Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem on był zakochany czy chciał mnie tylko przeleciec?

Polecane posty

Gość gość

Więc tak: spotykałam się ze trzy miesiące z pewnym facetem, ale dla mnie był tylko kolegą, bo go lubiałam, ale nie chciałam nic więcej. Natomiast on bardzo chciał i dążył do pocałunków choć ich nie było, wysyłał też czasem jednoznaczne smsy wieczorami co by chciał ze mną robić i takie tam, ja oczywiście na nie nie odpisywałam, ciągle mu powtarzałam ,ze możemy byc tylko znajomymi. Facet jest sporo starszy ode mnie i jest w... separacji , czyli jeszcze nawet nie ma rozwodu, między innymi dlatego nie chciałam niczego więcej I w koncu mi napisał, ze w takim razie nie będziemy się dalej widywac bo " widzimy siebie inaczej", twierdzi, ze jest " troszeczke w emnie zakochany" Jak wam sie wydaje? Cos czuł czy chcial raczej seksu ,a to byla sciema?

Gość gość
Chcial Cie puknąć. I lubilas nie lubialas

Gość gość
Oczywiście, że seksu.

Gość gość
zakochany?? chyba był zakochany w chęci przelecenia cię.:D:D Nie dałas mu szybko, to cie olał i poszedł szukac łatwiejszej. Olej dziada. W dodatku JESZCZE żonatego....

Gość gość
Był zauroczony i chciał puknąć jednocześnie.

Gość gość
Jedno z drugim jest ze sobą ściśle powiązane, zakochanie/fascynacja to emocja mająca sprawić aby dwoje ludzi chciało iść ze sobą do łóżka i z miłością nie ma nic wspólnego. Tak więc jak najbardziej mógł być zakochany/zafascynowany,a co za tym idzie chciał cię przelecieć.

Gość gość
Ale czemu tak szybko odpuścił ? tak sie zastanawiam... Zniecheciło mnie najbardziej, ze jeszcze nie mial rozwodu

Gość gość
Odpuścił bo uznał że nie pójdzie mu z Tobą łatwo i może szuka teraz innej, albo zrobił to celowo i cię zmiękcza... co jak widać przynosi rezultat, bo zaczynasz się zastanawiać i o nim myśleć, dzięki temu będziesz łatwiejsza do zdobycia. Ogólnie na twoim miejscu odpuściłbym sobie faceta który nie będąc z tobą w bliższej relacji sugeruje seks i opisuje co chce z tobą robić, bo to jasno wskazuje że chce tylko jednego... i do tego nawet rozwodu jeszcze nie ma i pewnie jeszcze długo nie będzie go miał, o ile w ogóle ta separacja to prawda, bo faceci często wciskają taki kit aby wzbudzić litość jak bardzo zostali skrzywdzeni przez żonę ;)