Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość Nostradamus
Mykaj synku żal mi cię

Gość gość
Slowianin satanista . Nostradamus dobry czlowiek.

Gość gość
Widze slowianinie ze podpisales pakt z diablem. Zawsze na temacie znajdzie die czarna owca. Nie przejmujcie sie nim. On jest nikim. Zazdrosci innym ze sa dobrzy bo sam nie umie nie potrafi byc dobry. Krzywdzi zwierzeta s*******n.

Gość gość
14:09 :):)

Gość gość
Powiedzcie mi jak to jest ze gdziekolwiek nie jestesmy to zawsze ktos zly sie trafi, czy w szkole czy w pracy czy na wycieczce wszedzie i zawsze jeden

Gość gość
Żal mi takich ludzi jak Słowianin dla nich nie ma ratunku

Gość gość Nostradamus
Jest dobro i zlo na tym swiecie tak bylo jest i będzie

Gość gość
Tymczasem już za 12 godzin ponownie wybije godzina Szatana (03:00) i nocne zmory wyjdą na żer, wyciągać z ciał ludzkie dusze.

Gość gość
Wystraszona praktycznie nic normalnego w śmietniku pod nazwą Internet nie znalazłam. Przepraszam, że dopiero teraz to wrzucam, ale naprawdę ciężko coś normalnego znaleźć. Mam pojęcie Eksterioryzacji opisane pod każdym względem kulturowym i medycznym na wikipedii: https://pl.wikipedia.org/wiki/Eksterioryzacja Namiar na Pana Roberta Tekieli tylko na fb jest bezpośredni: https://www.facebook.com/robert.tekieli.9?fref=ts Większość ludzi, która odczuwa tak zwane zjawiska paranormalne może dziedziczyć pewne cechy po przodkach. Wspomniałaś, że masz korzenie cygańskie i to też może być podstawa do Twoich doświadczeń z paraliżem sennym. Jak wszyscy sobie zdają sprawę, że to nad aktywność mózgu podczas zaburzenia fazy snu, ale doświadczenia z tym związane można tłumaczyć na wiele sposobów. Jeśli chcesz i masz znajomego księdza, ale z prawdziwego powołania (których jest niestety mało), to możesz spróbować spowiedzi poprzez rozmowę, a nie na klęczki w kościele. Ja w swoim życiu spotkałam tylko 4 księży, którzy byli świadomi swojego wyboru i powołania - księża z prawdziwego zdarzenia, a nie zakłamany kler z rzeszą kochanek/kochanków liczący tylko na szybką, nieopodatkowaną kasę za minimum pracy. Mogę się także spytać przyjaciółki z czasów liceum, która spędziła 5 lat w zakonie czy nie zetknęła się z tym tematem podczas pobytu w zakonie. Ale mnie w temat wkręciliście :)

Gość gość
Slowianin dzuecko szatana

Gość gość
na temacie walka dobra ze złem

Gość gość
Slowianin piszesz ze kazdy jest przy tobie nikim? Wiesz dlaczego? Bo ty jestes wlasnie nikim . Zero inteligencji w tobie robaku

Gość gość Nostradamus
W temacie OOBE zgubne mogą byc skutki jesli będziemy otwarci na kontakty itp poza cialem to przypalęta się wszystko co jest w swiecie astralnym Istnieją także niskie byty zle energie czarne postacie itp Czasem niewinne zabawy kartami tarota albo wywoływanie dla żartu duchów niosą podobne zagrożenia i mogę niesc zgubę

Gość gość
Skoro wiekszosc nie popiera ciebie to ty jestes nikim , zwykla menda

Gość gość
Slowianin czy powiedzial juz ci ktos ze jestes zalosny :)

Gość gość
Przestańcie się na wzajem obrażać, bo to tylko świadczy o Was samych.

Gość gość
Jezeli nostradamus sie wypowiadał to tylko pozytywnie :):) bez dwoch zdań , przeczytałem kazdy jego post i do niczego nie mozna sie przyczepić. Za to Slowianin jest zwykla wsza . Dziekuje za uwage :)

Gość gość Nostradamus
Widzę masz jakis problem z glową pisałem że jestes nikim Słowianin i tak jest a twoje żalosne komki nie robią na mnie wrażenia Psa sobie kup nie wiem kolegi szukasz nie mam czasu i ochoty by z tobą pisac zresztą w pracy do 15tej jestem

Gość gość
Oceniam cie Slowianin po głupocie , juz nie raz czytałem cie na temacie i wiele osob cie nie lubi. Nikt go nie obrazil do tej pory ale moze wreszcie trzeba zaczac. Jestes k***a Slowianin :) jak sie czujesz? Nazwal cie tak kiedys ktos? Dostales przydomek nie dlatego ze jestes glupi ( jestes) ale dlatego ze czepiasz sie ludzi. Masz siebie za wspaniałośc****iszesz ze wszyscy przy tobie sa nikim. Za to jestes k***a

Gość gość
Nikt cie tak nie nazwal? No to masz teraz hehe dobitnie :) badz na temacie nie odchodź hehe przynajmniej dowiesz sie prawdy o sobie :):) ach

Gość gość
Pies by uciekl od takiej k***y ;)

Gość gość
Proszę grzecznie, abyście przestali reagować na zaczepki, bo w tym topiku chodzi o pomoc autorce, a nie szapaninach słownych z kimś, kto szuka awantur z ludźmi. Już raz uspokoiłam konflikt w temacie, drugi raz nie będę się w to bawić, a tylko zaśmiecacie temat. Dziękuję za uwagę!

Gość gość
Szatan Slowianin kona z zazdrosci ;)

Gość gość
Nie przejmiesz tematu Slowianin bo nie jest twoj. Temat jest autorki a ty plyn z gownami kanalizy :)

Gość gość
a w dodatku jest złodziejem ;) nieudacznikiem , załóż swoj temat, masz wszystkie cechy szatana

Gość gość
Prosiłam o niezaśmiecanie tematu, bo sami prowokujecie do bezsensownych awantur i dalszej wymiany obelg. Załóżcie sobie nowy temat gdzie się będzie nawzajem obrażać.

Gość gość
14;43 dobrze :) ale sam sie prosił a my nie z tych co nastawiaja policzki :) miejmy nadzieje ze ta kupa odplynie ;)

Gość gość
Autorki dawno nie bylo. Jak sie czujesz autorko ? :)

Gość gość
15:02 to nie wchodz

Gość gość
Slowianinie pomodle sie za ciebie