Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calibre

Czy ten zwiazek ma sens?

Polecane posty

Gość calibre

Od ponad roku pisze z jednym chlopakiem poznanym w internecie.Chlopak mieszka w CA, nie jest Polakiem. Od razu dodam, ze nie jestesmy nastolatkami, a ja jestem po rozwodzie i mam dziecko.Po dlugim okresie rozmow przez telefon doszlismy do wniosku,,ze w koncu powinnismy sie poznac w realu i postanowic co dalej.On bardzo sie we mnie zadluzyl, nie powiem, bo ja tez; lecz jednak jest cos ,co coraz bardziej stawiam pod znakiem zapytania-jego cukrzyca.Od 2miesiecy dowiedzial sie,ze ma cukrzyce,bardzo szybko sie meczy i czesto zasypia na telefonie w trakcie naszych 5min. "rozmow"!!! Malo ze soba juz rozmawiamy wlasnie dlatego,ze on jest ciagle spiacy; ponadto w zwiazku z ta cukrzyca dostal jakiejs choroby na penisie I strasznie krwawi-czeka na obrzezanie. Czasem zastanawiam sie czy to wszystko ma sens; w koncu chcialabym miec z facetem normalne zycie, rowniez to intymne, a teraz to on nawet sceptycznie pochodzi do potomstwa bo chory; a ja bym jeszcze chciala miec kiedys dzieci.Nie wiem co robic, z 1 strony bardzo sie z nim zzylam, bardzo polubilam i obdarzylam uczuciem, z 2 zas jak czasem sobie mysle jak to wszystko teraz beznadziejnie wyglada, to mi sie odechcialo tego zwiazku i z nim spotkania.Jak uwazacie, co powinnam zrobic,czy spotkac sie z nim i porozmawiac w 4 oczy, czy lepiej nie i to zakonczyc?

Gość gość
idealny dla mnie <3

Gość gość
Jeśli masz już jakieś doświadczenia życiowe i smutną przeszłość to naturalne, że teraz chciałabyś sobie z kimś miłym "normalnie" i szczęśliwie pożyć. A z opisu wynika, że tak nie będzie, bo będą was męczyć choroby i lekarze. Ja proponuję zostać na stopie przyjacielskiej, a mężczyznę "do życia" znaleźć gdzieś indziej.

Gość gość
cukrzycy powinni sie wiązać tylko z cukrzykami :) no chyba że ktoś już jest dobrze prowadzony przez lekarza i umiejetnie stosuje diete/leki/insuline - wtedy nie powinna być ta choroba uciążliwa dla partnerow :)

Gość calibre7
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi! Chyba faktycznie to zakoncze, wiem,ze jak mu powiem, ze to koniec to go zranie,ale nie wyobrazam sobie byc z facetem, ktory ciagle spi :/ Raz jak wyjezdzalam za granice do pracy to zadzwonil sie pozegnac jak bylam juz wsiadalam do samolotu,bo zasnal zaraz jak przyszedl z pracy!! Troche zaczyna mnie juz to irytowac,czas to niestety zakonczyc.

Gość gość
czesto zasypia na telefonie, bo ma cukrzycę:D:D ale ŚCIEMA!!!!! Biedne te kobiety, naiwne:D:D: Po pierwsze, jeśi on tak często zapada w tzw śpiączke cukrzycowa , to powinien szybko do lekarza, bo te leki które bierze , są dla niego niewłasciwe, poza tym... może sie kiedys NIE OBUDZIĆ. Więc, sorrry, facet wali ci sciemę na maksa a ty tołyksz jak głodny pelikan. To z tym penisem tez dobeeee, jaja- facet po prostu chcę sie upewnić,że ty wiesz,że on żadnych dzieci NIE CHCE... Ja bym z takimsciemniaczem się spotykac nie chciała, ale ty pewnie wierzysz i jescze ci go żal, a on pewnie z drugiego ekranu z grupa swoich podpitych kolesi się smieje z ciebie na maksz( stąd te ciągłe przerwy w rozmowie, koledzy naradzają sie co ci mają napisać:D:D no coz, młodaś toś i głupia. Ale aż tak naiwna???

Gość calibre7
Nie Wiem pi co tyle jadu u Ciebie, ale zaloze sie,ze cos Ci sie jie udalo dlatego szukasz kogos aby sie na nim wyrzyc badz juz dawno nie miales/as seksu!!! Dla Twojej informacji facet jest jak najbardzi,ej szczery!!!Nie raz na telefonie slyszalam jak rozmawia z doktorem o cukrzycy, a z penisem to widzialam zdjecia.Pewnie Ci szkoda,ze nikogo nie masz w swoim szaro burym zyciu I pezpodstawnie sie wyladowujesz,Albo jestes brzydki/brzydki jak ta noc I w ten sposob leczysz swoje kompleksy.Jestes po prostu zalozny/a!!!!

Gość calibre7
I jeszcze jedno jak bys miala troche oleju w glowie to bys wiedziala,ze ciagla sennosc jest zwiazana z cukrzyca, no ale co Ty mozesz o tym wiedziec jak tylko pudelek I szaro bure zycie w Twojej pustej glowce :)

Gość gość
Jak chcesz dowiedziec sie czy warto to zakonczyc czy nie, napisz do mojej wrozki Sofii. Ona Ci powie , jaka czeka Was przyszlosc. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
ja bym się z nim na Twoim miejscu spotkała i zobaczyła co z tego wyniknie… chyba lepiej na żywo ocenić drugiego człowieka niż przez telefon?

Gość gość
Celibre, to Ty nie masz pojęcia o cukrzycy. Znam mnóstwo cukrzyków, którzy żyją NORMALNIE, mają dzieci, pracują, jedyna co musza robić, to przyjmowac insulinę, badac jej poziom, być pod ciągłą kontrolą lekarza. I tamten gośc dobrze napisał, kiedy pilnuje się poziomu, to nie ma senności, z cukrzyca można żyć normalnie.

Gość calibre7
Oczywiscie,ze mozna zyc normslnie z cukrzyca,ale cukrzycy jednak szybko sie meczy I czesciej im chce sie spac. Ten chlopak,z ktorym tak dlugo pisze jest naprawde fajny,ale naprawde odkad dostal cukrzycy na nic nie ma ochoty, bardzo szybko sie meczy, ciagle jest senny I uwaga,:bierze insuline prawidlowo I kontroluje! a i tak go to wykancza.

Gość gość
dziwne ze ma takie problemy przy prawidlowym przeliczaniu WW. moze ma cos z tarczyca albo nadnerczami - takie choroby lubia chodzic parami. albo ma depreche :)