Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
15:02 Od kiedy jestes wyznawca szatana ?

Gość gość
No i bestia zniknęła ;) temat wolny od satanistow :) zawsze dobro wygrywa. Czesto bywa ze mendy zaraz znikają. Slabe sa.

Gość gość
Ludzie! Do Was dalej nie dociera, że sami prowokujecie zwykłego hejtera odpisując na zaczepki? Przestańcie, bo to w końcu zniechęci zainteresowanych do pisania i pomocy autorce. Tu się najbardziej psychologia kłania! Dajecie się tak łatwo sprowokować, co źle świadczy o Was samych.

Gość gość
Slowianin jest chyba kobieta bo kiedys na innym temacie pisala ta osoba jako kobieta

Gość gość
15:21 no dobrze dobrze, przeciez juz go nie ma i problemu nie ma. Broniliśmy tylko Nostradamusa przeciez. Ja bym sie cieszyla jakby mnie ktos bronił :) przyczepil sie do niego jak rzep

Gość gość
Autorko napisz do nas jak bedzies mogla:) pozdrawiamy cie kochana :)

Gość gość
Wydaje mi sie ze wychodzi to z naszej glowy bo juz jako maluchy czesto sie boimy, mamy koszmary, boimy sie ciemności dziurek od klucza i przestrzeni pod łóżkiem :)

Gość gość
Po latach od tego strachu tworzą nam sie potwory w psychice. Mysle ze to dlatego. Mozg robi wiele niespodzianek. Samo to ze czesto kazdy ma glupie sny to swiadczy jaki jest mozg podczas snu. W moich snach byla babajaga, mama straszyla mnie ze babajaga mnie zabierze. Byl dom , ławka przy oknie a ja polozylam sie na tej lawce a babajaga zagladala przez okno do środka . Menda mnie nie zauwazyla bo mocno przylegalam do sciany . Innym moim snem jest ze spadam i sie budze wtedy mocno sie rzucając na lozku.

Gość gość
16:03 to niczego sie nie bales? Nie miales koszmarow?

Gość gość
Ja swojego dziecka nigdy nie straszylam złymi postaciami . Slysze jak nieraz matki krzyczą na dzieci strasząc je panem albo zla pania. Sama jest zla bo straszy własne dziecko a potem masz- tematy o potworach ze snu. Skad sie to bierze? Mamusie

Gość gość
Kurcze trzeci dzien non stop siedze na jednym temacie, inne olalam, czas na odpoczynek od diablow :) na razie kochani

Gość gość
To prawda, zasypianie ma cos wspolnego ze smiercia i wtedy moga sie dziać rozne rzeczy. Czyli dobrze zauwazylam slowianinie ze zawarłes pakt z szatanem. Czyli jestes satanista tak? Nie boisz sie konsekwencji?

Gość gość
Ja bym sie nie odważyła na takie rzeczy. Mowia ze pieklo jest na ziemi i to chyba prawda.

Gość gość
słowianin fnw dziś Ten hejter w przeciewieństwie do ciebie ma rozum i to wielobarwny. Widać po sposobie Twych płytkich wypowiedzi i tematów jakie sam umieszczasz ze swoimi logicznymi komentarzami. Nie mam pojęcia kto Ci wyrobił tak płytki światopogląd i masę kompleksów, które jak szambo wylewasz na innych ludzi pod postacią arogancji i pseudo błyskotliwości. Miłego dnia Ci, życzę

Gość gość
Wczoraj nad ranem czytałam temat, bo nie mogłam spać i jak juz usnelam pozniej - sama w to nie wierze - miałam paraliż senny, pierwszy od, sama nie wiem, lat. Przyznam, ze temat mnie wkręcił i była noc, wiec atmosfera sprzyjała, ale zeby wkręcić sobie przez to paraliż? Nie wiem, mógł to byc sen, ale byłam w tej samej pozycji i moj narzeczony tez kiedy próbowałam sie poruszyć i jak juz paraliż minął. Wiem, ze to normalne zjawisko, ale zeby je wywołać czytaniem o nim to troche dziwne.

Gość gość
Ja ani razu o szatanach i demonach nie pisałam. Nawet nie wiesz kogo próbujesz obrażać. Żałosny jesteś i tyle.

Gość gość
Oooo chwile byl spokoj i znowu. Slowianin jest manipulantem. Nie bierzcie go na serio. Sam sie gupi ze soba i w tym co pisze. Ja juz go rozszyfrowalam. Nie jest godny uwagi. Spróbujcie go olac ;) zobaczycie. W nocy nie rozmawiajcie z demonami a tu z takimi jak on :) gwarantuje jego zniknięcie traktując go jak powietrze albo bedac przemilym dla niego ;) spróbujcie

Gość gość
Slowianinie ty sie uczysz czy pracujesz ?

Gość słowiańskawiedźma
Słowianin się zajmuje bieganie po KoDach i nawracaniem małorozumnych na swoją ideologię.

