Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m jak muszka

Dziewczyny, dziewczyny

Polecane posty

Gość m jak muszka

Moje dziewczyny, chodźcie na herbatkę :)

Gość muszka ś
Bez druta ani rusz w dzisiejszym świecie :P I co teraz? Mogę Ci jakoś pomóc? ;)

Gość gość muszka
:D Kurde, sama nie mam. Musimy zorganizować jakiś napad na sklep z drutami, czy coś ;)

Gość gość muszka
Wyjątkowych okazów jest strasznie mało, być może będziesz musiała się ze mną dzielić :P

przypomniało miSię ;) W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już z***biście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."

Gość gośćmucha
To nie fair, wyglądało na to, że na szóstym też powinien być jakiś ;)

Gość gość muszka
Ok, deal. Czasem też spotkamy się wszyscy razem, żeby zacieśniać więzy ;)

Gość gość muszka
Albo supełki zrobione przez drucika. ;)

Gość gość muszka
Ja bym dodała cały zbiór cech :P

Gość gość muszka
Pomyślmy, musiałby znosić mnie, to już wielka umiejętność dana tylko nielicznym ;) Nie każdy czuje sie na siłach żeby znosić ten ciężar :P A Ty?

Gość gość muszka
Chcesz ukatrupić gęsiora Wad :D . Motyw z rosołem ? ;)

Ale wiesz CiZiu, ja jednak zyskuję przy bliższym poznaniu ;) Nawet nie wiedziałam jak bardzo. Ostatnio w dzień skradzionego pocałunku pewien pan skradł mi buziaka. Byłam w takim szoku, że chyba wzywałam Matkę Boską albo Jezusa ;) :D

Gość gość
Hej, Dziewczyny 😘 :)

Gość gość
muszka śmierdziuszka dziś Hej Midsummer usmiech.giflapka.gifMasz coś gorącego w dłoni?xŁyżka z gorącą zupą się liczy? :D