Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Male, slodkie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Moj synej ma 2 latka i jest taki slodki, ze mam ochote go zjesc <3 ma male stopki smieje tak slodko sie jak je gilgam, przytula mnie i daje buziaczki. Slicznie pachnie. To takie piekne, gdy widac jak dziecko cie kocha.

Gość gość
Zgadza sie... moja córka w tym samym wieku przytula się i mówi do mnie "kochanie moje" :-) I się człowiek rozpływa...

Gość gość
I do tego wszystko ma miniaturowe jest sliczny jak laleczka. Czesto sie zlosci i krzyczy, ale szybko mu wybaczam jak widze ta buzke. Nawet jak sie obrazi to tak slodko spuszcza wzrok i patrzy na mnie spod byka ;)

Gość gość
Ja tak też mam. :D CHoć w to nie wierzyłam,bo mam już córeczkę 6-letnią, kocham ją nad życie..a synek? Ma 9 miesięcy. Jak się dowiedziałam o drugiej ciąży,to byłam załamana; jak doszła informacja,że syn,to już w ogóle czarna rozpacz,bo bardzo chciałam mieć drugą dziewczynkę. Teraz kiedy mały się śmieje, raczkuje, robi fajne minki...no nie da się go nie kochać i wstydzę się swoich myśli z czasów ciąży,aczkolwiek wiem,że mam prawo również do złych emocji i nie zawsze zależy to ode mnie. :)

Gość gość
Poczekaj aż dorośnie....

Gość gość
Mój synek ma pół roczku i też jest słodziutki. Jak się do mnie uśmiecha, to mam ochotę go zacałować. A on się śmieje w głos, zamyka oczka i nadstawia policzki do buziaków. Wieczorne gilgotanie przed kąpielą to już nasz rytuał. Maluszki są takie kochane :)

Gość gość
Mój też jest słodziutki, czarne oczka, czarne włoski, pachnący zjadlabym go na śniadanie. Właśnie się wyglupiamy na łóżku w kwietniu skończy 2 latka.