Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolka56

klub Loreal Paris

Polecane posty

Słuchajcie ok 2-ch miesięcy temu otrzymałam na pocztę wiadomość od klubu Loreal Paris zachęcającego kobiety do uczestnicwa w kampani kosmetyków Loreal, wypełniłam ankietę zapisałam się do klubu i otrzymałamponowną wiadomość że zostałam do tej kampani zakwalifikwana, miałam oczekiwać na powitalną paczkę z kosmetykami i próbkami. Wyjechałam do córki i prawdę mówiąc o całym incydencie zapomiałam. Jakież było moje zdziwienie kiedy po powrocie czekała na mnie pieknie opakowana paczka a w niej serum wypełniające oraz krem krem revitalift filler ha i cała masa próbek które oczywiście rozdałam przyjaciołom i sąsiadom.Terz po miesiącu używania zauważyłam naprawdę różnicę s kora stała się bardziej jędrna i świetlista a zmarszczki wokół oczu dekikatnie się wygładziły. Serum jest bardzo wygodne w aplikacjitylko szkoda że tak mała ilość, ale już kupiłam w rosmanie po promocyjnej i bardzo korzystnej cenie. Zachęcam wszystkie panie szczególnie te w dojrzałym wieku do stosowania tych kosmetyków oraz zapisania się do klubu

Gość gość
Cześć dziewczyny, Byłabym ogromnie wdzięczna, jeśli mogłybyście wypełnić ankietę dotyczącą wizerunku L’Oréal Paris w mediach społecznościowych. Jestem pewna, że wśród Was znajdują się miłośniczki tej marki. Ankieta nie zajmię dużo czasu, ok 7 minut. Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne. Posłużą one wyłącznie celom badawczym. Link do ankiety: https://www.survio.com/survey/d/L1K3C4E1E4X4Z4M8T Liczę na waszą pomoc i z góry dziękuję!:)