Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg ww

Chcę wrócić do dziewczyny którą porzuciłem jak to zrobić

Polecane posty

Gość gość
Na jej miejscu palnęłabym go w łeb tymi czekoladkami pewnie jakaś jedna czy druga kureffka dała mu popalić to się biedny miś pyś zorientował że z tamta miał dobrze :D Co za żałosny cwel :D

Gość gość
Może jakas szmata go wenera zarazila ,fuujjj,kto by takiego teraz chciał,po tylu k^rwach ,fuujjj ,:Pbleee:P.

Gość gość
czekoladki to niech sobie w dope wsadzi a kwiatka w fjuta .

Gość gość
15:13 haha Szkoda tylko tej kobiety w tym wszystkim ale juz na pewno sobie kogoś znalazła ;)

Gość gość
"...Nie chciała się rozstawać bo mówiła że 'pociąganie mija, wraca, trzeba nad tym pracować' ... " Bardzo madra kobieta. Madrzejszych od siebie trzeba sluchac ;) Teraz mozesz juz tylko zalowac.

Gość gość
głupi facet w związku to tragedia .:(

Gość gość
Nie zawracaj jej juz glowy... znowu ci sie pewnie znudzi, bo pewnie potrzebujesz emocji, a ona chce stabilizacji. Tacy jak ty sa najgorsi, ale pewnie madra kobieta i dala sobie z toba spokoj.

Gość gość
Mnie facet olał dla takiej co go już kilka razy z domu wyganiała (mieszka u niej)rzeczy jego nawet do śmietnika wywaliła .Wyzywa od najgorszych kontroluje wydzwania do jego szefa jak nie odbiera od niej telefonu .Wy faceci lubicie jednak rozrywkowe życie a nie spokojne.

Gość gość
Faceci chyba lubią wariatki z problemami psychicznymi. Dla ktorych wrzaski i awantury to chleb powszedni i traktują ich jak gowniarzy .

Gość ładna mądra szczera
jak ci brakowało emocji kłótni to mogłes zgarnąć pierwszą lepszą laskę z ulicy albo jakąś penerówę,wartosciowych rozsądnych szczerych a do tego ładnych kobiet jest jak na lekarstwo i zasługują one na takich samych męzczyzn

Gość gość
Daj jej spokój... zobacz na swój wpis - nie ma tam czegoś w stylu "zerwałem, to był błąd bo ją kocham i nie chcę jej stracić". Tam jest napisane, że teraz trafiasz na same "k***y" i materialistki., a ona po prostu była inna. Wcale jej nie kochasz, boisz się, że będziesz sam albo z gorszym "towarem". Dziewczyna była mądra , zasługuje na szczere uczucie. W dodatku piękna, więc chetni się znajdą.

Gość gość
Zgadzam się z wpisem powyżej typ się sparzył i teraz myśli że pstryknie palcami a tamta go przyjmie. Debili jak widać nie brakuje....

Gość gość
jest przysłowie dwa razy się do tej samej rzeki niewraca, ty ja porzuciłeś z lichych powodów, widocznie lubisz k****iska bo dziewczyny ładnej, milej nieumiales docenić, podejrzewam ze niebedzie cie już chciała bo ja zraniłeś. Jest mądra ,ladna i stać ja na kogoś fajnego, bo ty ja nieumiales docenić, naucz się najpierw taka dziewczyne, szanować i doceniac, a potem rób powroty, bo tego ci brakuje

Gość gość
idz na k****iska bo na taka cie stać , przecież sam napisałeś pociągają mnie k***y ,jej daj spokój szkoda by jej było dla ciebie ,ona jest mądra i wartościowa i na pewno do ciebie niewroci, zobacz tylko jakie ma powodzenie a dlaczego? bo jest wartościowa i inni ja doceniają a ty jesteś głupi ze ja olewałeś bo ona ma to coś w sobie czego niewidziales być może za późno, na powroty, sa inni chętni by zabiegać o nią. Tobie brakuje 5 klepki żeby taka dziewczynę odpuścić sobie a wogole na nia niezaslugujesz i tyle.

