Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łuszczyca terapia tlenem

Polecane posty

Gość gość

Od lat choruje na łuszczycę. Ostatnio dowiedziałam się, że może pomóc tlenoterapia. Ktos korzystał z takich zabiegów na to schorzenie?

Gość gość
Ja korzystałam, juz po kilku zabiegach bylo widac roznicę! Skora jest mniej podrazniona, a poza tym mam wrazenie ze po tej dawce tlenu zaczelam zdecydowanie lepiej sypiac. Jest fajne centrum rehabilitacji hiperbarycznej na siennej w Warszawie. W kazdym razie ja bardzo polecam!

Gość gość
A gdzie w Warszawie jest takie centrum rehabilitacji hiperbarycznej? Można się tam dostać jak się człowiek sam zapisze, czy to jest na skierowanie lekarskie? Bo w szpitalu to pewnie nie ma szansy sie dostać?

Gość gość
To ja polecam ATA med, na Siennej. Ktos juz wspominał. Doskonałe centrum rehabilitacji hiperbarycznej. Dostałam się bez problemu juz na nastepny tydzień. Sama komora wyglada normalnie, zabieg jest przyjemny, relaksujący tylko na poczatku troche zatykaja sie uszy - ale mozna napić sie wody - to pomaga. Ja miałam blizny pooperacyjne, które kiepsko sie goiły. A po serii w komorze, wyraźna poprawa.

Gość gość
Kurcze, super, że się mówi o takiej rehabilitacji hiperbarycznej jak ta na Siennej, bo kilka lat temu nikt chyba o tym nie wiedział. Tlenoterapia jest tak uniwersalna a jednocześnie nieinwazyjna, więc naprawdę jest to świetne rozwiązanie dla osób, które od lat zmagają sie z różnymi problemami i schorzeniami i nic im nie pomaga.

Gość gość
Tak, poza tym w ATAmedzie można się szybko dostać. Kiedyś chciałam próbować w szpitalu, ale nie było szans.

Gorąco polecam zabieg terapii tlenem w klinice Bonadea (Klinika Medycyny i Ginekologii Estetycznej). Zabieg przeprowadzany jest przez przeszkolony i profesjonalny personel. Zabeg posiada niewielką liczbę przeciwwskazań, przy długiej liście zaleceń do wykonania zabiegu, którą to można znaleźć na stronie Kliniki. Dodatkowo ceny nie są zbyt wygórowane a efekty zadowalające.

Gość Maria Paw

Ja korzystałam prywatnie z twardej jednoosobowej komory w Warszawie w Vimed. Jestem bardzo zadowolona z efektu, po wprowadzeniu odpowiedniej diety i tlenoterapii  migreny całkowicie ustąpiły. 

Gość annaj

Choruję na łuszczycę i powstrzymałam intensywne nawroty, dzięki komorze ciśnieniowej i tlenowi właśnie w oxyterapia. Trochę zainwestowałam, ale komfort psychiczny jest moim zadaniem najważniejszy.

Gość edyta

ja tez choruje na przewlekla luszczyce i mam zamiar rozpoczac terapie tlenowa jest dosc droga wiec prosze napszcie czy dziala

Gość art

Tlenoterapia hiperbaryczna działa na choroby urazowe i po poważniejszych operacjach proponuję się zgłosić do oxyterapia, bo pomagają. Komora tak ustawiona, że człowiek nie czuje się zamknięty w puszce, wielka szyba w komorze, relaks, opieka operatora i zautomatyzowane funkcje. W Krakowie moi zaufani specjaliści.