Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjnosc oczami kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Czy jesli jakis facet jest bogaty ,ma firmy, zarabia miliony to czy to podnosci jego atrakcyjnosc w oczach kobiet?

Gość gość
niech będzie zdrowy na psychice, to jest podstawa szczesliwych relacji

Gość gość
Autorze - tak.

Gość gość
Tylko idiotki leca na kase, dla mnie nie.

Gość gość
zalezy od innych czynnikow. tak, podnosi, jezeli dotyczy to wartosciowego faceta. umiejetnosc obchodzenia sie z pieniedzmi swiadczy o inteligencji, zaradnosci i wtedy jest to dodatkowy plus. za to w przypadku gdy wykorzystuje kase do szpanowania autem i wyrywania na nie glupich lasek to nie, wtedy pomimo zasobnosci portfela w moich oczach nie jest mezczyzna wartym uwagi. :)

Gość gość
Tylko idiotki nie leca na kase. Bo idiotki leca na brak kasy :D

Gość gość
14:20 co masz na mysli przez "szpanowaniem kasa"? Czy zaplacenie za kolacje kino itd jest szpanowaniem kasa?

Gość gość
To ja od tej pory nie chce pszpanowac kasa niech kazdy placi za siebie ;)

Gość gość
dziś Nie, to chyba normalne, ze ktos placi jesli zaprasza . Mnie tez zdarza sie zaplacic za kogos, kiedy ja jestem inicjatorka. :) Z tym szpanowaniem chodzilo mi o facetow, ktorzy np. podrywaja nawine dziewczyny na auto. Ktos kto tak wykorzystuje pieniadze nie moze byc dla mnie.

Gość gość
Ale zaraz przeciez jesli ktos jest bogaty i stac go na Mercedesa S klase i Lamborghini i drogiego Rolexa to co w tym zlego!? Ma ich nie miec? To po co mu pieniadze, no chyba nie po to by miec zegarek za 5 zl i jezdzic autem za 5 tys?

Gość gość
O rany... Przeciez nie pisalam, ze nie mozna miec dobrego samochodu. Nie ma w tym nic zlego dopoki nie sluzy on wylacznie do zamoczenia w jak najwiekszej liczbie "blachar".

Gość gość
up

Gość gość
Ja boje sie bogatych mezczyzn, unikam ich. Nie lubie jak ktos szpanuje pieniędzmi.

Gość gość
Dlaczego sie boisz? Przeciez bogaci mezczyzni zwykle rozpieszczaja swoje kobiety.

Gość gość
Boje sie ponieważ nie chce czuć sie w jakis sposob przekupiona. Mysl, ze jest bogaty, to moze kupic milosc odstrasza mnie. Takie moje myslenie:-o

Gość gość
Kazda kobiete sie kupuje. Poprostu kazda inaczej. Sa takie ktore poleca na fajny samochod czy sportowe buty, sa takie ktore ocenia twoj portfel po adresie. Najsmiesniejsze sa te ktore mysla ze jak nie leca na samochod to sa lepsze. Tez leca. Nie raz widze jak zerkaja na zegarek, dopytuja sie " niby przypadkiem" czy to twoje mieszkanie czy wynajmujesz itd. Kobiete sie zawsze kupuje tylko w rozny sposob.

Gość gość
Użyje języka z rynsztoka i powiem, ze gosciu piertolisz głupoty. Nie wciskaj mi czegos, co nie jest prawda.

Gość gość
Laska ktora sie jara drinkiem za 50 pln jest be. Ale laska ktora sie jara biletem do filharminii za 300 jest juz ok. Ta druga na kase nie leci.

Gość gość
16:13 racja 100%

Gość gość
Bo kupujac bilet to filharmonii swiadczy o tym ze jest inteligentny i kulturalny a drink o tym ze lubi pic ;)

Gość gość
Lecą na kasę tylko nie każda może być kupiona więc dla niepoznaki mówi ,że kasa nie ma znaczenia :)

Atrakcyjność to takie proste. Musicie myśleć w obecności kobiety próg się zmniejsza (akceptuje to bo sama mam problemy z myśleniem w obecności niektórych), musicie widzieć i wiedzieć, rozumieć im więcej tym lepiej

Gość gość
otoz to, myslec i starac sie zrozumiec. schematy takie jak w niektorych wypowiedziach powyzej odrzucamy daleeeko!

Gość gość
kobietki lubia kaske

Gość gość
oj lubia ci/per/euszy słabiutkich