Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikax

[Motoryzacja] Yokomaha AE50

Polecane posty

Gość Angelikax

Hej dziewczyny. Czy któraś tutaj ma coś wspólnego z motoryzacja. A może wasz TŻ się na tym zna i podpowie. Zastanawiam się nad zmianą opon na sezon letni. Nie chce kupować byle gum z realu, czy innego tesco. Znajomi podpowiadają, że Yokohama AE50 są dość w porządku - ciche (co ważne), dobre osiagi, eco opony, a i jakościowo odbiegają od innych, przy porównywalnej cenie. Słyszałem też, że żużycie paliwa zmniejszone? Znajdzie się jakaś dobra duszyczka do rozmowy?

Gość Alicjaas
Witaj, w mojej Toyocie są takie zamontowane. Nie wiem czy taki numer jak piszesz, ale marka na pewno. Jeżdżę na nich już 3 sezon od zakupu auta i sprawują się całkiem nieźle. Wulkanizator jak zmieniał mi na zimowe mówił, że są mało zniszczone, a jeżdżę dość sporo. Myślę, że dobrze Ci doradzają, ja jestem zadowolona

Gość gość
miałem takie jako poprzedni komplet i mogę polecić, w miarę bezpieczne, cena przystępna i ciche przy toczeniu, porównasz je sobie m.in. tutaj rent-trans.pl

Gość woki
z tego co się orientuję to continentale są dobrej jakości, dunlopy, prestigio czy jakoś tak :) mój mąż zawsze te dunlopy zamawia jeśli zmieniamy opony co kilka sezonów. Zerknij sobie na wszelkie profesjonalne recenzje chociażby tutaj http://wulkanista.pl/