedytacją oddalam sie.. jestem zakochana , czuje ze On też Ja jestem w zwiazku . On - ma zone i 2 dzieci. Nie wierze w bajki.. nie wierzew to, że nagle On zmienilby swoje życie o 180° dla uczucia które jest niechciane.. Tesknie ..ale wiem ze robie dobrze- dla wszystkich. Nie dałabym rade tak dłużej..widywac go,odbierać te wszystkie znaki niewerbalne ..nad nimi nie mamy 100%kontroli. Mam dość. Uciekam..

Gość gość
powinien yebnac jeszcze 4 dzieci. dzieciorob :classic_cool:

Gość gość AAA
Je też coś podobnego przeżywam, znamy się 2 lata a od półtora roku się przyjaźnimy oboje wiemy że między nami jest takie ogromne pożądanie i chemia ale mamy swoje rodziny i wiemy że nie może dojść do zbliżenia fizycznego, choć jak się widujemy to bardzo trudno zapanować nad tym i czasami hamulce puszczają ale na pocałunkach i delikatnych pieszczotach się kończy. próbowaliśmy zerwać całkowicie kontakt ale wytrzymaliśmy zaledwie 8 dni po tej przerwie, tęsknota była jeszcze większa. Szkoda tylko, że nie spotkaliśmy się wcześniej:(

Gość gość
hahaha, dla mnie wieksza swietoscia jest zycie mojego chomika niz wasze rodziny :classic_cool: y****y katoland

Gość gość
Idz z nim do lozka jemu przejdzie tobie moze tez ;-) a potem zobaczysz czy ta chemia i tesknota nadal jest. Czemu tego nie zrobisz ake dawac sie obmacywac dajesz:-)

Gość gość
to bez sensu zakochanie=uczieczka nic z tego nie ma, żeden sens i po co to?

Gość gość
Tez jestem w takim zawiłym przyjacielskim niewoadomo czym on jest bardzo stanowczy i w biznesie siedzi dużo boje się być tylko zabawka , były pieszczoty nie pozwalam nic więcej chociaż się boje szczególnie jak po winie jestem ze ulegne :((( i ze nic z nas nie zostanie jesti dobrze z nim bo się opiekuje mną a ja jego wysłuchuje z problemów m.i.n.z żoną:(((( głupio się doradza ale zaciskam żeby tylko mieć go choć troszkę

Gość gość
dziś a co, sugerujesz jakobym była kiepska w łóżku ci.pciu :classic_cool:? to raczej on ma obawy, myslę że z nim jest cos nie tak w tym wzgledzie :classic_cool: