Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰wystraszona

wychodze z cia艂a w trakcie snu, jak z tym walczy膰...?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰 Nostradamus
Mykaj synku 偶al mi ci臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Slowianin satanista . Nostradamus dobry czlowiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widze slowianinie ze podpisales pakt z diablem. Zawsze na temacie znajdzie die czarna owca. Nie przejmujcie sie nim. On jest nikim. Zazdrosci innym ze sa dobrzy bo sam nie umie nie potrafi byc dobry. Krzywdzi zwierzeta s*******n.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:09 :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedzcie mi jak to jest ze gdziekolwiek nie jestesmy to zawsze ktos zly sie trafi, czy w szkole czy w pracy czy na wycieczce wszedzie i zawsze jeden

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕al mi takich ludzi jak S艂owianin dla nich nie ma ratunku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Nostradamus
Jest dobro i zlo na tym swiecie tak bylo jest i b臋dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tymczasem ju偶 za 12 godzin ponownie wybije godzina Szatana (03:00) i nocne zmory wyjd膮 na 偶er, wyci膮ga膰 z cia艂 ludzkie dusze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wystraszona praktycznie nic normalnego w 艣mietniku pod nazw膮 Internet nie znalaz艂am. Przepraszam, 偶e dopiero teraz to wrzucam, ale naprawd臋 ci臋偶ko co艣 normalnego znale藕膰. Mam poj臋cie Eksterioryzacji opisane pod ka偶dym wzgl臋dem kulturowym i medycznym na wikipedii: https://pl.wikipedia.org/wiki/Eksterioryzacja Namiar na Pana Roberta Tekieli tylko na fb jest bezpo艣redni: https://www.facebook.com/robert.tekieli.9?fref=ts Wi臋kszo艣膰 ludzi, kt贸ra odczuwa tak zwane zjawiska paranormalne mo偶e dziedziczy膰 pewne cechy po przodkach. Wspomnia艂a艣, 偶e masz korzenie cyga艅skie i to te偶 mo偶e by膰 podstawa do Twoich do艣wiadcze艅 z parali偶em sennym. Jak wszyscy sobie zdaj膮 spraw臋, 偶e to nad aktywno艣膰 m贸zgu podczas zaburzenia fazy snu, ale do艣wiadczenia z tym zwi膮zane mo偶na t艂umaczy膰 na wiele sposob贸w. Je艣li chcesz i masz znajomego ksi臋dza, ale z prawdziwego powo艂ania (kt贸rych jest niestety ma艂o), to mo偶esz spr贸bowa膰 spowiedzi poprzez rozmow臋, a nie na kl臋czki w ko艣ciele. Ja w swoim 偶yciu spotka艂am tylko 4 ksi臋偶y, kt贸rzy byli 艣wiadomi swojego wyboru i powo艂ania - ksi臋偶a z prawdziwego zdarzenia, a nie zak艂amany kler z rzesz膮 kochanek/kochank贸w licz膮cy tylko na szybk膮, nieopodatkowan膮 kas臋 za minimum pracy. Mog臋 si臋 tak偶e spyta膰 przyjaci贸艂ki z czas贸w liceum, kt贸ra sp臋dzi艂a 5 lat w zakonie czy nie zetkn臋艂a si臋 z tym tematem podczas pobytu w zakonie. Ale mnie w temat wkr臋cili艣cie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Slowianin dzuecko szatana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na temacie walka dobra ze z艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Slowianin piszesz ze kazdy jest przy tobie nikim? Wiesz dlaczego? Bo ty jestes wlasnie nikim . Zero inteligencji w tobie robaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Nostradamus
W temacie OOBE zgubne mog膮 byc skutki jesli b臋dziemy otwarci na kontakty itp poza cialem to przypal臋ta si臋 wszystko co jest w swiecie astralnym Istniej膮 tak偶e niskie byty zle energie czarne postacie itp Czasem niewinne zabawy kartami tarota albo wywo艂ywanie dla 偶artu duch贸w nios膮 podobne zagro偶enia i mog臋 niesc zgub臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro wiekszosc nie popiera ciebie to ty jestes nikim , zwykla menda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Slowianin czy powiedzial juz ci ktos ze jestes zalosny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przesta艅cie si臋 na wzajem obra偶a膰, bo to tylko 艣wiadczy o Was samych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezeli nostradamus sie wypowiada艂 to tylko pozytywnie :):) bez dwoch zda艅 , przeczyta艂em kazdy jego post i do niczego nie mozna sie przyczepi膰. Za to Slowianin jest zwykla wsza . Dziekuje za uwage :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Nostradamus
Widz臋 masz jakis problem z glow膮 pisa艂em 偶e jestes nikim S艂owianin i tak jest a twoje 偶alosne komki nie robi膮 na mnie wra偶enia Psa sobie kup nie wiem kolegi szukasz nie mam czasu i ochoty by z tob膮 pisac zreszt膮 w pracy do 15tej jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oceniam cie Slowianin po g艂upocie , juz nie raz czyta艂em cie na temacie i wiele osob cie nie lubi. Nikt go nie obrazil do tej pory ale moze wreszcie trzeba zaczac. Jestes k***a Slowianin :) jak sie czujesz? Nazwal cie tak kiedys ktos? Dostales przydomek nie dlatego ze jestes glupi ( jestes) ale dlatego ze czepiasz sie ludzi. Masz siebie za wspania艂o艣c****iszesz ze wszyscy przy tobie sa nikim. Za to jestes k***a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt cie tak nie nazwal? No to masz teraz hehe dobitnie :) badz na temacie nie odchod藕 hehe przynajmniej dowiesz sie prawdy o sobie :):) ach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pies by uciekl od takiej k***y ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 grzecznie, aby艣cie przestali reagowa膰 na zaczepki, bo w tym topiku chodzi o pomoc autorce, a nie szapaninach s艂ownych z kim艣, kto szuka awantur z lud藕mi. Ju偶 raz uspokoi艂am konflikt w temacie, drugi raz nie b臋d臋 si臋 w to bawi膰, a tylko za艣miecacie temat. Dzi臋kuj臋 za uwag臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szatan Slowianin kona z zazdrosci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przejmiesz tematu Slowianin bo nie jest twoj. Temat jest autorki a ty plyn z gownami kanalizy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w dodatku jest z艂odziejem ;) nieudacznikiem , za艂贸偶 swoj temat, masz wszystkie cechy szatana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosi艂am o nieza艣miecanie tematu, bo sami prowokujecie do bezsensownych awantur i dalszej wymiany obelg. Za艂贸偶cie sobie nowy temat gdzie si臋 b臋dzie nawzajem obra偶a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14;43 dobrze :) ale sam sie prosi艂 a my nie z tych co nastawiaja policzki :) miejmy nadzieje ze ta kupa odplynie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorki dawno nie bylo. Jak sie czujesz autorko ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:02 to nie wchodz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Slowianinie pomodle sie za ciebie

Udost臋pnij ten post