Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie wcześniej olewała a teraz chce bym się o nią starał

Polecane posty

Gość gość

Jak miałem 18 lat urodzili się moi dwaj bracia. Bardzo ich pokochałem. Zajmowałem się nimi gdy tylko mogłem. Pewnego dnia poznałem pewną dziewczynę ale ona olewała mnie by byłem wg niej nudny bo nie chodziłem po klubach, nie piłem alkoholu i zajmowałem się dziećmi - moimi braćmi. Po kilku latach spotkaliśmy się przypadkiem. Ona miała śliczną córeczkę a moi bracia też podrośli i poszli do szkoły. Jak się spotkaliśmy przyznała wprost, że świetny byłby ze mnie tata i jest zaskoczona, że nikogo nie mam. Potem sama zaproponowała, że jakbym się postarał to ona by może się zgodziła pójść ze mną na randkę. Nie wiem co zrobić. Powinienem o nią zabiegać? Trochę jestem zły, że wtedy mnie tak potraktowała. Co Wy byście zrobili na moim miejscu.

Gość gość
Moim zdaniem nie warto. Sama Cię olała i jeszcze twierdzi, że pójdzie z Tobą na randkę "jeśli się postarasz". Głupio to brzmi, mogła się zachować z większą klasą. To trochę wygląda tak jakby teraz szukała sobie tatusia dla córeczki. Pozdrawiam :)

Gość gość
To chyba taki typ księżniczki "należy mi się". Na jej miejscu nie użyłabym takich słów, tylko dałabym Ci do zrozumienia, ze ją interesujesz. A ona już dyktuje Ci warunki, chociaż sama najwyraźniej jest "w potrzebie".

Gość gość
I co? teraz potrzebuje tatusia dla dziecka i opiekuna dla siebie? dopiero teraz gdy jest sama? Na TWOim miejscu olałabym ją...

Gość gość
Nie gódź się na to. Znalazła się w podbramkowej sytuacji, to sobie przypomniała że był taki idealny kandydat na tatusia. Moim zdaniem tylko chce wykorzystać Twój charakter. Jakbyś sie postarał- ona chyba żarty sobie robi. To manipulantka i mówię Ci to jako kobieta. Wystrzegaj się takiej.

Gość gość
acha! uznała że byłbyś świetnym tatą? bo takiego szuka dla swojego dziecka?

Gość gość
Skoro jesteś taki fajny autorze to na pewno znajdziesz sobie niedługo dziewczynę, która nie będzie tak chytra jak Twoja znajoma :)

Gość gość
Autorze! powiem ci że ja to czarno widzę... ona poznala twoj charakter, wie że jesteś dobrym człowiekiem i dlatego chcialaby cię usidlić... nie daj się , bo będziesz żalowal...

Gość gość
Hahaha jaka bezczelna laska ;) masz robić za tatusia bo dobry materiał z Ciebie na ojca(ale nie partnera) ona w tym czasie wciąż będzie szukała miłości życia a Ciebie Tak ustawia żebyś koło niej skakał i zabiegał - o co ? Warto brać babę z bachorem? Już dosadniej Ci nie mogła powiedzieć ze niczego więcej od Ciebie nie oczekuje

Gość gość
Dobrze radze - nie idz z nia na randke. Zapewne jej w zyciu nie wyszlo i wtedy, kiedy Ciebie olewala to latala za jakimis bad boyami, ktorzy ja potem w tylek kopneli, dziecko jej teraz z takiej historii zostalo i nagle Ty stales sie atrakcyjny, bo szuka nowego tatusia dla dziecka. I jeszcze ten tekst "jakbys sie postaral" - ona ma zamiar robic za ksiezniczke, a Ty masz spelniac wszytskie jej zachcianki? Znajdz sobie partnerke, ktora Cie od razu doceni, a nie dopiero wtedy, gdy sie grunt pod nogami pali.

Gość gość
Dokładnie, strasznie bezczelna laska.

Gość gość
Dziękuję Wszystkim za szybką odpowiedź :) gość dziś Nie wiem czy znajdę. Zaczynam w to wątpić. Mam już 25 lat więc już powinienem być w jakimś związku chociaż jednym a tu nic. gość dziś Wykorzystania właśnie boję się najbardziej. Chciałbym być rzeczywiście wybrany a nie tylko do zajmowania się dziećmi choć lubię zajmować się nimi. gość dziś Ja też testem trochę w potrzebie bo chciałbym być w końcu w swoim pierwszym związku, chciałbym kochać z wzajemnością, chciałbym mieć swoją własną rodzinę gdzie będę tatą. A jeśli inna mnie nie zechce? Zostanę starym kawalerem i prawiczkiem choć najbardziej boję się samotności i tego, że w końcu nastanie czas gdy nie będzie na świecie nikogo dla kogo byłbym ważny.

Gość gość
Ja rozumiem, że samotność Ci przeszkadza, ale naprawdę nie warto próbować z laską, która ma już własne dziecko i traktuje Cię w kategorii tatusia. Nie mówię, że nie powinno się spotykać z samotnymi matkami, chodzi raczej o jej stosunek do Ciebie. Jawnie okazała, że Ty jej nie interesujesz, raczej jesteś jej potrzebny z jakichś względów. Bardzo egoistyczne podejście. Nie warto się w to pakować. Jeszcze się w niej zakochasz, a ona okaże się egoistką, która chciała Cię wykorzystać. Na Twoim miejscu unikałabym jej, ale oczywiście zrobisz jak będziesz chciał ;>

Gość gość
Jesteś jeszcze młody, a męzczyźni długo cieszą się powodzeniem, biologia też Cię tak nie pogania… Naprawdę nie pakuj się taką ksieżniczkę ;>

Gość gość
Twoja matka pewnie nie była lepsza od tej laski! Jesteś prawiczkiem więc nie wybrzydzaj tylko bierz z pocałowaniem ręki!