Gość gość
Po co się produkujecie .A może ona rzeczywiście byla marudna i nudna taka domatorka nic nie mówić tylko cucić.:P

Gość gość
miało być ciumic

Gość gość
lubi kłótnie tak? ona jest kobieta cicha ,spokojna, to na co on liczy no sory ,ze ta kobieta się zmieni, tylko dla niego, głupota ja bym powiedziala, idź w p**du

Gość gość
Może tylko udawała taka spokojną na poczatku a potem by mu pokazała ,niektóre pokazują pazurki po ślubie . Jest takie powiedzenie: Po ślubie jak cie polubię ,/jak nie to patelnią w łeb -to już mój twórczość /

Gość gość
Dlaczego nie szukałeś nowej jeszcze jak byłeś w związku? Stary tak się nie robi, to najważniejsza zasada bo potem właśnie takie problemy powstają.

Gość gość
Zgadzam się z wpisem powyżej, w twojej wypowiedzi nie ma nic o tym że popelniles błąd, że zdales sobie sprawę jak bardzo ją kochasz i jak tesknisz tylko że nic lepszego nie znalazłeś. Żałosne mam nadzieję że dziewczyna ułoży sobie życie zkims jej godnym.

Gość gg ww
Musze przyznać że szukałem już jak byłem z nią. Na tinderze na przykład. Nie wyszło, zresztą co się tak rzucacie każdy może popełnić błedy wy nagle pewnie wszyscy święci :O Wczoraj widziałem na facebooku że poszła świętować dzień kobiet więc widocznie wcale jej tak na mnie nie zależało jak mówiła :O

Gość gość
Widocznie masz wpojone patolskie wzorce i jakaś patolka drąca mordę o byle co będzie dla ciebie idealna, i takiej właśnie ci życzę ;) 🖐️

Gość ogarn_nięty
Moja rada dla ciebie jest taka- idź na jakąs menelnię albo wylotówkę z miasta i tam na pewno znajdziesz kobietę swoich marzeń która zapewni ci sporo emocji ;) A mi możesz dać numer do kobiety którą tak wspaniałomyślnie zostawiłeś, chętnie poznam ją bliżej :)

Gość gość
Aha, czyli nie dość, że jesteś głupkiem, to jeszcze hipokrytą, szkoda dla ciebie jakiejkolwiek kobiety.

Gość gg ww
Widzę że już mnie oceniliście nawet nie znając

Gość gg ww
Z drugiej strony gdyby naprawdę mnie kochała to by się odezwała....

Gość gość
gg ww dziś Z drugiej strony gdyby naprawdę mnie kochała to by się odezwała.... x A ja myślę ,ze kochała naprawdę a teraz nie odzywa się bo to boli. Z tego co piszesz to rozsądna dziewczyna wiec mimo tego ,ze serce wyrywa się to ma dumę i nie będzie się płaszczyć i żebrać o miłość . To Ty masz wykonać ruch bo to Ty ja rzuciłeś.

Gość gość
Ludzie zapamietajcie sobie ,ze nie walczy ten co zostal porzucony tylko ten co rzucil i chce wrocic. Zebranie o milosc kogos kto nas rzucil i nas nie kocha to jest najwieksze upodlenie czlowieka. Rzuciles, uwazasz ,ze to byl blad to walcz o nia a nie czekaj na jej ruch bo kiedys mozesz zalowac ,ze nic nie zrobiles.

Gość gość
Ja jestem kobieta i jesli chcesz znac moja odpowiedz to napisze szczerze jesli porzuciles ja w "okrutny,zly" sposob to odpusc natomiast jezeli zerwales z nia w bardziej delikatny sposob i NAPRAWDE CI NA NEJ ZALEZY,A NIE NA TYM ZEBY NIE BYC SAM TO WALCZ O NIA.

Gość gość
Jeżeli chcesz naprawdę do niej wrócić to porozmawiaj z nią poważnie i powiedz jej ,ze gdy ja zostawiłeś to dopiero zrozumiałeś jaki błąd popełniłeś, ze chcesz wszystko naprawić i znowu budować z nią związek. Moze jeszcze jest szansa.