Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej kobitki ile z was ma wibrator w domu i co na to wasi partnerzy.

Polecane posty

Gość gość

Ja ostatnio noszę się z zamiarem kupna, ale mojemu mężowi nie za bardzo podoba się ten pomysł, nie wiem dlaczego :/

Gość gość
Smof ma fajnego gumowego kutacha w lazience na scianie :-) Chwalil sie dzisiaj i nawet foty byly. :-D

Gość gość
Mój były mąż mi nie mógł dogodzić wcale jako ze nie miał żadnego popędu płciowego. Kupiłam wibrator a frajera kopnelam w du..e . Polecam kupno zabawki. Teraz mam faceta który uwielbia sex ale lubi mi dogodzić moim wibr

Gość BettyBooSekspertka
Najlepiej kupić wibrator dla par, który można stosować także w pojedynkę. Wtedy będziecie stosować go razem podczas seksu i partner przywyknie do zabawek w domu:) Taki zabawki to np. wibrator łechtaczkowy: http://bettyboo.pl/product-pol-3120-Mimi-Fioletowy-Je-Joue.html Albo podwójnie stymulujący wibrator, który sam trzyma się na ciele (mężczyzna może sterować nim smartfonem, gdziekolwiek jest:) ) http://bettyboo.pl/product-pol-1351-We-Vibe-4-Plus-Fioletowy.html

Gość gość
ja mam wibrator, i pluga analnego. Moj facet mi kupil i nie ma nic przeciwko zebyc sobie robila dobrze jak go nie ma, mamy duzy temperament i czesto i tak sie kochamy, albo ja robie mu pokaz i zabawiam sie przy nim. Jest ok hehehehe

Gość gość
Mi też mąż kupił wibrator 25 cm i bardzo często go używamy.

Gość gość
to jest przyczyna choroby macicy i będą ropne upławy