Gość gość
Jeśli teraz przystaniesz na jej propozycję z obawy, że inna Cię nie zechce, to sam ustawisz się w pozycji podnóżka. Ona tak Cię zmanipuluje, że Ty będziesz musiał się o nią starać, a ona nawet palcem nie kiwnie. Nie na tym polega dobry związek, a na wzajemnym oddaniu :)

Gość gość
Za/ru/chać zawsze możesz. A później przecież możesz ją zostawić i odpłacić za to że cię nie chciała. Ale ważne jest żebyś najpierw za/ru/chał.

Gość gość
Autorze! masz dopiero 25 lat... dopiero... życie cale przed tobą, a Ty się boisz samotności?

Gość gość
gość dziś Tu się mylisz. Moi rodzice byli dla siebie pierwszymi partnerami. Byli bardzo szczęśliwą i kochającą się parą jednak wszystko skończyło się wraz ze śmiercią Taty. Mój Tata zmarł w wypadku samochodowym, w którym również ja brałem udział. Siedziałem na miejscu obok. Miałem wtedy 18 lat i było to niedługo po narodzinach moich braci. Od lekarza usłyszałem ostatnie słowa Mojego Taty "zaopiekuj się mamą i braćmi". Do samego końca o Nas myślał. Wtedy mimo bycia bardzo przygnębionym poczułem się również szczęśliwy bo Tata uznał nie za wystarczająco dojrzałego bym się zaopiekował rodziną tak jak On wcześniej. Właśnie dlatego bycie tatą jest dla mnie tak ważne. Chciałbym być takim wspaniałym mężczyzną jak mój Tata. Zawsze był dla mnie wzorem. Zawsze patrzyłem na Niego z podziwem i tak zostało po Jego odejściu.

Gość gość
Potraktowała Cię jak szmatę... Jeśli Ci się podoba to p*****aj trochę i ją porzuć bo tylko na to zasługuję. Zwłaszcza, że prawiczkiem jesteś więc możesz trochę poćwiczyć, potem będzie ci łatwiej z innymi kobietami.

Gość gość
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi w temacie. Teraz muszę już wyłączyć komputer bo mam jeszcze sporo pracy w domu. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję za tak liczny odzew.

Gość gość
Gorzej jak jej drugiego bachora machnie.

Gość gość
Autorze wydajesz się bardzo mądrym facetem :) Uważam, że zasługujesz na kogoś kto szczerze Cię pokocha i nie będzie Cię traktował jak wyjście awaryjne. Jestem przekonana, że poznasz fantastyczną dziewczynę, która doceni Twoje podejście do życia, obdarzy Cię miłością, założycie rodzinę i będziecie mieć wymarzone przez Ciebie dzieci :) Nie musisz się spieszyć, całe życie przed Tobą. Powinieneś siebie bardziej doceniać.

Gość gość
ma ta dziewczyna córeczkę tak, życie jej się nieulozylo z gościem który jej to dziecko zrobił, tak według mnie ona chce żebyś został tatusiem dla jej córeczki, bo niema innego kandydata na ojca, do malej,a gdyby miała to by cie dalej w p*****e miała, wróć do poprzednich lat ,szanowała twój styl życia ,ze zajmujesz się rodzeństwem i nie lubisz dyskotek nie, bo ona to taka pewnie imprezowiczka, twój wybór, chcesz pracować na nie swoje dziecko ,proszę bardzo, cwana lisica jak uważasz ale ja bym z nią nie była. Zapytaj samego siebie czy stać cie tylko na dziewczynę z dzieckiem?

Gość gość
ma ta dziewczyna córeczkę tak, życie jej się nieulozylo z gościem który jej to dziecko zrobił, tak według mnie ona chce żebyś został tatusiem dla jej córeczki, bo niema innego kandydata na ojca, do malej,a gdyby miała to by cie dalej w p*****e miała, wróć do poprzednich lat ,szanowała twój styl życia ,ze zajmujesz się rodzeństwem i nie lubisz dyskotek nie, bo ona to taka pewnie imprezowiczka, twój wybór, chcesz pracować na nie swoje dziecko ,proszę bardzo, cwana lisica jak uważasz ale ja bym z nią nie była. Zapytaj samego siebie czy stać cie tylko na dziewczynę z dzieckiem?

Gość gość
Teraz jak ma dzieciaka to szuka frajera i jeszcze chce, aby o nią zabiegano...to jakaś kpina.

Gość gość
Laska ma niezle mniemanie o sobie

Gość gość
Zar***aj ja i porzuc takie laski tylko tak sie powinno traktowac

Gość niby samotna matka
czemu wylewacie pomyje na głowę tej dziewczyny nie znając jej?a moze dojrzała?moze przemyślała swoje błędy i chce sie z nim ustabilizować?czy to źle jesli szuka dla siebie partnera i ojca dla dziecka?moze wcale nie jest wredna i wyrachowana