Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWIK OSZUŚCIE LEDAMORE ZWINĘŁO ŻAGLE :D

Polecane posty

Gość gość

haha mówiłem że to zwykły scam :D teraz otowrzyli takie samo g****o pod adresem LEADNOW,PL :D naciągną znów pare frajerów którzy im będą spamować, zarobią troche kasy i znów sie zwiną cweelu mitomański :D

Gość gość
HAHAHAHAHAHAHA :D :D :D 🖐️

Gość gość
ale podobno 8 tysięcy już tam zarobił :D aha jasne... :classic_cool: ja już się dość o tym g*****e naczytałem po różnych forach, nawet sam się w to próbowałem bawić i już dawno wiedziałem że to jest zwykłe h/u/j/s/t/w/o :D prawik wymyśl coś nowego mitomanie było zarabianie na bukmacherce, było zarabianie w necie co teraz wymyślisz przegrany patologiczny kłamco? :D

Gość gość
przecież on się przyznał że nic nie zarobił tylko tak gada żeby się dowartościować hehe skamlał jak zbity pies jak go ktoś sądem postraszył za to wyłudzanie kasy na smsach gdzies nawet screeny z tym latały

Gość gość
Nie musiał się przyznawać, od razu wiadomo było że to mitoman :D 🖐️

Gość gość
ale on nadal twierdzi że tam zarabia :classic_cool: haha :D🖐️

Gość gość
prawik ile dziś już wyjąłeś z neta? :D teraz pewnie wymyśli że na innym serwisie zarabia hehe :D🖐️

Gość gość
żałosny jesteś prawik :) mitomań dalej haha :D🖐️

Gość gość
pewnie Przemku :classic_cool:

Dobrze żę coś robisz ale nie trzymaj tych pieniędzy na tym serwisie od razu wypłacaj. 10k to już pieniądz na małe inwestycje

Gość gość
kup za to ziemniaków 50 ton i zakopcuj, są teraz tanie a na wiosne sprzedasz drożej, zyski od 50 do 100%

Gość gość
jak dobrze zakopcuje to nie zgniją mój znajomy tak robi, kupuje towary jak ceny są niskie i potem sprzedaje, najtrudniejsze jest właśnie to przechowywanie do czasu aż ceny wzrosną, ale jak ktoś troszke pomyśli to spokojnie znajdzie sposób, wiem że raz kupił chyba ze 100 ton pszenicy jak była bardzo tania, a potem sprzedał na następny rok z zyskiem 350zł za tone, wystarczyło ze tą pszenice w takich silosach przetrzymał rok, a on takie silosy miał bo to rolnik jest, tak samo te ziemniaki ma gdzie zakopcować

Gość gość
tymi linkami już nigdzie nie idzie spamować chyba że na takich podrzędnych forach jak to ale tu sama biedota siedzi więc stąd nikt smsa nie wyśle bo żal kase wydawać albo jej nawet nie mają wcale na fb wszystkie link są od razu blokowane czy to w komentarzach czy w grupach, nie wiem trzeba by chyba prywatne wiadomości do ludzi wysyłać i bezpośrednio ich naciągać, zresztą ja już sie też w to bawiłem i może na linki miałem po kilkaset nawet czasami tysiąc wejść ale żeby złapać debila który się na to nabierze to już nie jest tak łatwo, bo kazdy jak widzi ze trzeba sma wysłac to od razu ma gdzieś taką stronke i to wyłącza na forach też zresztą piszą o tym, jest oczywiście podstawiona grupa osób która to nakręca i udaje ze zarabia na tym kokosy ale to jest tylko zamierzony mechanizm psychologiczny który w efekcie ma tylko przyciągnąć kolejnych frajerów którzy na rzecz tej spółki leadmore będzie spamowała linkami i nabijała im kase i chyba ten tu święty fiut jest właśnie takim zaganiaczem, nawet w szkole na informatyce sie w to bawiliśmy bo nasz nauczyciel sie tym podjarał, wiecie co? jajco nic i to przez pare miesięcy zabawy w ponad 25 osób... potem juz sie każdemu odechciało, wnioski? wyciągnijcie sami...

Gość gość
no ciekawe że AKURAT TWOJE NIE SĄ BLOKOWANE :D u nas wszystkim poblokowali, ty naprawdę kłamiesz koleś xD nie wiem tylko po co ale tak w zasadzie nic mnie to nie obchodzi heh

Gość gość
prawik ale przecież już sie przyznałeś i to nie raz że nic nie zarabiasz ze tylko kłamiesz zeby sie dowartościować tak samo jak z tą bukmcharkę było więc po co to dalej robisz? liczysz na to ze wejdą na to forum nowi którzy cie nie znają i że będziesz mógł ich wkręcić i błysnąć przed nimi tymi kłamstwami? żal mi ciebie chłopcze

Gość gość
prawik a jak jesteś taki cwany to dlaczego nie chcesz tych swoich zarobionych w necie kilkunasty tysięcy rozłożyć na podłodze czy na stole żeby można było je przeliczyć? :classic_cool: przy mniejszych kwotach dawałeś i robiłeś tak bo miałeś odłożone te 4-5tys zł które zarobiłeś w ochronie i kisisz te pieniądze i na nic nie wydajesz dlatego ciągle je masz ale dziwne ze juz jakoś z większymi kwotami nie chcesz tego zrobić tylko pokazujesz te pieniądze w kupce, no czemu nie dasz takiej foty? co wymyślisz tym razem

Gość gość
zaraz mitoman znów nakłamie ze kase z ochrony juz dawno przegrał u buka :D

Gość gość
prawik ty wszystko wiesz tylko jak nieudacznikiem byłeś tak jesteś i to od wielu lat i gnijesz przy toksycznej matce i dziadku alkoholiku w tej swojej stodole mitomanie :D na prawko też miałeś iść i już idziesz chyba drugi rok cweelu zakłamany :D

Gość gość
jeszcze miał mieć smartfona za 2000zł :classic_cool:

Gość gość
ale twoja siostra nie jest taką debilką i nieudacznicą jak ty przegrywie... po za tym pista z ciebie bo ludzi sie boisz :D

Gość gość
owszem, ty już ją leczysz od 10 lat :classic_cool: jezu jaki ty śmieszny jesteś xD i czemu się do posta z dziś nie odniesiesz?

Gość gość
g****o sie odniosłeś nic o tym nie ma debilu

Gość gość
wiem debilu co napisałeś!!! ale ty taką wymówke już od roku stosujesz palancie zaj*****y weź k***a wypieerdalaj wogole bo sie tylko wk*****ic z tobą mozna mitomanie zaj*****y zgnijesz k***a w tych swoich rowiskach śmieciu i to oby jak najszybciej gnido zakłamana zdychaj

Gość gość
szkoda nerwów na niego on tu już od prawie 10 lat tak ludzi wkurza ale jest był i będzie zerem i nic tego nie zmieni