Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zgubił wózek!!!!

Polecane posty

Gość gość

Pojechał z córką na zakupy. Później zapakował dziecko do auta, a wózek zostawił na parkingu. Zorientował się pod domem, jak wrócił po wózku ani śladu. Jestem na maska wkurzona, straciliśmy przez jego głupotę naprawdę wygodny i drogi wózek!!! Musiałam się wygadać

Gość gość
Ciesz sie, ze nie zgubil dziecka...

Gość gość
A sprawdzal w sklepie? Moze ktos odstawil do sklepu, gdy znalazl...

Gość gość
Faceci to w większości nieogarnięte niemoty :( mamusie im tyłki podcierają tyłki do 30 roku życia, a potem pojechanie na zakupy z dzieckiem ich przerasta ech... bądźcie mądrzejsze wychowując synów.

Gość gość
Dlatego ja męża nigdzie samego nie puszczam z dzieckiem. Dziecko ma 3 lata, a nigdy nie było z ojcem samo (beze mnie) nawet w osiedlowym sklepie.

Gość gość
Szukał wszędzie i dopytywał ale to na nic, pewnie ktoś się połakomił bo to był naprawdę łazdny wózek.

Gość gość
Na pewno ktoś z ochrony wózek zgarnął tylko twój mąż melepeta i debil nawet nie wpadł na to żeby zapytać. Pojechał na parking, rozejrzał się i wrócił. Boże co za matoł.

Gość gość
to sie moze zdarzyc kazdemu kobiecie tez, co wyscie sa takie zołzy , baby ogarnijcie sie bo ten jad was zaleje niedlugo! przykro mi autorko, maz to gamoń ale coz nic nie zrobisz!

Gość gość
Trzeba uważać.

Gość gość
Wózek widłowy ?

Gość gość
dobre mój kiedyś wywiózł wózek do swoich rodziców nikomu nic nie mówiąc, a potem sam zapomniał i szukaliśmy wózka przed narodzinami 2 dziecka, ze hej dopiero ja zapytałam czy czasem gdzieś go nie wywiózł i zadzwoniłam do teściowej, żeby przeszukała u nich no i znalazł się tak, to niemoty

Gość gość
A jaki model?? Patrz po aukcjach przez miesiąc dwa na allegro i na olx bo może poprostu ktos będzie chcial sprzedać. W ten sposób koleżanka odzyskala rower córki...ukradziony spod szkoły.

Gość gość
A mój dziecko zgubił... Włożył w taki wózek sklepowy z samochodzikiem i po paru min zorientował się, że dziecka nie ma. Na szczęście maluch w sąsiedniej alejce spacerowal (1,5 roku miał).