Gość gość
Jaka masz pewność slowianinie ze nie ma szatana? ;)

Gość gośćJoanna
Droga wystraszona, na początku piszac tu robie sobie matematyczne zalozenie..ze jesteś ..bo,móglby to byc tylko rzucony temat. ale i na temat tez mozna cos,napisać. Ale,zgodnie. Z założeniem,.wyszukałam Cie ,,,i dziekuje za wyczerpującą odpowiedz,za to ze mi,tak dokładnie odpowiedziałaś,dobrze sie z Toba pisze choć jest kilka niekonsekwencji,nie chce sie czepiać,ale,karty tarota nie są tanie nie stawia się dla ozdoby,problem,masz od 5 lat,a juz minelo40,sci?..z mama dogadujesz sie i przed snem bawisz sie zabawka wahadełkiem. moze poplątałam kolejności.. jakie masz zainteresowania.. które by cie mogly ,,odwieść,od tematu,,zasypiasz ze strachem ze to sie znów,zdarzy..aha,po co sie,zamykasz na klucz,,i skąd wiesz,,ze duch to byl,,on,, bardzo dobrze ze spisz przy świetle, moze sie zdarzyć ,ze gdy,,opuszczasz.. siebie..lampka swieci,ale ty ,,widzisz,, ciemność,na pewno napiszesz ze nie lunatykujesz,nie masz przyjaciół i sympatii,w końcu nie wiem ile masz lat. ale,dobrze sie,zakochać i trafic na przyjaciela,ale masz swoje powody, nie,masz takich,na serio,przyjaciol bo spalałbyś.z komorka pod poduszką.itd z rodzicami spalas to juz wiem.. Boisz sie,ciemności,..to jest na dłuższy temat i tego juz nie powinno byc... wiec masz dwa leki przed ciemnością. z tego ,,cos moglo wyniknąć,,i skąd sie to wzielo.. agorafobia jako samotna ,czy,tak,moze tez nie.,powinnaś bardzo,duzo,przebywać poza domem robić,wycieczki,rower,sport,ruch,piekne okolice,znajdz przez Inter,znajoma w twym ,nie wiem jakim wieku,i sprobuj coraz dalszych wypadów,z motywacja. a jesli to robisz nie rezygnuj, masz juz ,,swoje ,mieszkanie. pracujesz? jasne ze kazdy MIAL w przeszlosci ,jakas babcie czy,kogoś..kto wróżyl czy coś tan ty na wszelki,wypadek,odetnij sie od rzeczy niezrozumiałych,a zajmij sie logika i sportem,i znajomymi. Przez ibter bo,przecież nie chce wciąż punktować to tylko,taka analiza ,,publiczna,,chce żebyś czula ze jestem całkiem,szczera i,chce dobra twego i gdyby ktoś mial podobny problem,a jest wiele takich ludzi ...a wierzyc to,na prawde nie ,,obrzędowo,, to sama juz wiesz,czy szukać tego czy innego rozwiązania jeszcze raz ci,dziękuję, i koncze bo nie mam dzis czasu.trzymaj sie..,,

Gość gość
a ja z kolei zgadzam się w 100% z oj stara modelka , z tym co pisze , też miałam paraliże senne ale nigdy do tego stopnia, bym wychodziła z ciała , a jeżeli wychodziłam to było to bardzo , ale to bardzo rzadko i miało charakter wędrówki , ja wgl nie byłam świadoma ,ze wychodze , miałam wrażenie ,że latam nad miastem, nad lasem , albo ,ze jestem w górach i spadam ale to akurat chyba ma każdy ( po tym zaraz sie budze) :) ale miałam coś takiego ,ze nie mogłam się ruszyć , nie mogłam krzyczeć choć strasznie chciałam , wystarczyło ze w myslach zaczęłam wzywać Matkę Bożą i wszystkich Świętych i wtedy to ustąpiło, teraz na szczęście już tego nie mam , a z tymi horoskopami , tarotami i energiami ( choć z tym trzecim to ja się nigdy , przenigdy nie bawilam i nie zamierzam !!!) miałam do czynienia . Jeżeli coś napisałam niespójnie to bardzo przepraszam .

Gość gość
Gosc joanna - co to mialo byc? Prawie wzrok stracilam czytajac twoj wpis, brak logiki i sensu , alez mnie wyczerpała twoja wypowiedz

Gość gośćJoanna
Mozesz cos jeszcze mi odpisać to sie uciesze ...poczytam później masz tyle fajnych wpisów,i ludzie sie przejmują toba,doceń siebie.,bo,jestes fajna odpisz czy ci,,.pomogłam,,w temacie spacerów itd...jedno ci powiem problem i którym piszesz jest oczywiscie mądrze tu piszą. ze.. naukowy i jest,..uwazaj na bezdech,astmę i klopoty z sercem. znajdz ,,kogoś,, i jedzcie sie dotleniać to ci,mowie,serio,,jescze nie używaj środków obniżających ciśnienie krwi i innym razem,o lekach,Dot ciemności napisze, itd trzymaj sie,.

Gość gość
Tymczasem do 03:00 zostało już tylko 9 godzin.

Gość gość
Wpis goscJoanna to jak jakis belkot, podobno ma byc psychologiczny :(

Gość gośćJoanna
Do ,,gość,, ha,ha to,mozliwe ze cię zmęczyła moja odpowiedz ,postaram,sie,skracać,ha,ha to,racja ale ja pisze do,,wystraszonej,, osobiście czytam tu wszystko,to nie jest Malo. Droga ,,wystraszona,,jak,chcesz to odpisz,nie musisz na wszystko. co,z ta agarofobia,i,bliskimi znajomymi? trzymaj sie.

Gość gośćJoanna
Tym,sposobem,,.do,,gości.. chcialam,sprawdzic...z kim,znowu,pisze za wczesnie sie,wsypaliście,tym czepianiem,sie do,Joanny ,,za psychologię i,słowiaństwo czyżbyście tu,byli,,..po to,,,niektorzy,, aby rozmawiac z Joanna? rozmawiajcie z ,,wystraszona,,tylko, szczerze,,,i nie kontrolujecie innych, wasz problem,,do gości,,którzy sie zdekonspirowali....pozdrowienia , ,,wystraszona,,napisz cos ....odpisz..

Gość gość
Joanna czy ty czasem nie wypilas beczki wodki ? Bełkot

Gość gość Joanna
twoją krewną